Τα καλύτερα parties της εβδομάδας

Κάνουμε προθέρμανση ακούγοντας sets των Paul Van Dyk, Marco Faraone, Chevy και άλλων, που θα παίξουν μουσική στα αθηναϊκά clubs τις επόμενες μέρες.

Τα καλύτερα parties της εβδομάδας

Ένας βετεράνος της trance, μία cult περσόνα που θα τραγουδήσει σε λουόμενους του Γκαζιού και αναπάντεχα back2back sets είναι μερικά από τα highlights των parties της εβδομάδας.

Chevy Thursdays
Πέμπτη 20/7, «Cantina Social»
Ήρθε η δεύτερη Πέμπτη του μήνα, άρα είναι η μέρα (η νύχτα, για την ακρίβεια) που ο Βασίλης Σεβδαλής θα παίξει στο urban bar electronica, house, (nu) disco και balearic. Είσοδος ελεύθερη.



Απόγευμα στο Homcore #10
Παρασκευή 21/7, «Homcore» (Βουλής 38, Σύνταγμα)
Άλλη μια συνάθροιση στο φιλικό μαγαζί του Λεωνίδα Σέγκα για live set από τους Echo Canyon και DJ sets από τους Bakerman, Aggeliki Kalla και DJ Lurie, για συζητήσεις για τη μουσική στην πόλη (και στον κόσμο), αλλά και για αγορές – θα υπάρχει έκπτωση 15% σε όλα τα βινύλια και τα CDs. Είσοδος ελεύθερη.



Livin’ La Party Loca
Παρασκευή 21/7, «Second Skin»
Σε αυτό το καλοκαιρινό party, η cult περσόνα Άννα Γούλα θα τραγουδήσει τις επιτυχίες της «Τα πίνω όλα» και «Καβάλα», οι DJs (Dr. D., VJ Labrokratis, Paul Boost) θα παίξουν pop και trash ύμνους, ενώ οι θαμώνες θα κάνουν βουτιές στη… φουσκωτή πισίνα και θα παίζουν με τα νεροπίστολα – όσοι έρθουν με σαγιονάρες ή μαγιό θα πιουν ένα σφηνάκι δωρεάν. Είσοδος 6€ με μπίρα, κρασί ή energy drink.

En Lefko One on One
Παρασκευή 21/7, «Bolivar Beach Bar»
Έξι back2back sets με παραγωγούς του En Lefko 87,7 να προσκαλούν τους αγαπημένους τους μουσικούς καλλιτέχνες για να μοιραστούν τα decks. Έχουμε και λέμε: ΝΤΕΙΒΙΝΤ x Bjørn Torske, Εύα Μπουντούρη x Cayetano, Σάκης Τσιτομενέας x Anduze, Νίκος Δρογώσης x Serafim Tsotsonis & Εύα Θεοτοκάτου, Μανώλης Οικονόμου x Dear Quentin, Σπύρος Παγιατάκης x Κωνσταντίνος Καλφακάκος. Είσοδος 7€.



Paul Van Dyk: Listen to the future
Σάββατο 22/7, «Bolivar Beach Bar»
Ο Γερμανός superstar DJ και παραγωγός, πιστός υπηρέτης της ευφορικής trance που έκανε πάταγο στα ’90s και στα early ’00s, έρχεται καλεσμένος της FSI Events. Είσοδος 10€ (προπώληση 8€ στο δίκτυο της Viva).



Playground presents Marco Faraone
Σάββατο 22/7, «Terraza»
Άκρως παραγωγικός, με κυκλοφορίες σε μεγάλα labels όπως τα Drumcode, Desolat, Be As One και Get Physical, ο συνιδιοκτήτης της Uncage και resident στο ιστορικό «Tenax» της Φλωρεντίας, έρχεται καλεσμένος της Playground. Support από τους AFXS, Viton και Jon Tsamis. Είσοδος 10€.



BananaBoys go HOLIDAY!
Σάββατο 22/7, «Spinster»
Οι BananaBoys κάνουν ένα τελευταίο party πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές, με sets από τον resident JohnJohn Papadopoulos και από τον guest ClubKid, καθώς και με drag show από τη Zackie Oh. Είσοδος ελεύθερη.

Space Age Party
Σάββατο 22/7, «Ρομάντσο Rooftop»
Με αφορμή την έκθεση «Η Εποχή του Διαστήματος: Ηλεκτρική και Ηλεκτρονική Τέχνη στην Eλλάδα 1957-1989» που φιλοξενείται στον πρώτο όροφο του «Ρομάντσο», ένα party στην ταράτσα με cosmic sounds from beyond από τους Chris Kontos, Chevy, Vasilis Gogos και Paul Bennett. Είσοδος ελεύθερη.

Περισσότερες πληροφορίες

Bolivar

Ακτή του Ήλιου, Άλιμος
  • Clubs

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Για bar hopping στη Λευκωσία

Η πρωτεύουσα της Κύπρου διαθέτει μια μπαρ σκηνή, με εντελώς δικά της χαρακτηριστικά και μπόλικες πινέζες που σερβίρουν κάτι παραπάνω από καλοφτιαγμένα ποτά.

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.