Η εξερεύνηση του whiskey συνεχίζεται στο event Whisk[e]y Month του «Feedέλ Urban Gastronomy», όπου ο Αλέξανδρος Τσελεπής φιλοξενεί στην μπάρα συναδέλφους του bartenders για να παρουσιάσουν τα πολλά πρόσωπα του συγκεκριμένου spirit.
Την Τετάρτη 8/3, είναι η σειρά του Ανέστη Ζαμανόπουλου από το «Couleur Locale» (ο οποίος τα τελευταία χρόνια ασχολείται και με την τεχνολογία και απόσταξη ποτών) και του Νίκου Πουζμπούρη από τον «Κόκκινο Λωτό» (συνιδρυτή του All About Whisk-e-y) να αναδείξουν μέσα από τα cocktails τους τα πλούσια χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες του whiskey – ο πρώτος θα σερβίρει, για παράδειγμα, το Puta Volcano, με bourbon, 43 Licor, φρέσκο ανανά, βανίλια και χυμό λεμόνι, ενώ ο δεύτερος το White Wedding με Caol Ila 12 Year Old, ξηρό βερμούτ, St. Germain και μείγμα από εσπεριδοειδή.
Τις μίνι λίστες με whiskey cocktails που έχουν ετοιμάσει o Ζαμανόπουλος και ο Πουζμπούρης προτείνουμε να τις συνοδεύσετε με πιάτα από το μενού του Λεωνίδα Κουτσόπουλου (για να διαπιστώσετε μάλιστα γιατί κέρδισε φέτος Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας), τα οποία ειδικά για τις βραδιές του Whisk[e]y Month σερβίρονται σε μορφή tapas.