Η Μεσόγειος γιορτάζει τα cocktails της

Ξεκινά το Mediterranean Cocktail Festival by Skinos και όλη η Μεσόγειος θα χτυπηθεί στα shakers...

Η Μεσόγειος γιορτάζει τα cocktails της

Ξεκινά το Mediterranean Cocktail Festival by Skinos και όλη η Μεσόγειος θα χτυπηθεί στα shakers...

Η Μεσόγειος γιορτάζει τα cocktails της - εικόνα 1

Η μεγαλύτερη γιορτή του Μεσογειακού Cocktail ξεκινά από τις 11 Ιουνίου έως και την πρώτη 1η Ιουλίου σε περισσότερα από 500 bar σε 8 διαφορετικές χώρες, όπου θα σερβίρονται Skinos cocktails εμπνευσμένα από υλικά της μεσογειακής φύσης.
Η φιλοξενία, η ηλιόλουστη διάθεση, η διασκέδαση και όλα όσα συνθέτουν το μεσογειακό καλοκαίρι, θα χτυπηθούν στα shaker παρέα με φρέσκα υλικά και αρώματα από κάθε γωνιά της Μεσογείου.

Η Μεσόγειος γιορτάζει τα cocktails της - εικόνα 2

Οι bartenders αντλούν την έμπνευσή τους από τις υπέροχες και φρέσκες πρώτες ύλες που γεννιούνται στις ακτές της θάλασσας της Μεσογείου και δημιουργούν δροσιστικά cocktails με ξεχωριστή γεύση, έντονη φρεσκάδα και άρωμα καλοκαιριού.
Και επειδή δεν γίνεται να φανταστούμε μεσογειακά cocktails χωρίς νησί και θάλασσα, το Mediterranean Cocktail Festival φρόντισε να μας ταξιδέψει μέσα από ένα μεγάλο διαγωνισμό. Ετοιμαστείτε να γευτείτε την Μεσόγειο στο ποτήρι στα bar που συμμετέχουν και ψηφίζοντας το αγαπημένο σας cocktail θα έχετε την δυνατότητα να κερδίσετε ένα ταξίδι στην Μύκονο.

Για να συμμετάσχετε σε αυτή τη «Γιορτή της Μεσογείου» δεν έχετε παρά να κλικάρετε εδώ: www.skinosmcf.com

Η Μεσόγειος γιορτάζει τα cocktails της - εικόνα 3

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.