Δύο κόσμοι ενώθηκαν σε μια συνάντηση luxury κορυφής

Τι κοινό μπορεί να έχουν ένα premium whiskey και ένα πολυτελές brand ένδυσης;

Δύο κόσμοι ενώθηκαν σε μια συνάντηση luxury κορυφής

Πριν λίγες μέρες, στην exclusive βραδιά που πραγματοποιήθηκε στο Alexander’s Cigar lounge bar του ξενοδοχείου Grand Bretagne, ζευγάρωσαν το premium whiskey Macallan και o οίκος υψηλής ραπτικής Ermenegildo Zegna.

Η εκδήλωση είχε ως σκοπό να εστιάσει στα δυο brands και πιο συγκεκριμένα στο πολυτελές status τους. Πρωταγωνιστές της βραδιάς ήταν η νέα συλλογή της Ermenegildo Zegna Fall/Winter 2019 και η νέα ετικέτα Macallan Double Cask 12 ετών.

Δύο κόσμοι ενώθηκαν σε μια συνάντηση luxury κορυφής - εικόνα 1

Μέσα από μία λαμπερή βραδιά γνωρίσαμε τα προϊόντα των δύο εταιριών, μάθαμε την ιστορία τους και ζήσαμε μια εμπειρία μοναδικής πολυτέλειας. Είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε την νέα ετικέτα του Macallan τόσο straight, όσο και ως βασικό συστατικό του Rob boy cocktail δια χειρός του head bartender του ξενοδοχείου Κώστα Μυλωνόπουλου, ενώ από τα γευστικά χαρακτηριστικά του premium whiskey εμπνεύστηκε και ο executive chef της Μεγάλης Βρετανίας Αστέριος Κουστούδης και δημιούργησε ένα πρωτότυπο food pairing menu.

Το κλείσιμο της βραδιάς μας βρήκε να απολαμβάνουμε τον εκρηκτικό συνδυασμό του κορυφαίου whiskey με τις εκλεκτές δημιουργίες του chef, ανακαλύπτοντας μοναδικές γευστικές ισορροπίες.

Περισσότερες πληροφορίες

Alexander’s Bar

Βασ. Γεωργίου Α΄1 (Ξενοδ. «Grande Bretagne»), πλ. Συντάγματος
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Την Ημέρα των Νεκρών, η Espolòn Tequila γιορτάζει την ίδια τη ζωή

Από το Jalisco μέχρι την Αθήνα, η Espolòn Tequila φέρνει τη μαγεία της Día de los Muertos σε μια βραδιά γεμάτη μουσική, τέχνη και γεύσεις.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
31/10/2025

Κάτι πρωτότυπο παίζει αυτές τις ημέρες στη Red Lion Pub

Παρασκευή 31/10 και Σάββατο 01/11 έχεις έξτρα λόγους για να επισκεφθείς την πιο παλιά αθηναϊκή παμπ.

Η -περίπου- μυστική mezcaleria του Barro Negro επιστρέφει

Για 4 μόνο βράδια, κάτι δυνατό θα τρέξει και πάλι στο υπόγειο της πρεσβείας της Paloma στην Αθήνα.

'George, The Lobby Bar': Στο King George για το νέο του μπαρ

Έμφαση στο premium τζιν και την τεκίλα, μενού με βραβευμένες υπογραφές, ένας εξαιρετικά γοητευτικός χώρος και μία sui generis ατμόσφαιρα συνθέτουν το σκηνικό στο ολοήμερο, μητροπολιτικό σημείο του περίφημου ξενοδοχείου.

Ένα designάτο burgerάδικο γίνεται το πιο χοτ μπαρ της Athens Bar Week

Το One Burger Athens και η εξαίρετη bartender Manon Kapfer παρουσιάζουν το Pour Me One, με εκλεκτούς καλεσμένους από το σύμπαν του fine drinking.

Εκεί θα βρεις κάποια από τα κορυφαία μπαρ του πλανήτη στην Αθήνα

Η Athens Bar Week είναι εδώ και μερικά από τα πιο φημισμένα σποτ του πλανήτη καταλαμβάνουν με guests τις αθηναϊκές μπάρες. Τι θα παίξει, πότε και πού.

Πώς και γιατί το The Bar in Front of the Bar έφτασε στα 50 Καλύτερα Μπαρ του Κόσμου

Στο κέντρο της πόλης και εκεί όπου τα πεζοδρόμια έχουν γίνει πια σκηνές διασκέδασης και τα ποτήρια μικρές δηλώσεις ζωής, το The Bar in Front of the Bar εξελίχθηκε από σημείο συνάντησης σε μια δήλωση πως η αθηναϊκή ψυχή μπορεί να αποστάζεται με ουσία και fun.