The Trap

Το The Trap, στη στοά της Όθωνος, αποδεικνύεται ένα μπαρ που κρύβει ευχάριστες “παγίδες”. 

The Trap

Το The Trap, στη στοά της Όθωνος, αποδεικνύεται ένα μπαρ που κρύβει ευχάριστες “παγίδες”. Χαρούμενο ρετρό, ζεστό περιβάλλον καθαρόαιμου μπαρ, με classy ατμόσφαιρα όπου κυριαρχεί η μπάρα, τραπεζάκια μέσα και έξω στη στοά.

Ο Στέφανος Δραγανιδάκης και ο Γιάννης Σαμαράς έχουν φτιάξει έναν όμορφο χώρο, για να απολαύσεις κοκτέιλ με προσωπικότητα, που αγαπούν να συνδυάζουν κλασικά ποτά σε μοντέρνες μείξεις. Σαν την εξωτική, με ρετρό αύρα Copacabana, που συνδυάζει rose Vermouth με Manzanilla sherry, celery bitters και Aegean tonic water ή σαν το modern classic Club Tropicana, με Brugal anejo, eldelflower liqueur, φρέσκο λάιμ και έντονη παρουσία ginger…

H “παγίδα-έκπληξη” του Trap, όμως, ονομάζεται κοκτέιλ με βάση το τσίπουρο, κι εδώ γίνονται ενδιαφέροντα πράγματα. Όπως στο Puro tsipouro sour, ένα κοκτέιλ με μονοποικιλιακό τσίπουρο μοσχάτου, μέλι με φασκόμηλο, λεμόνι και ασπράδι: πολύ καλή ενσωμάτωση του αλκοόλ, αρώματα ελληνικής γης σε ένα υποδειγματικό sour, που πίνεται σκέτο ή είναι έτοιμο να συνοδέψει και τις κατάλληλες γεύσεις του μενού.

Η λέξη Philoxenia κρύβει τις άλλες εκπλήξεις του Trap, που έχουν να κάνουν με τις γεύσεις, κι εδώ έχει πολλά και ιδιαίτερα να πει ο Greg Helmis, που έχει επιμεληθεί το μενού. Ένα μενού πλούσιο, που κινείται σε πολλά επίπεδα: από πρωτότυπα και σύνθετα sandwiches και yoghhurt bowls μέχρι ένα barfood που έχει και Γύρο Τόνου και Bao buns κοτόπουλου και Χοιρινό με Μήλα, μεταξύ άλλων.

Και δεν τελειώνουν εδώ οι “παγίδες”. Γιατί υπάρχει και το κομμάτι Mezen bar - Greek tapas, μια μοναδικότητα του Trap στον χώρο των bars: από ημίπαστο σκουμπρί και τηγανητό γαριδάκι μέχρι γαλέο σεβίτσε, καβουρμά με ντομάτα και φέτα, σύγκλινο ή γίγαντες τουρσί, μια σειρά μεζέδες με την υπογραφή του βολιότικου Mezen έρχονται σε μικρές μερίδες να συνοδέψουν σκέτο τσίπουρο Τυρνάβου ή τα ταιριαστά κοκτέιλ, που θα σας προτείνουν ο Στέφανος και ο Γιάννης.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Στον Κόκορα, τη νέα ταράτσα της Κυψέλης

Ένα φρέσκο μπαρ σε μια από τις κλασικότερες αθηναϊκές γειτονιές επιβλέπει την πόλη από ψηλά, σερβίρει φροντισμένα ποτά και έχει διάθεση για πάρτι.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/07/2025

Βασίλη Κυρίτση, πώς έγιναν ξανά της μόδας τα disco drinks;

Μία κουβέντα με τον κορυφαίο bartender και Lead Activation Strategist, στο πλαίσιο του προγράμματος Schweppes Brand Ambassadors, με αφορμή το νέο Schweppes Tropical Fusion.

Πώς είναι να πίνεις σε ένα από τα ομορφότερα μπαρ της Ασίας

Όλα όσα κάνουν το Sunset Park στο Desa Potato Head του Μπαλί ένα από τα κορυφαία μπαρ στα πέριξ του Ινδικού ωκεανού.

Οι Adam Beyer και Maceo Plex σε ένα μοναδικό double bill

Το Bolivar Beach Club υποδέχεται δύο κολοσσούς της παγκόσμιας techno σκηνής. Το line-up συμπληρώνει ο Manolaco.

Ο Echonomist επιστρέφει στο Bolivar

Μαζί του, οι Nick Matthew και ΛVΛ.

Ο Βασίλης Κυρίτσης στους σημαντικότερους ανθρώπους από το σύμπαν των μπαρ για το 2025

Έγινε γνωστή η λίστα Bar World 100 του Drinks International, με εκείνους που 'τρέχουν' το bar industry για το έτος που διανύουμε. Ανάμεσά τους και ο συνδημιουργός των The Clumsies, Line και Walk In.

Sun:Set Beach Party από τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο στο DOT Beach Vibes

Το Σάββατο 5 Ιουλίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Α’ Πλαζ Βούλας.