Προθέρμανση για τη συναυλία των Ministry

Με ένα party στο «Second Skin» λίγες μέρες πριν από την αθηναϊκή εμφάνιση της σπουδαίας industrial metal μπάντας.

Προθέρμανση για τη συναυλία των Ministry

Οι Ministry είναι η σπουδαιότερη industrial metal μπάντα κι αν δεν μας πιστεύεις θα σε πείσουν γι’ αυτό ο Trent Reznor των Nine Inch Nails, ο Maynard James Keenan των Tool και ο Lemmy των Motorhead, οι οποίοι εμφανίζονται μεταξύ άλλων στο «Fix: The Ministry Movie». Αυτό το ντοκιμαντέρ για το θορυβώδες και ανατρεπτικό σχήμα με επικεφαλής τον Al Jourgensen, που θα μας επισκεφτεί για μία συναυλία την Πέμπτη 1 Ιουνίου στο «Piraeus 117 Academy», θα προβληθεί στο επίσημο pre-show party την Παρασκευή 26 Μαΐου στο «Second Skin» (πού αλλού;). Ο Γιώργος Φακίνος θα περιβάλει την προβολή με tracks από όλες τις περιόδους των Ministry, τα side projects του Al Jourgensen και τους καλλιτέχνες που επηρεάστηκαν από αυτούς.

Δες το trailer του ντοκιμαντέρ «Fix: The Ministry Movie» σε σκηνοθεσία Douglas Freel, το οποίο είχε προβληθεί στις Νύχτες Πρεμιέρας του 2011:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Μα τι είναι πάλι αυτά τα dining bars;

Ένα, περίπου, νέο trend δείχνει να κερδίζει έδαφος στις μπάρες της πόλης και θέλει το μπαρ να κοιτάζει ολοένα και πιο πολύ προς την κουζίνα του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
03/02/2026

O Αλέξανδρος Χριστόπουλος στο πρώτο esthete event της νέας σεζόν

Στο Rock n Roll Athens επιστρέφει ο DJ την Παρασκευή 6 Φεβρουρίου στις 11 το βράδυ, με τον Stark να επιμελείται το Intro DJ Set.

Το κρασί της Αρχαίας Ελλάδας, σε δύο μοναδικές οινικές βραδιές στο 'Τανίνη Αγάπη μου'

Τις Τετάρτες 4 και 18 Φεβρουαρίου 2026, στα Εξάρχεια και το Τανίνη Αγάπη μου έχεις την ευκαιρία να μάθεις τις συνήθειες οινοποσίας της Αρχαίας Ελλάδας.

Η Méthe φέρνει ένα πολύ νόστιμο τρίπτυχο στον Πειραιά

Μία νέα άφιξη στο μεγάλο λιμάνι και την ακτή Μιαούλη, πατά δυνατά στο τερέν του κρασιού, του σπριτζ και της εξαιρετικά φροντισμένης κουζίνας.

Second Child: Ένα dining μπαρ στο Ψυχικό

Μία ιδιαίτερη πρόταση έχει κάνει εδώ και μερικές εβδομάδες την εμφάνισή της στις όχθες της Λεωφόρου Κηφισίας, παίζοντας στο τρίπτυχο ποτό-κρασί-φαγητό και γαρνίροντάς το με ωραίες μουσικές.

Κι αν το 2026 είναι η χρονιά του Cuba Libre;

Πώς και γιατί τους επόμενους μήνες θα πίνεις, κατά πάσα πιθανότητα, ρούμι-κόλα.

Γιατί η Αθήνα αγαπά τόσο πολύ τις spritzerίες και τα aperitivo μπαρ

Αλλά και ποια μέρη αποθεώνουν τη συνήθεια του early drinking στην πόλη, σερβίροντας φροντισμένα ποτά και νόστιμα σνακ.