Summer tunes στην ταράτσα του Bios

Με ένα μεγάλο πάρτι και αέρα ανανέωσης στη διαρρύθμισή της, ανοίγει η αγαπημένη μας ταράτσα του έκκεντρου κέντρου.

Summer tunes στην ταράτσα του Bios

Με ένα μεγάλο πάρτι την Πέμπτη 17 Μαΐου και αέρα ανανέωσης στη διαρρύθμισή της, ανοίγει η αγαπημένη μας ταράτσα του έκκεντρου κέντρου.

Summer tunes στην ταράτσα του Bios - εικόνα 1

Μια από τις ωραιότερες, πιο cool ταράτσες της Αθήνας ετοιμάζεται να μας υποδεχτεί για άλλη μια σειρά από δροσερά απογεύματα και μπιτάτα βράδια, σερβίροντας τα δροσερά κοκτέιλ της συνοδεία του χαρούμενων ρυθμών που κάνουν την πανοραμική θέα της Ακρόπολης να φαίνεται λίγο πιο χορευτική.

Με τα φημισμένα ολόφρεσκα παποτά να περιμένουν παγωμένα, και τη διαρρύθμιση της ταράτσας να βρίσκεται στην καλύτερη ως ώρας έκδοχή της, την Πέμπτη 17 Μαΐου οι Κατερίνα Κάραλη, Bad Spencer και Blue Lagoon θα εγκαινιάσουν τα decks του κάμπριο ορόφου του Bios, που για άλλη μια χρονιά θα μας περιμένει να εξερευνήσουμε τον αστικό πολιτισμό… αφ’ υψηλού.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.