To 7ο Techniques Festival αποκαλύπτει το timetable του

Richie Hawtin, Nina Kraviz και Solomun στο απόλυτο φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής του Σεπτεμβρίου.

To 7ο Techniques Festival αποκαλύπτει το timetable του

Τρεις κορυφαίοι headliners, δύο stages και 12 ώρες non stop μουσικής είναι τα συστατικά για το μεγαλύτερο dance party του φθινοπώρου, που θα μετατρέψει το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου σε ημερομηνία – ορόσημο της επιστροφής στην Αθήνα. Τρία κορυφαία ονόματα της techno και house μουσικής θα συναντηθούν σε μια διοργάνωση διεθνών προδιαγραφών με τη σφραγίδα του Blend, για ένα υπερθέαμα ήχου, εικόνας και effects.

Ο Richie Hawtin, ένας από τους πρωτοπόρους της techno μουσικής και εμπνευστής του minimal ήχου, θα μοιραστεί τα decks με την φλογερή Ρωσίδα ιέρεια της tech house Nina Kraviz. Στο δεύτερο stage ο Solomun, resident DJ των κυριακάτικων μεσημεριανών party του Pacha, θα παραδώσει ένα επικό extended 8ωρο set, υπενθυμίζοντας τον τίτλο του ως DJ της χρονιάς για το MixMag πριν από μερικά χρόνια, ενώ οι Manolaco, Mikee, Nico Rac, Sysex και Tap θα αναλάβουν τα warm up sets, σε ένα επικό dance party που θα αναδείξει την 7η χρονιά του Techniques ως την πιο δυναμική της διοργάνωσης ως τώρα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Μα τι είναι πάλι αυτά τα dining bars;

Ένα, περίπου, νέο trend δείχνει να κερδίζει έδαφος στις μπάρες της πόλης και θέλει το μπαρ να κοιτάζει ολοένα και πιο πολύ προς την κουζίνα του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
03/02/2026

O Αλέξανδρος Χριστόπουλος στο πρώτο esthete event της νέας σεζόν

Στο Rock n Roll Athens επιστρέφει ο DJ την Παρασκευή 6 Φεβρουρίου στις 11 το βράδυ, με τον Stark να επιμελείται το Intro DJ Set.

Το κρασί της Αρχαίας Ελλάδας, σε δύο μοναδικές οινικές βραδιές στο 'Τανίνη Αγάπη μου'

Τις Τετάρτες 4 και 18 Φεβρουαρίου 2026, στα Εξάρχεια και το Τανίνη Αγάπη μου έχεις την ευκαιρία να μάθεις τις συνήθειες οινοποσίας της Αρχαίας Ελλάδας.

Η Méthe φέρνει ένα πολύ νόστιμο τρίπτυχο στον Πειραιά

Μία νέα άφιξη στο μεγάλο λιμάνι και την ακτή Μιαούλη, πατά δυνατά στο τερέν του κρασιού, του σπριτζ και της εξαιρετικά φροντισμένης κουζίνας.

Second Child: Ένα dining μπαρ στο Ψυχικό

Μία ιδιαίτερη πρόταση έχει κάνει εδώ και μερικές εβδομάδες την εμφάνισή της στις όχθες της Λεωφόρου Κηφισίας, παίζοντας στο τρίπτυχο ποτό-κρασί-φαγητό και γαρνίροντάς το με ωραίες μουσικές.

Κι αν το 2026 είναι η χρονιά του Cuba Libre;

Πώς και γιατί τους επόμενους μήνες θα πίνεις, κατά πάσα πιθανότητα, ρούμι-κόλα.

Γιατί η Αθήνα αγαπά τόσο πολύ τις spritzerίες και τα aperitivo μπαρ

Αλλά και ποια μέρη αποθεώνουν τη συνήθεια του early drinking στην πόλη, σερβίροντας φροντισμένα ποτά και νόστιμα σνακ.