Ποιος θα είναι ο World Class Bartender του 2017;

Δες τον Πάνο Κανατσούλη του «The Clumsies» και άλλους bartenders απ’ όλο τον κόσμο να διαγωνίζονται για τον τίτλο στο Μεξικό.

Ποιος θα είναι ο World Class Bartender του 2017;

Ο Πάνος Κανατσούλης του «The Clumsies» και η ελληνική αποστολή της Diageo βρίσκονται ήδη στην Πόλη του Μεξικού, όπου θα πραγματοποιηθεί ο παγκόσμιος τελικός του World Class. Η τελευταία φάση του διαγωνισμού των Reserve Brands της Diageo, ίσως του απαιτητικότερου απ’ όσους διεξάγονται σε παγκόσμιο επίπεδο για το cocktail και το bartending, θα πραγματοποιηθεί από τις 21 έως και τις 24 Αυγούστου, υποβάλλοντας τους φιναλίστ σε διαφορετικές δοκιμασίες σε τρία στάδια. Ο Κανατσούλης, λαμβάνοντας δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μέρος στο διαγωνισμό, έφτασε τον περασμένο Μάιο στην τελική τριάδα με τον Θάνο Ιωάννου και τον Αλέξανδρο Στεπτσένκο του «Odori» (το οποίο ανήκει στον ίδιο όμιλο με το «The Clumsies») και επικράτησε παρουσιάζοντας ένα περίτεχνο signature cocktail με εξαιρετικό σερβίρισμα καθώς και ένα pop up bar με μεξικάνικο θέμα.

Τις προσπάθειες του Πάνου Κανατσούλη και των συναδέλφων του απ’ όλο τον κόσμο στον παγκόσμιο τελικό του World Class των Reserve Brands της Diageo μπορείς να τις παρακολουθήσεις το τετραήμερο 21-24 Αυγούστου σε live streaming εδώ. Δες ένα teaser:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Στον Κόκορα, τη νέα ταράτσα της Κυψέλης

Ένα φρέσκο μπαρ σε μια από τις κλασικότερες αθηναϊκές γειτονιές επιβλέπει την πόλη από ψηλά, σερβίρει φροντισμένα ποτά και έχει διάθεση για πάρτι.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/07/2025

Βασίλη Κυρίτση, πώς έγιναν ξανά της μόδας τα disco drinks;

Μία κουβέντα με τον κορυφαίο bartender και Lead Activation Strategist, στο πλαίσιο του προγράμματος Schweppes Brand Ambassadors, με αφορμή το νέο Schweppes Tropical Fusion.

Πώς είναι να πίνεις σε ένα από τα ομορφότερα μπαρ της Ασίας

Όλα όσα κάνουν το Sunset Park στο Desa Potato Head του Μπαλί ένα από τα κορυφαία μπαρ στα πέριξ του Ινδικού ωκεανού.

Οι Adam Beyer και Maceo Plex σε ένα μοναδικό double bill

Το Bolivar Beach Club υποδέχεται δύο κολοσσούς της παγκόσμιας techno σκηνής. Το line-up συμπληρώνει ο Manolaco.

Ο Echonomist επιστρέφει στο Bolivar

Μαζί του, οι Nick Matthew και ΛVΛ.

Ο Βασίλης Κυρίτσης στους σημαντικότερους ανθρώπους από το σύμπαν των μπαρ για το 2025

Έγινε γνωστή η λίστα Bar World 100 του Drinks International, με εκείνους που 'τρέχουν' το bar industry για το έτος που διανύουμε. Ανάμεσά τους και ο συνδημιουργός των The Clumsies, Line και Walk In.

Sun:Set Beach Party από τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο στο DOT Beach Vibes

Το Σάββατο 5 Ιουλίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Α’ Πλαζ Βούλας.