Τα πιο ιδιαίτερα πάρτι της εβδομάδας

Χορός κάτω από το ολόγιομο φεγγάρι, urban καλοκαιρινά σκηνικά αλλά και πανηγυρική υποδοχή παιχτών του «Survivor»!

Τα πιο ιδιαίτερα πάρτι της εβδομάδας

Χορός κάτω από το ολόγιομο φεγγάρι, urban καλοκαιρινά σκηνικά αλλά και πανηγυρική υποδοχή παιχτών του «Survivor»! Αυτές οι βραδιές έχουν θέμα, στήσιμο, DJs ή cocktail lists που θα σε κάνουν να περάσεις υπέροχα.

Τα πιο ιδιαίτερα πάρτι της εβδομάδας - εικόνα 1
«Bolivar Beach Bar» (φωτό ©Ioannis Koliopoulos)

Chevy Thursdays
Πέμπτη 6/7, «Cantina Social»
Κάθε δεύτερη Πέμπτη του μήνα αυτό το καλοκαίρι, ο Chevy (Needless) επιλέγει κομμάτια από ένα μεγάλο φάσμα της electronica σε ένα fun bar με εντελώς χαρακτηριστικό urban χαρακτήρα. Είσοδος ελεύθερη.

Welcome Back @ Dodo's
Παρασκευή 7/7, «Dodo’s» (Ελβετίας 21, Αγία Παρασκευή)
Πάρτι υποδοχής του «μισθοφόρου» του «Survivor», του Κώστα Αναγνωστόπουλου, ο οποίος είναι συνεταίρος σε αυτό τοn all-day χώρο. Μουσική θα παίξουν οι SlowJobers, οι οποίοι επιλέγουν από τις δεκαετίες του 1980 και του 1990 ό,τι ανεβάζει το κέφι. Είσοδος ελεύθερη.

Hyenah @ Μικρό
Παρασκευή 7/7, «Μικρό» (Λαοδίκης 33-35, Γλυφάδα)
Είναι μυστηριώδης (εμφανίζεται με μάσκα), έχει το δικό του μανιφέστο («Δεν με ενδιαφέρει πόσα λεφτά βγάζεις... Δεν με ενδιαφέρει αν είσαι gay, straight ή κάτι ανάμεσα...»), είναι από τους καλύτερους εκπροσώπους της afro house και κηρύττει τα μουσικά πιστεύω του στη βραδιά RISE στο βερολινέζικο «Watergate». Στην Αθήνα τον φέρνει η Global Fantasy, ενώ το support αναλαμβάνουν οι DJ Angelo και Da Mike.



3 Years Full Circle
Παρασκευή 7/7, «Maze» (Ορφέως 174, Βοτανικός)
Η ομάδα Full Circle γιορτάζει τα τρία χρόνια της με εκλεκτικό τρόπο, προσκαλώντας τον Γιάννη και τον Δημήτρη του label Isigude (ο δεύτερος και ιδιοκτήτης του δισκάδικου Kasseta Records). Να δώσεις ευχές στους δύο residents του Full Circle, Elijah Simmons και Mark_K. Είσοδος 5€ με μπίρα και 7€ με ποτό.



Matt Sassari @ Terraza
Παρασκευή 7/7, «Terraza»
Όνομα πρώτης γραμμής στη γαλλική techno, ο Matt Sassari βγάζει μουσική σε labels κύρους, χαίρει της εκτίμησης όλων των μεγάλων ονομάτων (πρόσφατα έκανε ρεμίξ σε κομμάτι του UMEK) και είναι πια από τους συχνούς φιλοξενούμενους της Playground. Support από τους AFXS (Viton & Antoni Bios) και Jon Tsamis, Είσοδος 10€ με ποτό.



Summer Closing
Παρασκευή 7/7, «Spinster»
Τελευταίο πάρτι για τη σεζόν σε αυτό το κεφάτο bar, με τους ClubKid, Kissing Strangers και Nikolas Gale. Η Roots βάζει το δικό της άρωμα στη βραδιά με τα ποτά της σε δροσιστικά σφηνάκια. Είσοδος ελεύθερη.

13 Years Birthday Party
Σάββατο 8/7, «Bolivar»
Οι αναμνήσεις από 13 χρόνια ολοήμερης διασκέδασης πλάι στο κύμα και πάνω στην άμμο ζωντανεύουν σε αυτό το γενέθλιο πάρτι με τους Agent Greg και Steph στα decks. Είσοδος 8,5€ με ποτό, μπίρα ή cocktail.



Full Moon Party
Κυριακή 9/7, «Gazarte»
Ιδανικό σημείο το Roof Stage του «Gazarte» για να απολαύσεις την πανσέληνο σε ιστορικό αλλά και urban πλαίσιο. Θα σου κρατήσει όμορφη παρέα η εντελώς χαλαρού attitude cover band των Dreamy Whispers, ενώ στη συνέχεια θα σε σηκώσουν να χορέψεις διάφοροι DJs. Είσοδος ελεύθερη.



Full Moon Fest
Κυριακή 9/7, «Island»
Οι ομάδες Massive Story και Venue ενώνουν τις δυνάμεις τους κάτω από την πανσέληνο για ένα elegant house party. DJs της βραδιάς οι Alceen, Mossel και Vassili Tsilichristos.

The Cocktail Side of the Full Moon
Κυριακή 9/7, «Mary Pickford»
Όλο αφορμές ψάχνουμε για να κατεβαίνουμε στον Πειραιά. Το να απολαύσουμε τη θέα στην πανσέληνο με τα cocktails που έχει φτιάξει ο Θάνος Προυναρούς στο bar όπου συμπράττει με τον Λευτέρη Λαζάρου είναι άλλη μια καλή αφορμή. Το σκηνικό θα συμπληρώνει ο Bengoa με tropical και jazz μουσικές. Είσοδος ελεύθερη.

Περισσότερες πληροφορίες

Gazarte

Βουτάδων 32-34, Γκάζι
  • Bars

Bolivar

Ακτή του Ήλιου, Άλιμος
  • Clubs

Mikro

Λαοδίκης 33-35, Γλυφάδα
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.