Spoiled

Το Spoiled, σε ένα από τα στενά που βρίσκονται γύρω από την πλατεία Καλογήρων, εκ πρώτης όψεως, εξαιρουμένων των παροικούντων στην περιοχή, μάλλον δεν λέει πολλά πράγματα για τους υπόλοιπους.

Spoiled

Το Spoiled, σε ένα από τα στενά που βρίσκονται γύρω από την πλατεία Καλογήρων, εκ πρώτης όψεως, εξαιρουμένων των παροικούντων στην περιοχή, μάλλον δεν λέει πολλά πράγματα για τους υπόλοιπους. Και όμως... όσον αφορά το Spoiled, δεν είναι έτσι. Από την αρχική επαφή με τον χώρο, η πρώτη αυθόρμητη σκέψη είναι ότι έχει κάτι αρκετά ενδιαφέρον να μας πει. Το λέει, μάλιστα, με τον τρόπο του ο Γιώργος Καβακλής, πολύ καλός mixologist, διακεκριμένος στο World Class. Το υπογράφει επίσης ο ιντριγκαδόρικος χώρος (εμφάνιση, έρευνα, signature coctails κτλ), που έστησαν ο Γιώργος Καβακλής με τον παιδικό του φίλο Κώστα Καρατζόγλου.

Το χαρούμενο all day bar της Δάφνης επιφυλάσσει κοκτέιλ που σε πηγαίνουν πολύ μακριά, σαν τα "πουλιά που δεν μπαίνουν σε κλουβί και πρέπει να τ' αφήσεις να πετάξουν ελεύθερα", σύμφωνα με το concept της πρωτότυπης λίστας του "The Bird Cage". Ο Γιώργος Καβακλής μελετάει, δοκιμάζει και δημιουργεί τα ιδιαίτερα κοκτέιλ του στο πρότυπο εργαστήρι του μπαρ, εκεί όπου η γνώση συναντά τη φαντασία. Είναι ένας χώρος ξεχωριστός, απένταντι από το μπαρ, καλοστημένος, κάτι περισσότερο από απλό εργαστήρι, όπου γίνονται και πιο συλλογικές γευσιγνωσίες.

“Η φαντασία δραπετεύει από το μυαλό, όπως το πουλί από το κλουβί”, θα μας πει ο Γιώργος πριν μας σερβίρει το Hunting Treasure, με το δικό τους spiced rum, φρουτώδες και ευχάριστο, κατόπιν το πιο σύνθετο Uncertain Reality με ουίσκι και mezcal, που ταιριάζει υπέροχα με φύλλα shiso, sherry manzanilla, σόγια, περγαμόντο και σκόνη κάππαρης. Το Re-edit, πάλι, με βότκα, πιπέρι Σετσουάν, φράουλα, rhubarb, μαστίχα και βανίλια σε κάνει σίγουρα να τοποθετήσεις το Spoiled στις πιο αξιόλογες μπάρες της πόλης.

Περισσότερες πληροφορίες

Spoiled

Μεγάλου Αλεξάνδρου 18, Δάφνη
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Hype, DJ sets και μωβ φως στο Ανκόρ Μπαρ των Εξαρχείων

Το Ανκόρ κλείνει έναν χρόνο ζωής και το γιορτάζει με μουσική, κοκτέιλ και urban ατμόσφαιρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΛΕΝΑ ΓΚΟΒΑΡΗ
16/12/2025

Ένα στέκι-θρύλος επιστέφει πιο oldschool από ποτέ στα Βόρεια Προάστια

Αν μπορούμε να συνοψίσουμε τα "SOS θέματα" για το 2025 αυτά θα είναι η επιστροφή του Bronco εκεί που ανήκει, στα ΒΠ. Χωρίς φανταχτερά concepts και περιττές πόζες.

Ντισκόμπαλα ... Χορεύουμε;

Χορός μέχρι τελικής πτώσης με retro ήχους στο hot spot του Κολωνακίου.

Villa Grigio 46 : Holiday drinking

Αperitivo, signature, classics cocktails με γιορτινή διάθεση και στυλ στο στέκι του Παλαιού Φαλήρου.

"Άγιος" : Holy night, after night!

Γνωρίστε το κλασσικό αφτερ-άδικο που συχνάζουν τα party animals της Αθήνας.

Σε ένα πανέμορφο αθηναϊκό νεοκλασικό, δοκιμάζεις σήμερα και αύριο premium ουίσκι και ρούμι

Για δύο ημέρες, οι τρεις όροφοι του Amalias 36 γεμίζουν αρώματα, γεύσεις και εμπειρίες, χάρη στο Athens Rum & Whisky Festival.

Γιατί το μπαρ 'Quinn's' στα Ιλίσια είναι τόσο δημοφιλές;

Υπάρχουν κάποιοι πολύ συγκεκριμένοι λόγοι που το μαγαζί του Ηλία Μαρινάκη ξεχωρίζει και έχει χτίσει πιστό κοινό.