Ο θρύλος του Σικάγο, Green Velvet, για μια βραδιά στο «Wave»

Ο πρωτοπόρος της EDM ανοίγει τη σεζόν στο venue του Γκαζιού.

Ο θρύλος του Σικάγο, Green Velvet, για μια βραδιά στο «Wave»

DJ και παραγωγός με σχεδόν τρεις δεκαετίες εμπειρίας πίσω από τα decks, ο Green Velvet με την βαθιά φωνή και την πράσινη μοϊκάνα έρχεται στην Αθήνα,. την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου, για να βάλει μπρος στα decks του νέου club της Αθήνας.

Το «Wave» (Ηρακλειδών 61), που έρχεται για να ηλεκτρίσει τη νύχτα στο Γκάζι με EDM και techno beats, υποδέχεται τον ζωντανό θρύλο της σκηνής του Chicago, τον κατά κόσμο Κέρτις Άλαν Τζόουνς, που έρχεται με τις αποσκευές του γεμάτες μεγάλες επιτυχίες, όπως τα «Preacher Man», «Flash», «Answering Machine», «Voicemail» (ft PatrickT opping) κ.ά.

Μαζί του, ο φίλος και συνεργάτης του Mihalis Safras (βραβευμένος ως Best Newcomer για το 2016 στην Ίμπιζα και ένας από τους most charted tech-house artists για κορυφαία media του χώρου), με φρέσκια την φετινή τους συνεργασία στα κομμάτια «SHMASH» και «Sauce», που έμειναν για πολλούς μήνες σταθερά στο top 10 των πωλήσεων. Σε παραγωγή της Minotaur Minotaur & Electric Colony και support από τους residents της Electric Colony, V-Rox και Olga.

i Green Velvet | Wave | Ηρακλειδών 61 | Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου | Κρατήσεις: 698 169 9815 | Οι πόρτες ανοίγουν τα μεσάνυχτα | Είσοδος: από 15 ευρώ (με ποτό).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Μα τι είναι πάλι αυτά τα dining bars;

Ένα, περίπου, νέο trend δείχνει να κερδίζει έδαφος στις μπάρες της πόλης και θέλει το μπαρ να κοιτάζει ολοένα και πιο πολύ προς την κουζίνα του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
03/02/2026

O Αλέξανδρος Χριστόπουλος στο πρώτο esthete event της νέας σεζόν

Στο Rock n Roll Athens επιστρέφει ο DJ την Παρασκευή 6 Φεβρουρίου στις 11 το βράδυ, με τον Stark να επιμελείται το Intro DJ Set.

Το κρασί της Αρχαίας Ελλάδας, σε δύο μοναδικές οινικές βραδιές στο 'Τανίνη Αγάπη μου'

Τις Τετάρτες 4 και 18 Φεβρουαρίου 2026, στα Εξάρχεια και το Τανίνη Αγάπη μου έχεις την ευκαιρία να μάθεις τις συνήθειες οινοποσίας της Αρχαίας Ελλάδας.

Η Méthe φέρνει ένα πολύ νόστιμο τρίπτυχο στον Πειραιά

Μία νέα άφιξη στο μεγάλο λιμάνι και την ακτή Μιαούλη, πατά δυνατά στο τερέν του κρασιού, του σπριτζ και της εξαιρετικά φροντισμένης κουζίνας.

Second Child: Ένα dining μπαρ στο Ψυχικό

Μία ιδιαίτερη πρόταση έχει κάνει εδώ και μερικές εβδομάδες την εμφάνισή της στις όχθες της Λεωφόρου Κηφισίας, παίζοντας στο τρίπτυχο ποτό-κρασί-φαγητό και γαρνίροντάς το με ωραίες μουσικές.

Κι αν το 2026 είναι η χρονιά του Cuba Libre;

Πώς και γιατί τους επόμενους μήνες θα πίνεις, κατά πάσα πιθανότητα, ρούμι-κόλα.

Γιατί η Αθήνα αγαπά τόσο πολύ τις spritzerίες και τα aperitivo μπαρ

Αλλά και ποια μέρη αποθεώνουν τη συνήθεια του early drinking στην πόλη, σερβίροντας φροντισμένα ποτά και νόστιμα σνακ.