Δύο events διεθνούς βεληνεκούς από το «The Clumsies»

Η ομάδα του 6ου καλύτερου bar στον κόσμο συνεχίζει να καλλιεργεί την εξωστρέφειά του με σεμινάρια, guest bartendings και pop-up events.

Δύο events διεθνούς βεληνεκούς από το «The Clumsies»

Συνεχίζοντας την εξωστρεφή του πορεία, που το έχει φέρει στην 6η θέση των καλύτερων bars του κόσμου και το έχει τοποθετήσει στο διεθνές jet set του bartending, το «The Clumsies» διοργανώνει δύο events τα οποία θα μας συστήσουν πρωτοποριακούς ανθρώπους και σκηνές του cocktail από το εξωτερικό. Το πρώτο είναι ένα σεμινάριο από τον «επαναστατικό», όπως τον έχει χαρακτηρίσει ο τριάστερος σεφ Heston Blumenthal, Tony Conigliaro, το οποίο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου το μεσημέρι στον Φ.Σ. «Παρνασσός» (πλατεία Καρύτση 8, συμμετοχή 30€, πληροφορίες στο info@theclumsies.gr). Ο bartender και συγγραφέας έρχεται να παρουσιάσει το «Untitled», το τρίτο εγχείρημά του στο Λονδίνο μετά τα «69 Colebrooke Row» και «Bar Termini», ένα bar restaurant με αναφορές στο Factory του Andy Warhol, αρτίστικο περιτύλιγμα, ιαπωνικών επιρροών φαγητό από τον Rob Roy Cameron και cocktails με μονολεκτικές ονομασίες και κάποιες φορές σκαμπρόζικο σερβίρισμα. Μ’ αυτή την ευκαιρία, ο Tony Conigliaro θα παρουσιάσει και το Drink Factory (ορίστε μια ακόμη αναφορά στον Andy Warhol), ένα πρότυπο εργαστήριο του οποίου η ομάδα πρεσβεύει ότι κάθε ποτό που σχεδιάζει είναι μία πλήρης αισθητηριακή εμπειρία και μια μόνο γουλιά απ’ αυτό αφηγείται μια ιστορία. Την επόμενη μέρα το βράδυ, Τρίτη 27 Φεβρουαρίου, ο Tony Conigliaro και ο Matthias Ingelmann, bartender στο «Untitled», θα βρεθούν στην μπάρα του «The Clumsies» για να σερβίρουν τα νεωτεριστικά cocktails τους.

Δύο events διεθνούς βεληνεκούς από το «The Clumsies» - εικόνα 1
Η... παραπλανητική είσοδος του «Floreria Atlantico» στο Μπουένος Άιρες

Το δεύτερο event είναι το καθιερωμένο ετήσιο pop-up event όπου φιλοξενούνται κάτω από την ίδια στέγη bars από το εξωτερικό ίδιου χαρακτήρα ή γεωγραφικής προέλευσης – αυτήν τη φορά, βέβαια, στις 23 Μαΐου, τα φιλοξενούμενα bars θα βρεθούν κάτω από τον αττικό ουρανό… Το The Latin America Bar θα πραγματοποιηθεί σε μια ταράτσα στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου κι ο σκοπός του είναι να προβάλει μια αναδυόμενη σκηνή. Στα τελευταία World’s 50 Best Bars, έγινε φανερό ότι τα φώτα έχουν στραφεί στη Λατινική και Νότια Αμερική κι έτσι η ομάδα του «The Clumsies» φρόντισε να γνωρίσουμε τα τρία bars που βρίσκονται στην πρώτη πενηντάδα, δηλαδή τα «Licoreria Limantour» (#14), «Floreria Atlantico» (#23) και «La Factoria» (#39) καθώς και το «Guilhotina», που έκανε νέα είσοδο στη δεύτερη πενηντάδα. Μαθαίνουμε ότι σ’ αυτό το event είναι πιθανό να δοκιμάσουμε και την κουζίνα λατινοαμερικανικού εστιατορίου που βρίσκεται στη λίστα των World’s 50 Best Restaurants.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Το θρυλικό Doors επιστρέφει στο Κολωνάκι

Στην παλιά του θέση, στο εμπορικό κέντρο του Λαιμού αλλά έναν όροφο πιο ψηλά και με την ενέργεια του ακόμα ψηλότερα, το σημερινό Doors επιλέγει το συνοδευτικό "Live Art".

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
04/12/2025

Ο Δεκέμβριος είναι μοναδικός στα Vibo Bistrot

Wine Stories με δώρα, DJ πάρτι, live με Arionas και τα γλυκά του Δ. Χρονόπουλου στα δύο δημοφιλή μπιστρό σε Γλυφάδα και Πειραιά.

Στο ομορφότερο μπαρ της Αθήνας με τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο

To επίσημο Release Party της συλλογής SUITE no.2025 του κορυφαίου DJ θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο, 6 Δεκεμβρίου.

Αθηναϊκά μπαρ που τους ταιριάζει πολύ ο χειμώνας

Εκείνες οι ζεστές μπάρες που μοιάζουν ιδανικές για τις συνθήκες και το mood της εποχής.

Ένα μπαρ βγαλμένο από τα 90s μόλις άνοιξε στην Ηλιούπολη

Το 'Yesterday’s' είναι ένα νέο, νοσταλγικό μπαρ στην Ηλιούπολη, που σου σερβίρει γεύσεις, ποτά, μουσικές και αίσθηση από την πιο ανέμελα κουλ δεκαετία.

Τι σχέση μπορεί να έχει ο (μάλλον) επόμενος James Bond, ο Γιώργος Λάνθιμος και ένα κορυφαίο ιρλανδικό ουίσκι

Ο Aaron Taylor-Johnson πρωταγωνιστεί στη νέα παγκόσμια καμπάνια του Jameson για το Jameson Black Barrel.

Το 'El Mío Abnormal' δεν είναι το μπαρ που έχεις συνηθίσει

Ακόμη ένα μαγαζί-διαμαντάκι της ελληνικής επαρχίας: Σερβίρει με μοναδικό στυλ στον Βόλο.