
Την Παρασκευή 9 Ιουνίου έχεις την ευκαιρία να ζήσεις ένα event που έχεις δει άπειρες φορές στο αμερικανικό teen σινεμά, δηλαδή έναν χορό αποφοίτησης με τα όλα του: σε ένα ολόφωτο κλειστό γήπεδο μπάσκετ στην άκρη ενός καταπράσινου campus, σχεδιασμένου το 1964 από τον αρχιτέκτονα Κωνσταντίνο Δοξιάδη, κάτω από μια τεράστια ντισκομπάλα, με μπαλόνια, χρυσό κονφετί, σωσία του Έλβις Πρίσλεϊ και διαγωνισμό ανακήρυξης του prom king και της prom queen της βραδιάς.
Αυτή την Prom Night τη διοργανώνει το «Six D.O.G.S.» στο Deree - The American College of Greece, στο πλαίσιο του Deree Open Fest. Το vintage soundtrack της βραδιάς θα επιμεληθούν ο Gerard Papasimakopoulos, o George Zervos (live με την μπάντα του), οι Laternative και οι BOCADA (δηλαδή οι Κωνσταντίνος Μπόλας, Νταϊάνα Βαρδαξή και Κωνσταντίνος Δαγριτζίκος). Φόρα, λοιπόν, τα (πολύ) καλά σου (το dress code είναι αυστηρό), διάλεξε το ταίρι σου και ετοιμάσου να χορέψετε σαν να πρωταγωνιστούσατε στο «Pretty in Pink» ή το «Footloose».
Για να νοικιάσεις ή να αγοράσεις το κατάλληλο ένδυμα, το «Six D.O.G.S.» έχει εξασφαλίσει έκπτωση στα εξής βεστιάρια και καταστήματα: Αμερικανική Αγορά (Αθηνάς 30, Ομόνοια), Βεστιάριο (Σωκράτους 16, Ομόνοια), Costumier (Παλλάδος 11, Ψυρρή) και Τα Ρούχα του Βασιλιά (Μιαούλη 25, Ψυρρή). Κορσάζ θα διατίθενται στο χώρο του event. (Deree – The American College of Greece, Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή. Είσοδος 5€.)
Δες σκηνές από κινηματογραφικές prom nights για να εμπνευστείς (μην ανησυχείς, δεν έχουμε βάλει το «Carrie»):