Vogatsikou 3

Με την αύρα του Θερμαϊκού σε απόσταση αναπνοής, στην οδό Βογατσικού, το «Vogatsikou 3» είναι ένα bar-κόσμημα της Θεσσαλονίκης, που ήδη μετράει αρκετές διακρίσεις και βραβεία στο σύντομο ενεργητικό του.

Vogatsikou 3

Με την αύρα του Θερμαϊκού σε απόσταση αναπνοής, στην οδό Βογατσικού, το Vogatsikou 3 είναι ένα bar-κόσμημα της Θεσσαλονίκης, που ήδη μετράει αρκετές διακρίσεις και βραβεία στο σύντομο ενεργητικό του.

Τι και αν ο χώρος είναι μικρός, ο Γιάννης Κέδες και η ομάδα του, “χώρεσαν” μια μεγάλη cocktail Ambassador list, γεμάτη πάθος, αγάπη και δημιουργικότητα, μα και σεβασμό στους σπουδαίους ανθρώπους, που έχουν γράψει ιστορία στον χώρο των cocktails.

Η μεγάλη ξύλινη μπάρα γίνεται πρωταγωνιστής και πάνω της «χορεύουν» πολυεπίπεδα κοκτέιλ, όπως το εξαιρετικό ZacapaBlazer, που συνδυάζει το κύριο αλκοόλ με Chambord και λικέρ μούρων. Στα must drink ανήκει και το παλαιωμένο Negroni, γεμάτο γεύση και αρωματική ένταση και ταυτόχρονα υπέρκομψο.

Η νέα πρόταση έρχεται από την κουζίνα του, που από νωρίς το πρωί μας σερβίρει δυναμωτικά πρωινά και brunch, με μια funky γαστρονομική προσέγγιση…

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Καλοκαιρινό κρεσέντο στο Bolivar Beach Club

Τριήμερο ηλεκτρονικής μαγείας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα με Layla Benitez, Enrico Sangiuliano, Astrix & Friends.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/08/2025

Μια τριάδα φωτιά στο Bolivar

Chelina Manuhutu, Hozho και Dennis Ferrer έρχονται για τρεις μοναδικές βραδιές πλάι στο κύμα.

Η ANNA κατακτά το Bolivar

Τη βραδιά θα πλαισιώσουν ο George Apergis και ο Steph.

Λένε πως κάθε καλοκαιρινή μέρα αρχίζει και τελειώνει σε αυτό το αθηναϊκό beach club

Σταθερή επιλογή εδώ και χρόνια για όσους παραμένουν στην πόλη.

Café την ημέρα, μπαρ το βράδυ: Ένα Σπουργίτι ανοίγει τα φτερά του στην Ηλιούπολη

Με χαλαρή ατμόσφαιρα, σταθερά καλές γεύσεις και την αίσθηση του "γειτονικού", αυτό το ολοήμερο σποτ κάνει τη διαφορά.

Σε αυτή τη βερμουτερία παίζεις στα ζάρια κοκτέιλ με άρωμα Τρύπες και Beatles

Το "Via Maris" στο "κρυφό" πεζοδρομάκι της Μίκωνος στου Ψυρρή μας εξιτάρει με νέα πιάτα, κοκτέιλ με βερμούτ και ένα διαφορετικό μεσανατολίτικο "brunch".