Στη Δελφών βρίσκεται ένα από τα λίγα ιστορικά ποτάδικα στην Αθήνα που συνδυάζουν feelgood με ιστορία

Ο «Ιπποπόταμος» φυσάει τα τεσσαρακοστά του κεράκια, χωρίς να χάνει στο ελάχιστο τη φρεσκάδα του.

Στη Δελφών βρίσκεται ένα από τα λίγα ιστορικά ποτάδικα στην Αθήνα που συνδυάζουν feelgood με ιστορία

Από τα λίγα ιστορικά brand names στην bar σκηνή της πόλης, ο «Ιπποπόταμος», το στέκι στον πεζόδρομο­ της Δελφών, στις παρυφές του Κολωνακίου, έχει φιλοξενήσει όλη την αθηναϊκή ιντελγκέντσια, έχει αποτυπωθεί σε λογοτεχνικές και μουσικές σελίδες, έχει μυήσει τους Αθηναίους στη σαγκρία και συνεχίζει ακάθεκτο να προτείνει μια παρεΐστικη, ακομπλεξάριστη εκδοχή του κλασικού bar με προσωπικότητα.

Στη Δελφών βρίσκεται ένα από τα λίγα ιστορικά ποτάδικα στην Αθήνα που συνδυάζουν feelgood με ιστορία - εικόνα 1

Η καλή ραδιοφωνική παρέα Γιάννης Παναγιωτάκης και Άλκης Στεφάνου, που το τρέχει με κέφι τα τελευταία χρόνια, έχει διατηρήσει ατόφιο το αυθεντικό στιλ του παλιού αρχοντικού, ενώ η μουσική από DJs διατρέχει δια­φορετικά μουσικά είδη, πάντα με χαρακτήρα­. Φέτος μάλιστα ο «Ιπποπόταμος» κλείνει τα 40 και το γιορτάζει με πολλούς guests στα decks του. Ανοιχτός από το πρωί για καφέ και πάντα με πολύ φιλικές τιμές, ο «Ιπποπόταμος» είναι από αυτά τα λίγα σημεία αναφοράς στην Αθήνα που ανανεώνουν διαρκώς το κοινό τους συνδυάζοντας το feelgood με το low profile και το fun με την ιστορία, χωρίς ίχνος νοσταλγίας.

Περισσότερες πληροφορίες

Ιπποπόταμος

Δελφών 3Β, Κολωνάκι
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.