Για δύο μέρες το «The Trap» γίνεται «ΜεΖεν»

Βολιώτικο τσιπουράδικο για… προχωρημένους ντύνεται το μπαρ «Τhe Trap» την Τρίτη 14 και την Τετάρτη 15/3.

Για δύο μέρες το «The Trap» γίνεται «ΜεΖεν»

Βολιώτικο τσιπουράδικο για… προχωρημένους ντύνεται το μπαρ «Τhe Trap» την Τρίτη 14 και την Τετάρτη 15/3. Το γευστικά ανήσυχο «ΜεZεν», η φήμη του οποίου έχει ξεπεράσει κατά πολύ τα όρια του Θεσσαλικού κάμπου, κατεβάζει ολόκληρη ομάδα στην Αθήνα για αυτή τη διήμερη pop-up εμφάνιση. Οι δημιουργοί του Γρηγόρης Χέλμης και Ανδρέας Διακοδημήτρης έρχονται μαζί με τον corporate chef του «ΜεΖεν» του Βόλου Μιχάλη Πουλαράκη, τον chef de cuisine του μαγαζιού της Λάρισας, Νίκο Κλείτσο, και τρία παιδιά του σέρβις. Φέρνουν μαζί τους παστράμι τόνου, παστουρμά γαλέου, ημίπαστο σκουμπρί με ανθό αλατιού Μεσολογγίου και λάιμ, χειροποίητη πολίτικη τσιροσαλάτα, αβγά με δικό τους καβουρμά, σύγκλινο γίδας κι άλλους απίθανους μεζέδες τα κυβικά των οποίων θα ανεβαίνουν –έτσι πρέπει– όσο πληθαίνουν τα καραφάκια. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να δοκιμάσετε το φετινό τους τσίπουρο και την καινούργια καπνιστή φέτα για την οποία συνεργάζονται, όπως συμβαίνει και με το ιδιαίτερο μαυροσκορδάτο (τυρί τύπου κασέρι με δικό τους μαύρο σκόρδο), με το τυροκομείο Καρακάνα. Όσο για το μπαρ, θα σιγοντάρει με κοκτέιλ με βάση μονοποικιλιακά/παλαιωμένα τσίπουρα και ελληνικά λικέρ. Τιμήστε τα δεόντως…

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Hype, DJ sets και μωβ φως στο Ανκόρ Μπαρ των Εξαρχείων

Το Ανκόρ κλείνει έναν χρόνο ζωής και το γιορτάζει με μουσική, κοκτέιλ και urban ατμόσφαιρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΛΕΝΑ ΓΚΟΒΑΡΗ
16/12/2025

Ένα στέκι-θρύλος επιστέφει πιο oldschool από ποτέ στα Βόρεια Προάστια

Αν μπορούμε να συνοψίσουμε τα "SOS θέματα" για το 2025 αυτά θα είναι η επιστροφή του Bronco εκεί που ανήκει, στα ΒΠ. Χωρίς φανταχτερά concepts και περιττές πόζες.

Ντισκόμπαλα ... Χορεύουμε;

Χορός μέχρι τελικής πτώσης με retro ήχους στο hot spot του Κολωνακίου.

Villa Grigio 46 : Holiday drinking

Αperitivo, signature, classics cocktails με γιορτινή διάθεση και στυλ στο στέκι του Παλαιού Φαλήρου.

"Άγιος" : Holy night, after night!

Γνωρίστε το κλασσικό αφτερ-άδικο που συχνάζουν τα party animals της Αθήνας.

Σε ένα πανέμορφο αθηναϊκό νεοκλασικό, δοκιμάζεις σήμερα και αύριο premium ουίσκι και ρούμι

Για δύο ημέρες, οι τρεις όροφοι του Amalias 36 γεμίζουν αρώματα, γεύσεις και εμπειρίες, χάρη στο Athens Rum & Whisky Festival.

Γιατί το μπαρ 'Quinn's' στα Ιλίσια είναι τόσο δημοφιλές;

Υπάρχουν κάποιοι πολύ συγκεκριμένοι λόγοι που το μαγαζί του Ηλία Μαρινάκη ξεχωρίζει και έχει χτίσει πιστό κοινό.