The Trap

Το The Trap, στη στοά της Όθωνος, αποδεικνύεται ένα μπαρ που κρύβει ευχάριστες “παγίδες”. 

The Trap

Το The Trap, στη στοά της Όθωνος, αποδεικνύεται ένα μπαρ που κρύβει ευχάριστες “παγίδες”. Χαρούμενο ρετρό, ζεστό περιβάλλον καθαρόαιμου μπαρ, με classy ατμόσφαιρα όπου κυριαρχεί η μπάρα, τραπεζάκια μέσα και έξω στη στοά.

Ο Στέφανος Δραγανιδάκης και ο Γιάννης Σαμαράς έχουν φτιάξει έναν όμορφο χώρο, για να απολαύσεις κοκτέιλ με προσωπικότητα, που αγαπούν να συνδυάζουν κλασικά ποτά σε μοντέρνες μείξεις. Σαν την εξωτική, με ρετρό αύρα Copacabana, που συνδυάζει rose Vermouth με Manzanilla sherry, celery bitters και Aegean tonic water ή σαν το modern classic Club Tropicana, με Brugal anejo, eldelflower liqueur, φρέσκο λάιμ και έντονη παρουσία ginger…

H “παγίδα-έκπληξη” του Trap, όμως, ονομάζεται κοκτέιλ με βάση το τσίπουρο, κι εδώ γίνονται ενδιαφέροντα πράγματα. Όπως στο Puro tsipouro sour, ένα κοκτέιλ με μονοποικιλιακό τσίπουρο μοσχάτου, μέλι με φασκόμηλο, λεμόνι και ασπράδι: πολύ καλή ενσωμάτωση του αλκοόλ, αρώματα ελληνικής γης σε ένα υποδειγματικό sour, που πίνεται σκέτο ή είναι έτοιμο να συνοδέψει και τις κατάλληλες γεύσεις του μενού.

Η λέξη Philoxenia κρύβει τις άλλες εκπλήξεις του Trap, που έχουν να κάνουν με τις γεύσεις, κι εδώ έχει πολλά και ιδιαίτερα να πει ο Greg Helmis, που έχει επιμεληθεί το μενού. Ένα μενού πλούσιο, που κινείται σε πολλά επίπεδα: από πρωτότυπα και σύνθετα sandwiches και yoghhurt bowls μέχρι ένα barfood που έχει και Γύρο Τόνου και Bao buns κοτόπουλου και Χοιρινό με Μήλα, μεταξύ άλλων.

Και δεν τελειώνουν εδώ οι “παγίδες”. Γιατί υπάρχει και το κομμάτι Mezen bar - Greek tapas, μια μοναδικότητα του Trap στον χώρο των bars: από ημίπαστο σκουμπρί και τηγανητό γαριδάκι μέχρι γαλέο σεβίτσε, καβουρμά με ντομάτα και φέτα, σύγκλινο ή γίγαντες τουρσί, μια σειρά μεζέδες με την υπογραφή του βολιότικου Mezen έρχονται σε μικρές μερίδες να συνοδέψουν σκέτο τσίπουρο Τυρνάβου ή τα ταιριαστά κοκτέιλ, που θα σας προτείνουν ο Στέφανος και ο Γιάννης.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Ένα στέκι-θρύλος επιστέφει πιο oldschool από ποτέ στα Βόρεια Προάστια

Αν μπορούμε να συνοψίσουμε τα "SOS θέματα" για το 2025 αυτά θα είναι η επιστροφή του Bronco εκεί που ανήκει, στα ΒΠ. Χωρίς φανταχτερά concepts και περιττές πόζες.

ΓΡΑΦΕΙ: ΛΕΝΑ ΓΚΟΒΑΡΗ
15/12/2025

Ντισκόμπαλα ... Χορεύουμε;

Χορός μέχρι τελικής πτώσης με retro ήχους στο hot spot του Κολωνακίου.

Villa Grigio 46 : Holiday drinking

Αperitivo, signature, classics cocktails με γιορτινή διάθεση και στυλ στο στέκι του Παλαιού Φαλήρου.

"Άγιος" : Holy night, after night!

Γνωρίστε το κλασσικό αφτερ-άδικο που συχνάζουν τα party animals της Αθήνας.

Σε ένα πανέμορφο αθηναϊκό νεοκλασικό, δοκιμάζεις σήμερα και αύριο premium ουίσκι και ρούμι

Για δύο ημέρες, οι τρεις όροφοι του Amalias 36 γεμίζουν αρώματα, γεύσεις και εμπειρίες, χάρη στο Athens Rum & Whisky Festival.

Γιατί το μπαρ 'Quinn's' στα Ιλίσια είναι τόσο δημοφιλές;

Υπάρχουν κάποιοι πολύ συγκεκριμένοι λόγοι που το μαγαζί του Ηλία Μαρινάκη ξεχωρίζει και έχει χτίσει πιστό κοινό.

'Ichigo Ichie': Ένα ιαπωνίζον μπαρ ανατέλλει στο αθηναϊκό κέντρο

Μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση προστίθεται στην αθηναϊκή μπαρογραφία και έχει γεύση και άποψη Άπω Ανατολής.