Οι Karenn υψώνουν το λάβαρο της βρετανικής techno

Με ένα κατακλυσμιαίο live set στο τελευταίο guest event των Analogue για τη σεζόν στο «Six D.O.G.S.».

Οι Karenn υψώνουν το λάβαρο της βρετανικής techno

Τη χρονιά που πέρασε, παρά τη συνεχιζόμενη εμμονή με τον «γερμανικό» ήχο, η industrial techno είχε την τιμητική της κι αυτό αποτυπώθηκε σε μετακλήσεις ονομάτων όπως ο Regis, ο Samuel Kerridge και ο Shifted. Αυτή η ηχο-τρομοκρατική πλευρά της techno, του δημοφιλέστερου είδους χορευτικής ηλεκτρονικής μουσικής, καλλιεργείται τα τελευταία χρόνια ειδικά στη Μεγάλη Βρετανία, με πρωτεργάτες τους Perc, Regis και Surgeon – αυτοί οι δύο τελευταίοι έφτιαξαν το θρυλικό δίδυμο των British Murder Boys. Ένα άλλο δίδυμο, οι Karenn των Blawan και Pariah, επισκέπτονται την Αθήνα την Παρασκευή 13 Απριλίου για ένα αποκλειστικό δίωρο live set, απ’ αυτά που είναι περιζήτητα στα πιο πειραματικά φεστιβάλ και events. Φορτωμένοι με πολλές βαλίτσες αναλογικών μηχανημάτων, οι δύο παραγωγοί, οι οποίοι έχουν να επιδείξουν σημαντική solo καριέρα (έχοντας ξεκινήσει από το ευρύτερο φάσμα της dubstep) και τρέχουν το label Sheworks, θα παρουσιάσουν το νεωτεριστικό αυτοσχεδιαστικό live set τους με τον ανελέητο και βάναυσο ήχο που έχει κάτι από τη μαγεία των rave parties σε αποθήκες της δεκαετίας του ’90.

Tο party των Analogue στο «Six D.O.G.S.» με καλεσμένους τους Karenn είναι το τελευταίο guest event της ομάδας γι’ αυτήν τη σεζόν. Το βρετανικό δίδυμο θα πλαισιωθεί από τους Jerm, A.Metz και Mr. M. Είσοδος 15€.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Dybbuk, η -με no photo policy- επιστροφή

Με νέο policy επιστρέφει για την 17η σεζόν του το Dybbuk, έχοντας σκοπό να κάνει τους clubbers να ζήσουν τη στιγμή.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
24/10/2025

Η μεγάλη στιγμή των μικρών ποτών;

Κομψή και συνειδητή ευ πίνειν λύση, εναλλακτική στο σφηνάκι, ευκαιρία περαιτέρω εξερεύνησης ενός μενού ή απλά μια ευχάριστη ανάπαυλα. Τα mini cocktails είναι εδώ.

Three Cents: Η ελληνική μπουρμπουλήθρα στα καλύτερα μπαρ του κόσμου

Από την πρώτη Pink Grapefruit Soda που άλλαξε τους κανόνες του παιχνιδιού μέχρι τη Fig Leaf Soda που έγινε trend, τα Three Cents δεν έπαψαν ποτέ να καινοτομούν. Πλέον ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον σημαντικό διεθνή θεσμό των The World’s 50 Best Bars, για τα επόμενα τρία χρόνια.

'Maggie Cassidy': Το νέο μπαρ της Πανόρμου έχει κάτι από '7 Jokers'

Οι Αρμελίνα Αντωναροπούλου, Μικαέλα Τσικουδάκη και Σπύρος Αναγνώστου παρουσιάζουν ένα ολόφρεσκο μπαρ γειτονιάς στους Αμπελόκηπους.

Altos x The World's 50 Best Bars: Όταν ένας μοναδικός θεσμός συναντά μια κορυφαία τεκίλα

Κάθε χρόνο, τα The World’s 50 Best Bars συγκεντρώνουν όλο το bar & spirits industry σε μια μοναδική γιορτή. Ως Official Tequila Partner, η Altos προσφέρει γεύση αλλά δίνει παράλληλα την ευκαιρία στους bartenders να ψηφίσουν για τους συναδέλφους τους.

Lorenzo Antinori, τι σημαίνει να 'τρέχεις' το κορυφαίο μπαρ του πλανήτη;

Μία κουβέντα με τον Ιταλό γευσιπλάστη, με αφορμή τον θρίαμβο του Bar Leone στα The World's 50 Best Bars 2025.

Ένα Halloween πάρτυ βγαλμένο από τα 80s στο A Liar Man

Η Angelika Dusk επιστρέφει δυναμικά στη σκηνή και μας προσκαλεί σε μια φθινοπωρινή, γεμάτη ρυθμό και ενέργεια βραδιά.