Γίνε εξερευνητής του whiskey

Συνέχισε να ανακαλύπτεις τα διαφορετικά του πρόσωπα στο Whisk[e]y Month του «Feedέλ Urban Gastronomy» – επόμενοι καλεσμένοι οι Ζαμανόπουλος και Πουζμπούρης την Τετάρτη 8/3.

Γίνε εξερευνητής του whiskey

Η εξερεύνηση του whiskey συνεχίζεται στο event Whisk[e]y Month του «Feedέλ Urban Gastronomy», όπου ο Αλέξανδρος Τσελεπής φιλοξενεί στην μπάρα συναδέλφους του bartenders για να παρουσιάσουν τα πολλά πρόσωπα του συγκεκριμένου spirit.

Την Τετάρτη 8/3, είναι η σειρά του Ανέστη Ζαμανόπουλου από το «Couleur Locale» (ο οποίος τα τελευταία χρόνια ασχολείται και με την τεχνολογία και απόσταξη ποτών) και του Νίκου Πουζμπούρη από τον «Κόκκινο Λωτό» (συνιδρυτή του All About Whisk-e-y) να αναδείξουν μέσα από τα cocktails τους τα πλούσια χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες του whiskey – ο πρώτος θα σερβίρει, για παράδειγμα, το Puta Volcano, με bourbon, 43 Licor, φρέσκο ανανά, βανίλια και χυμό λεμόνι, ενώ ο δεύτερος το White Wedding με Caol Ila 12 Year Old, ξηρό βερμούτ, St. Germain και μείγμα από εσπεριδοειδή.

Τις μίνι λίστες με whiskey cocktails που έχουν ετοιμάσει o Ζαμανόπουλος και ο Πουζμπούρης προτείνουμε να τις συνοδεύσετε με πιάτα από το μενού του Λεωνίδα Κουτσόπουλου (για να διαπιστώσετε μάλιστα γιατί κέρδισε φέτος Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας), τα οποία ειδικά για τις βραδιές του Whisk[e]y Month σερβίρονται σε μορφή tapas.

Γίνε εξερευνητής του whiskey - εικόνα 1

Περισσότερες πληροφορίες

Feedέλ Urban Gastronomy

Κτενά 1, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Hype, DJ sets και μωβ φως στο Ανκόρ Μπαρ των Εξαρχείων

Το Ανκόρ κλείνει έναν χρόνο ζωής και το γιορτάζει με μουσική, κοκτέιλ και urban ατμόσφαιρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΛΕΝΑ ΓΚΟΒΑΡΗ
16/12/2025

Ένα στέκι-θρύλος επιστέφει πιο oldschool από ποτέ στα Βόρεια Προάστια

Αν μπορούμε να συνοψίσουμε τα "SOS θέματα" για το 2025 αυτά θα είναι η επιστροφή του Bronco εκεί που ανήκει, στα ΒΠ. Χωρίς φανταχτερά concepts και περιττές πόζες.

Ντισκόμπαλα ... Χορεύουμε;

Χορός μέχρι τελικής πτώσης με retro ήχους στο hot spot του Κολωνακίου.

Villa Grigio 46 : Holiday drinking

Αperitivo, signature, classics cocktails με γιορτινή διάθεση και στυλ στο στέκι του Παλαιού Φαλήρου.

"Άγιος" : Holy night, after night!

Γνωρίστε το κλασσικό αφτερ-άδικο που συχνάζουν τα party animals της Αθήνας.

Σε ένα πανέμορφο αθηναϊκό νεοκλασικό, δοκιμάζεις σήμερα και αύριο premium ουίσκι και ρούμι

Για δύο ημέρες, οι τρεις όροφοι του Amalias 36 γεμίζουν αρώματα, γεύσεις και εμπειρίες, χάρη στο Athens Rum & Whisky Festival.

Γιατί το μπαρ 'Quinn's' στα Ιλίσια είναι τόσο δημοφιλές;

Υπάρχουν κάποιοι πολύ συγκεκριμένοι λόγοι που το μαγαζί του Ηλία Μαρινάκη ξεχωρίζει και έχει χτίσει πιστό κοινό.