
Αυτή είναι μια ιδέα που θα έπρεπε να υιοθετήσουμε και στην Αθήνα των προσεγμένων rooftop χώρων και των ομάδων που μένουν αδρανείς το καλοκαίρι! Οι Synthetic, που δραστηριοποιούνται στη Θεσσαλονίκη, διοργανώνουν την Τετάρτη 12 Ιουλίου το τρίτο καλοκαιρινό τους απογευματινό party στο rooftop bar & restaurant του ξενοδοχείου Porto Palace με θέα στο λιμάνι.
Έπειτα από τα rooftop events στον ίδιο χώρο με τους Objekt και Mall Grab, τo lineup αυτού του τρίτου event είναι το ίδιο ενδιαφέρον και εναλλακτικό, καθώς καλεσμένοι είναι, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, οι Paranoid London. Αυτό το μυστηριώδες ντουέτο φτιάχνει αναλογική acid house με φωνητικά, που θυμίζει τα παλιά καλά δωδεκάιντσα της Trax και της Transmat, βγάζει τη μουσική του μόνο σε βινύλιο και κρατάει χαμηλό προφίλ αποφεύγοντας την προώθηση με τους καθιερωμένους τρόπους. Εκτός από το live των old school νοοτροπίας Paranoid London, ο Georgios θα παρουσιάσει το πρώτο του live set με δικές του συνθέσεις, ενώ στα decks θα βρεθούν οι residents της Synthetic, G.Kouros (που τρέχει το ιντερνετικό Report2Dancefloor Radio για τους νοσταλγούς των ημερών της rave) και Thomas Numan.
Το party ξεκινά στις 5 το απόγευμα, η μουσική θα είναι underground και το industrial σκηνικό με τον ήλιο να δύει στο λιμάνι εντυπωσιακό – όπως είπαμε, ανυπομονούμε να μεταφέρει κάποιος και στην Αθήνα αυτή την ιδέα.
Άκου ένα live session των Paranoid London στο ραδιόφωνο του BBC: