Μπουκιά, γουλιά και κουβέντα με τους ανθρώπους του «ΜεΖεν»

Σε μια αποκλειστική βιντεο-συνέντευξη με αφορμή την πρώτη στάση του «ΜεΖεν on tour», στο «The Trap», συναντάμε τον Γρηγόρη Χέλμη και τον Ανδρέα Διακοδημήτρη.

Μπουκιά, γουλιά και κουβέντα με τους ανθρώπους του «ΜεΖεν»

Πριν από λίγο καιρό, το «ΜεΖεν», που βρίσκεται στον Βόλο και τη Λάρισα, κατέλαβε και μεταμόρφωσε το αθηναϊκό bar «The Trap» για δύο μέρες – ναι, έπαιζε παλιά λαϊκά και έφερε τα χαρακτηριστικά κομμένα κονσερβοκούτια που τοποθετούνται στα τραπέζια. O σκοπός ήταν να μυήσει τους Αθηναίους στη φιλοσοφία του βολιώτικου τσιπουράδικου. Αν κρίνουμε από τη συμφόρηση που επικράτησε από νωρίς και τα δύο μεσημέρια, ο τσιπουρο-προσηλυτισμός πέτυχε!

Εμείς ακολουθήσαμε τον Γρηγόρη Χέλμη και τον Ανδρέα Διακοδημήτρη, δηλαδή τους δημιουργούς του «ΜεΖεν» στα ψώνια τους μαζί με την ομάδα τους. Συζητήσαμε για τη δική τους προσέγγιση στο κλασικό τσιπουράδικο, καθώς και για τις παράλληλες δράσεις τους (το συγκεκριμένο event ήταν η πρώτη στάση σε ένα «ΜεΖεν on tour»). Φυσικά, τρυπώσαμε στην κουζίνα, την ώρα ακριβώς που ο Γρηγόρης τύλιγε το θράψαλο κοκορέτσι, έναν από τους νόστιμους μεζέδες που θα γευόμασταν αργότερα. Δείτε, λοιπόν, το βίντεο από τη συνάντησή μας με τους ανθρώπους του «ΜεΖεν» στην Αθήνα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Hype, DJ sets και μωβ φως στο Ανκόρ Μπαρ των Εξαρχείων

Το Ανκόρ κλείνει έναν χρόνο ζωής και το γιορτάζει με μουσική, κοκτέιλ και urban ατμόσφαιρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΛΕΝΑ ΓΚΟΒΑΡΗ
16/12/2025

Ένα στέκι-θρύλος επιστέφει πιο oldschool από ποτέ στα Βόρεια Προάστια

Αν μπορούμε να συνοψίσουμε τα "SOS θέματα" για το 2025 αυτά θα είναι η επιστροφή του Bronco εκεί που ανήκει, στα ΒΠ. Χωρίς φανταχτερά concepts και περιττές πόζες.

Ντισκόμπαλα ... Χορεύουμε;

Χορός μέχρι τελικής πτώσης με retro ήχους στο hot spot του Κολωνακίου.

Villa Grigio 46 : Holiday drinking

Αperitivo, signature, classics cocktails με γιορτινή διάθεση και στυλ στο στέκι του Παλαιού Φαλήρου.

"Άγιος" : Holy night, after night!

Γνωρίστε το κλασσικό αφτερ-άδικο που συχνάζουν τα party animals της Αθήνας.

Σε ένα πανέμορφο αθηναϊκό νεοκλασικό, δοκιμάζεις σήμερα και αύριο premium ουίσκι και ρούμι

Για δύο ημέρες, οι τρεις όροφοι του Amalias 36 γεμίζουν αρώματα, γεύσεις και εμπειρίες, χάρη στο Athens Rum & Whisky Festival.

Γιατί το μπαρ 'Quinn's' στα Ιλίσια είναι τόσο δημοφιλές;

Υπάρχουν κάποιοι πολύ συγκεκριμένοι λόγοι που το μαγαζί του Ηλία Μαρινάκη ξεχωρίζει και έχει χτίσει πιστό κοινό.