Ο Άγιος Πατρίκιος ξενυχτάει στο downtown

Γιορτάζουμε το Saint Patrick’s Day σε βραδιές με ιρλανδικό ταμπεραμέντο, «πράσινη» διάθεση και Jameson Irish Whiskey.

Ο Άγιος Πατρίκιος ξενυχτάει στο downtown

Γιορτάζουμε το Saint Patrick’s Day σε βραδιές με ιρλανδικό ταμπεραμέντο, «πράσινη» διάθεση και Jameson Irish Whiskey.

Ο Άγιος Πατρίκιος ξενυχτάει στο downtown - εικόνα 1
Μία από τις στάσεις του αθηναϊκού Saint Patrick’s Day είναι το «The Bank Job»

Ο Άγιος Πατρίκιος είναι ο προστάτης της Ιρλανδίας, έφερε τον χριστιανισμό στη χώρα (και έδιωξε τα… φίδια!), χρησιμοποίησε το τριφύλλι για να προσηλυτίσει τους συμπατριώτες του στα χριστιανικά δόγματα, αλλά και κατάφερε να γιορτάζεται σε πάνω από 150 χώρες σε όλο τον κόσμο κάθε χρόνο στις 17 Μαρτίου! Κι αυτό γιατί το Saint Patrick’s Day δεν είναι απλώς μια θρησκευτική γιορτή, αλλά μία πανδαισία του ταμπεραμέντου, της εξωστρέφειας και της κουλτούρας των Ιρλανδών.

Ο Άγιος Πατρίκιος ξενυχτάει στο downtown - εικόνα 2
Ο illustrator Steve McCarthy εμπνέεται από την ιρλανδική παράδοση και τις αξίες του Jameson για την ετικέτα της συλλεκτικής φιάλης Jameson St. Patrick’s

Μπορεί τις ημέρες γύρω από το Saint Patrick’s Day να μην είμαστε στο Δουβλίνο ανάμεσα στους εκατοντάδες χιλιάδες ανοιχτόκαρδους Ιρλανδούς που ξεφαντώνουν, μπορούμε ωστόσο να τιμήσουμε την εθνική γιορτή τους σε αθηναϊκά μπαρ του κέντρου, τα οποία έχουν ετοιμάσει ειδικές εορταστικές βραδιές με DJs, μουσικά events και άλλες εκπλήξεις – φυσικά με την απαλή γεύση του Jameson Irish Whiskey να συμπληρώνει γλυκά την ιρλανδική ατμόσφαιρα!

Ξεκινάμε, λοιπόν, νωρίς-νωρίς τον εορτασμό από το παρεΐστικο «Rabbithole» (Λέκκα 12, 2103222559) την Πέμπτη 9/3. Πάντα με το χρυσαφί και φρουτώδες Jameson στο ποτήρι, συνεχίζουμε την… πράσινη βόλτα μας στα Saint Patrick’s Day events την Τρίτη 14/3 στο «The Bank Job» και την Πέμπτη 16/3 στο «La Vie En Rock». Ανήμερα της γιορτής, την Παρασκευή 17/3, στο «Six D.O.G.S.» μας περιμένουν πολλά happenings και live μουσική. Ας υποδεχτούμε τον Άγιο Πατρίκιο στο αθηναϊκό downtown με κέφι και Jameson Irish Whiskey!

Περισσότερες πληροφορίες

Six D.O.G.S.

Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
  • Bars

Bank Job (The)

Κολοκοτρώνη 13, κέντρο
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/04/2024

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.

'Paradiso': Sustainability σε ένα από τα καλύτερα μπαρ του κόσμου

Το εμβληματικό σποτ της Βαρκελώνης βλέπει σε μια πιο βιώσιμη μπάρα μέσω (και) του Paradiso Sustainability Summit.

Ο DJ Ravin για ένα τελευταίο ανοιξιάτικο session στο "Athenee"

Ο διάσημος DJ από το Παρίσι αναμένεται να μάς ταξιδέψει ξανά με τις μουσικές του επιλογές στα κορυφαία μπαρ για τα οποία η πόλη φημίζεται.