The Trap

Το The Trap, στη στοά της Όθωνος, αποδεικνύεται ένα μπαρ που κρύβει ευχάριστες “παγίδες”. 

The Trap

Το The Trap, στη στοά της Όθωνος, αποδεικνύεται ένα μπαρ που κρύβει ευχάριστες “παγίδες”. Χαρούμενο ρετρό, ζεστό περιβάλλον καθαρόαιμου μπαρ, με classy ατμόσφαιρα όπου κυριαρχεί η μπάρα, τραπεζάκια μέσα και έξω στη στοά.

Ο Στέφανος Δραγανιδάκης και ο Γιάννης Σαμαράς έχουν φτιάξει έναν όμορφο χώρο, για να απολαύσεις κοκτέιλ με προσωπικότητα, που αγαπούν να συνδυάζουν κλασικά ποτά σε μοντέρνες μείξεις. Σαν την εξωτική, με ρετρό αύρα Copacabana, που συνδυάζει rose Vermouth με Manzanilla sherry, celery bitters και Aegean tonic water ή σαν το modern classic Club Tropicana, με Brugal anejo, eldelflower liqueur, φρέσκο λάιμ και έντονη παρουσία ginger…

H “παγίδα-έκπληξη” του Trap, όμως, ονομάζεται κοκτέιλ με βάση το τσίπουρο, κι εδώ γίνονται ενδιαφέροντα πράγματα. Όπως στο Puro tsipouro sour, ένα κοκτέιλ με μονοποικιλιακό τσίπουρο μοσχάτου, μέλι με φασκόμηλο, λεμόνι και ασπράδι: πολύ καλή ενσωμάτωση του αλκοόλ, αρώματα ελληνικής γης σε ένα υποδειγματικό sour, που πίνεται σκέτο ή είναι έτοιμο να συνοδέψει και τις κατάλληλες γεύσεις του μενού.

Η λέξη Philoxenia κρύβει τις άλλες εκπλήξεις του Trap, που έχουν να κάνουν με τις γεύσεις, κι εδώ έχει πολλά και ιδιαίτερα να πει ο Greg Helmis, που έχει επιμεληθεί το μενού. Ένα μενού πλούσιο, που κινείται σε πολλά επίπεδα: από πρωτότυπα και σύνθετα sandwiches και yoghhurt bowls μέχρι ένα barfood που έχει και Γύρο Τόνου και Bao buns κοτόπουλου και Χοιρινό με Μήλα, μεταξύ άλλων.

Και δεν τελειώνουν εδώ οι “παγίδες”. Γιατί υπάρχει και το κομμάτι Mezen bar - Greek tapas, μια μοναδικότητα του Trap στον χώρο των bars: από ημίπαστο σκουμπρί και τηγανητό γαριδάκι μέχρι γαλέο σεβίτσε, καβουρμά με ντομάτα και φέτα, σύγκλινο ή γίγαντες τουρσί, μια σειρά μεζέδες με την υπογραφή του βολιότικου Mezen έρχονται σε μικρές μερίδες να συνοδέψουν σκέτο τσίπουρο Τυρνάβου ή τα ταιριαστά κοκτέιλ, που θα σας προτείνουν ο Στέφανος και ο Γιάννης.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.