Whiskey με κλασική γοητεία στην μπάρα του «Feedέλ»

Τελευταίο event του Whisk[e]y Month την Τετάρτη 22/3, με φιλοξενούμενο τον Mario Basso.

Whiskey με κλασική γοητεία στην μπάρα του «Feedέλ»

Το event του Whisk[e]y Month του «Feedέλ Urban Gastronomy», που εξερεύνησε τα διαφορετικά πρόσωπα του whiskey, φτάνει στο τέλος του αυτή την Τετάρτη 22 Μαρτίου. Τελευταίος φιλοξενούμενος του bartender του «Feedέλ» Αλέξανδρου Τσελεπή, είναι ο Mario Basso, συνιδιοκτήτης και headbartender του «Barreldier» – πρόσφατα το ατμοσφαιρικό αυτό bar βραβεύτηκε με ένα Shaker στα Αθηνόραμα Bar Awards.

Στην μπάρα του «Feedέλ», ο Mario Basso θα ξεδιπλώσει την κλασική παιδεία του, φτιάχνοντας παλαιωμένα cocktails και παραλλαγές ποτών της Ποτοαπαγόρευσης: η μίνι λίστα περιλαμβάνει ένα παλαιωμένο Manhattan, ένα καπνιστό Old Fashioned, ένα sour (που θα το προτιμήσουμε σίγουρα) με περγαμόντο κι ένα King Boulevardier.

Υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να συνοδεύσετε τα cocktails του Mario Basso με πιάτα από το μενού του Λεωνίδα Κουτσόπουλου (κέρδισε φέτος Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας), τα οποία θα σερβίρονται ειδικά γι’ αυτήν τη βραδιά σε μορφή tapas.

Περισσότερες πληροφορίες

Feedέλ Urban Gastronomy

Κτενά 1, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Hype, DJ sets και μωβ φως στο Ανκόρ Μπαρ των Εξαρχείων

Το Ανκόρ κλείνει έναν χρόνο ζωής και το γιορτάζει με μουσική, κοκτέιλ και urban ατμόσφαιρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΛΕΝΑ ΓΚΟΒΑΡΗ
16/12/2025

Ένα στέκι-θρύλος επιστέφει πιο oldschool από ποτέ στα Βόρεια Προάστια

Αν μπορούμε να συνοψίσουμε τα "SOS θέματα" για το 2025 αυτά θα είναι η επιστροφή του Bronco εκεί που ανήκει, στα ΒΠ. Χωρίς φανταχτερά concepts και περιττές πόζες.

Ντισκόμπαλα ... Χορεύουμε;

Χορός μέχρι τελικής πτώσης με retro ήχους στο hot spot του Κολωνακίου.

Villa Grigio 46 : Holiday drinking

Αperitivo, signature, classics cocktails με γιορτινή διάθεση και στυλ στο στέκι του Παλαιού Φαλήρου.

"Άγιος" : Holy night, after night!

Γνωρίστε το κλασσικό αφτερ-άδικο που συχνάζουν τα party animals της Αθήνας.

Σε ένα πανέμορφο αθηναϊκό νεοκλασικό, δοκιμάζεις σήμερα και αύριο premium ουίσκι και ρούμι

Για δύο ημέρες, οι τρεις όροφοι του Amalias 36 γεμίζουν αρώματα, γεύσεις και εμπειρίες, χάρη στο Athens Rum & Whisky Festival.

Γιατί το μπαρ 'Quinn's' στα Ιλίσια είναι τόσο δημοφιλές;

Υπάρχουν κάποιοι πολύ συγκεκριμένοι λόγοι που το μαγαζί του Ηλία Μαρινάκη ξεχωρίζει και έχει χτίσει πιστό κοινό.