Εpicure 5

Στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, στον πέμπτο και τελευταίο όροφο ενός σύγχρονου κτιρίου στην οδό Μαρίνου Αντύπα 2, το Epicure είναι μια εντυπωσιακή παρουσία για την πόλη.

Εpicure 5

Στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, στον πέμπτο και τελευταίο όροφο ενός σύγχρονου κτιρίου στην οδό Μαρίνου Αντύπα 2, το Epicure είναι μια εντυπωσιακή παρουσία για την πόλη. Αρκετοί μάλιστα θα πουν η πιο εντυπωσιακή.

Ο χώρος έχει μια σύγχρονη αστική αύρα, με σαφή αίσθηση πολυτέλειας. Αυτά ως προς το περιτύλιγμα. Σε ότι αφορά την πρόταση που κάνει στα cocktails και στα πιάτα, μπορούμε να την περιγράψουμε με μια λέξη: πολυσυλλεκτική. Με μια γκάμα δυνατοτήτων που ξεκινάει από τον καφέ για να καταλήξουμε σε ένα σύνθετο δείπνο με ή άνευ bar επιλόγου. Το φαγητό έχει δυο απολύτως διακριτά σκέλη. Το πρώτο αναφέρεται σε μια σύγχρονη ευρωπαϊκή κουζίνα, ενώ το δεύτερο και πιο ενδιαφέρον υπηρετεί την ιαπωνική με κυρίαρχο στοιχείο το σούσι, αλλά όχι μόνο.

Το bar παίζει επίσης έναν σημαντικό ρόλο και ολοκληρώνει το concept, στηριζόμενο σε μια αρκετά εκτεταμένη λίστα ετικετών, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις και μια σειρά κλασικών και signature cocktails με τα τελευταία να φανερώνουν δεξιότητα σε ότι αφορά τους επιτελείς του bar, όπως τουλάχιστον δείχνει το Seasonal Negroni με γοητευτική αίσθηση μανταρινιού και το Enigma Smoke με πρωτότυπη καπνιστή παρουσίαση.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Μα τι είναι πάλι αυτά τα dining bars;

Ένα, περίπου, νέο trend δείχνει να κερδίζει έδαφος στις μπάρες της πόλης και θέλει το μπαρ να κοιτάζει ολοένα και πιο πολύ προς την κουζίνα του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
03/02/2026

O Αλέξανδρος Χριστόπουλος στο πρώτο esthete event της νέας σεζόν

Στο Rock n Roll Athens επιστρέφει ο DJ την Παρασκευή 6 Φεβρουρίου στις 11 το βράδυ, με τον Stark να επιμελείται το Intro DJ Set.

Το κρασί της Αρχαίας Ελλάδας, σε δύο μοναδικές οινικές βραδιές στο 'Τανίνη Αγάπη μου'

Τις Τετάρτες 4 και 18 Φεβρουαρίου 2026, στα Εξάρχεια και το Τανίνη Αγάπη μου έχεις την ευκαιρία να μάθεις τις συνήθειες οινοποσίας της Αρχαίας Ελλάδας.

Η Méthe φέρνει ένα πολύ νόστιμο τρίπτυχο στον Πειραιά

Μία νέα άφιξη στο μεγάλο λιμάνι και την ακτή Μιαούλη, πατά δυνατά στο τερέν του κρασιού, του σπριτζ και της εξαιρετικά φροντισμένης κουζίνας.

Second Child: Ένα dining μπαρ στο Ψυχικό

Μία ιδιαίτερη πρόταση έχει κάνει εδώ και μερικές εβδομάδες την εμφάνισή της στις όχθες της Λεωφόρου Κηφισίας, παίζοντας στο τρίπτυχο ποτό-κρασί-φαγητό και γαρνίροντάς το με ωραίες μουσικές.

Κι αν το 2026 είναι η χρονιά του Cuba Libre;

Πώς και γιατί τους επόμενους μήνες θα πίνεις, κατά πάσα πιθανότητα, ρούμι-κόλα.

Γιατί η Αθήνα αγαπά τόσο πολύ τις spritzerίες και τα aperitivo μπαρ

Αλλά και ποια μέρη αποθεώνουν τη συνήθεια του early drinking στην πόλη, σερβίροντας φροντισμένα ποτά και νόστιμα σνακ.