Pikri, Kirki και Niki «παίζουν» σε νέο καλοκαιρινό ταμπλό

Δροσιστικές, φινετσάτες, φρουτώδης και εκλεκτές, οι ελληνικές χειροποίητες, απαστερίωτες και αφιλτράριστες μπίρες από την Χαλκίδα, γίνονται η απόλυτη καλοκαιρινή απόλαυση.

Pikri, Kirki και Niki «παίζουν» σε νέο καλοκαιρινό ταμπλό

Δροσιστικές, φινετσάτες, φρουτώδης και εκλεκτές, οι ελληνικές χειροποίητες, απαστερίωτες και αφιλτράριστες μπίρες από την Χαλκίδα, γίνονται η απόλυτη καλοκαιρινή απόλαυση.

Pikri, Kirki και Niki «παίζουν» σε νέο καλοκαιρινό ταμπλό - εικόνα 1

Δροσιστικές, φινετσάτες, φρουτώδης και εκλεκτές, οι ελληνικές χειροποίητες, απαστερίωτες και αφιλτράριστες μπίρες από την Χαλκίδα, γίνονται η απόλυτη καλοκαιρινή πυξίδα και μας κατευθύνουν σε ένα πρωτόγνωρο κυνήγι απολαύσεων. Το «The Chaser Experience» είναι μια δημιουργική γευστική πρόκληση, που κάνει πρεμιέρα από την χαρισματική ομάδα της «Kirki Microbrewery Products» σε συνεργασία με ταλαντούχους bartenders, στις 28 Μαΐου και «φρεσκάρει» τις πίνειν συνήθειες της πόλης, για περισσότερο από είκοσι μέρες.

Pikri, Kirki και Niki «παίζουν» σε νέο καλοκαιρινό ταμπλό - εικόνα 2

Αλήθεια τι συμβαίνει όταν εκλεπτυσμένες craft μπίρες συναναστρέφονται στενά με premium αποστάγματα; Δημιουργείται μια απρόσμενη απόλαυση, που εξελίσσει τη δυναμική του fine drinking. Θα το διαπιστώσουμε σε εννιά επιλεγμένες θερινές- εστίες- bars, όπου οι head bartenders έχουν συνθέσει για την Pikri, την Kirki και την Niki, από ένα ντουέτο, με ένα διαλεκτό spirit. Η ιδέα προέρχεται από το παλιό έθιμο (1890) των Ιρλανδών εργατών να πίνουν μετά από ένα σφηνάκι ουίσκι, μια μπίρα. Το έμπειρο δίδυμο της μικροζυθοποιίας, Γιάννης Χανιώτης και Γιάννης Δρίτσας, αναγεννούν την παλιά ιρλανδέζικη συνήθεια, την οποία ξαναπαρουσιάζουν με ευφάνταστο τρόπο.

Pikri, Kirki και Niki «παίζουν» σε νέο καλοκαιρινό ταμπλό - εικόνα 3

Στα αγαπημένα spot Baba Au Rum, Bartesera, CV Distiller, Mr Peacock, Noel, Six Dogs, The 7Jokers, Tiki και Upopa Epops, το δίλλημα μπίρα ή ποτό καταργείται. Απολαμβάνουμε και τα δυο, σε ιδανικά ζευγάρια, που το ένα αποκαλύπτει κρυφά χαρίσματα και πτυχές του άλλου. Δεν μένει παρά να τα ανακαλύψουμε! Σαν μπούσουλα έχουμε τους δυναμικούς χαρακτήρες των τριών rock star μπιρών, που ήδη έχουν κατακτήσει τον ουρανίσκο μας και έχουν κατακλίσει τις λίστες στις μπάρες και τα εστιατόρια, λειτουργώντας ως καλοκαιρινός καμβάς, που μαγεύει με τα αρώματα, τις γεύσεις, αλλά και την πρόσφατη ανανεωμένη εικόνα τους, που τονίζει ακόμα περισσότερο το χειροποίητο χαρακτήρα. Η πρώτη, η Pikri India Pale ale γοητεύει με την έκρηξη εσπεριδοειδών και τροπικών φρούτων, η Kirki Pale ale πλανεύει τις αισθήσεις με τις αναπάντεχες γήινες νότες και η καινούργια Niki μια «υβριδική» lager, σαγηνεύει με το πληθωρικό στόμα και την απαλή γεύση.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/04/2024

'Paradiso': Sustainability σε ένα από τα καλύτερα μπαρ του κόσμου

Το εμβληματικό σποτ της Βαρκελώνης βλέπει σε μια πιο βιώσιμη μπάρα μέσω (και) του Paradiso Sustainability Summit.

Ο DJ Ravin για ένα τελευταίο ανοιξιάτικο session στο "Athenee"

Ο διάσημος DJ από το Παρίσι αναμένεται να μάς ταξιδέψει ξανά με τις μουσικές του επιλογές στα κορυφαία μπαρ για τα οποία η πόλη φημίζεται.

Οι KAS:ST ξανά στην Αθήνα με ένα εντυπωσιακό audio-visual πρότζεκτ

Το SEDS Lifestyle παρουσιάζει ένα εκρηκτικό lineup στο "Universe Warehouse".

5.475 ημέρες 'Baba Au Rum': Ένα μπαρ για τον κόσμο

Δημιουργικότητα και fun, ρούμια και κοκτέιλ, προσωπικότητα και έξω καρδιά. Ένα από τα πιο επιδραστικά μπαρ της χώρας και ένα από τα σημαντικότερα της παγκόσμιας μπάρας, κλείνει μία δεκαπενταετία ζωής.

Στις αθηναϊκές παμπ πριν και μετά την St. Patrick's Day

Το αντίστοιχο του ιταλικού εστιατορίου σε μπαρ, είναι η παμπ. Ευτυχώς, υπάρχουν και στην πόλη αρκετά από εκείνα ακριβώς τα μέρη με τη χαλαρή ατμόσφαιρα, τις ένοχα απολαυστικές λιχουδιές και τη μονίμως ρέουσα μπύρα.

Μετά το 'Line', έρχεται το 'Walk In Athens'

Η ομάδα του πρωτοποριακού αθηναϊκού μπαρ παρουσιάζει προσεχώς ένα ακόμη πολύ ιδιαίτερο ολοήμερο κόνσεπτ.