Clubbing στο Γκάζι όπως παλιά

Το mini club «Gazi Spirit» ανοίγει αυτό το weekend (7/4) με προδιαγραφές για να γίνει ένα στέκι για τους clubbers.

Clubbing στο Γκάζι όπως παλιά

Ονομάζοντας το νέο του εγχείρημα «Gazi Spirit», ο Στέφανος Ποριάζης (για πολλά χρόνια στην ομάδα του «Bolivar») αισθανόμαστε πως θέλει να μας γυρίσει στις εποχές που το Γκάζι ήταν μία εναλλακτική γειτονιά η οποία δεν είχε ενδώσει ακόμη στις ευκολίες του mainstream.

Αυτό το mini club στεγάζεται στο χώρο του «Dabbous», ο οποίος ανακαινίστηκε πάνω στο πρωτότυπο γήινο/νησιωτικό μοτίβο που τον έκανε φιλόξενο, χαλαρωτικό και παρεΐστικο. Το «Gazi Spirit» θα λειτουργεί καθημερινά εκτός Δευτέρας, με downtempo μουσικές τις καθημερινές (electronica, dub, reggae, hip hop, trip hop) και uptempo τα weekends να βγαίνουν από το καλό ηχοσύστημά του, με locals να εναλλάσσονται στα decks αλλά και guests από το εξωτερικό, καθώς και με μια προσεγμένη μπάρα με cocktails και premium spirits να προσφέρει μια υπηρεσία που λείπει συνήθως από τα clubs.

Το «Gazi Spirit» κάνει εγκαίνια με δύο parties: ένα pre-opening την Παρασκευή 7 Απριλίου με τους Nicolas Dales, Steph και Rezo, και ένα επίσημο opening με τους George Siras, Steph και Nicolas Dales – με ελεύθερη είσοδο και τα δύο. (Τριπτολέμου 37, Γκάζι, 6908614048)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Μα τι είναι πάλι αυτά τα dining bars;

Ένα, περίπου, νέο trend δείχνει να κερδίζει έδαφος στις μπάρες της πόλης και θέλει το μπαρ να κοιτάζει ολοένα και πιο πολύ προς την κουζίνα του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
03/02/2026

O Αλέξανδρος Χριστόπουλος στο πρώτο esthete event της νέας σεζόν

Στο Rock n Roll Athens επιστρέφει ο DJ την Παρασκευή 6 Φεβρουρίου στις 11 το βράδυ, με τον Stark να επιμελείται το Intro DJ Set.

Το κρασί της Αρχαίας Ελλάδας, σε δύο μοναδικές οινικές βραδιές στο 'Τανίνη Αγάπη μου'

Τις Τετάρτες 4 και 18 Φεβρουαρίου 2026, στα Εξάρχεια και το Τανίνη Αγάπη μου έχεις την ευκαιρία να μάθεις τις συνήθειες οινοποσίας της Αρχαίας Ελλάδας.

Η Méthe φέρνει ένα πολύ νόστιμο τρίπτυχο στον Πειραιά

Μία νέα άφιξη στο μεγάλο λιμάνι και την ακτή Μιαούλη, πατά δυνατά στο τερέν του κρασιού, του σπριτζ και της εξαιρετικά φροντισμένης κουζίνας.

Second Child: Ένα dining μπαρ στο Ψυχικό

Μία ιδιαίτερη πρόταση έχει κάνει εδώ και μερικές εβδομάδες την εμφάνισή της στις όχθες της Λεωφόρου Κηφισίας, παίζοντας στο τρίπτυχο ποτό-κρασί-φαγητό και γαρνίροντάς το με ωραίες μουσικές.

Κι αν το 2026 είναι η χρονιά του Cuba Libre;

Πώς και γιατί τους επόμενους μήνες θα πίνεις, κατά πάσα πιθανότητα, ρούμι-κόλα.

Γιατί η Αθήνα αγαπά τόσο πολύ τις spritzerίες και τα aperitivo μπαρ

Αλλά και ποια μέρη αποθεώνουν τη συνήθεια του early drinking στην πόλη, σερβίροντας φροντισμένα ποτά και νόστιμα σνακ.