Whisk[e]y Month στο «Feedέλ»

Κάθε Τετάρτη στην οδό Κτενά θα πίνουμε κοκτέιλ με διαφορετικές προσωπικότητες και στιλ –πάντα με το ουίσκι στο επίκεντρο– με γνωστούς bartenders της πόλης να εναλλάσσονται στη μπάρα.

Whisk[e]y Month στο «Feedέλ»

Κάθε Τετάρτη στην οδό Κτενά θα πίνουμε κοκτέιλ με διαφορετικές προσωπικότητες και στιλ –πάντα με το ουίσκι στο επίκεντρο– με γνωστούς bartenders της πόλης να εναλλάσσονται στη μπάρα.

Whisk[e]y Month στο «Feedέλ» - εικόνα 1

Ο μήνας ουίσκι (ένας μήνας και κάτι στην ουσία) που ξεκινά, με οικοδεσπότη τον Αλέξανδρο Τσελεπή, στις 15/2, θα φέρει στο «Feedέλ Urban Gastronomy» γνωστούς bartenders της πόλης, οι οποίοι θα δημιουργούν κάθε Τετάρτη τα δικά τους κοκτέιλ. Τι θα λέγατε για έναν συνδυασμό blended ουίσκι, με ιαπωνικό λικέρ Umeshu, σμέουρα, Pedro Ximenez και πικάντικης χειροποίητης λεμονάδας; Τα τέσσερα κοκτέιλ της πρώτης ημέρας του Whisk[e]y Month έχει εμπνευστεί ο Βασίλης Ρούσσος του «Recipe bar» στην Κηφισιά (και συνιδρυτής του «All about whisk-e-y School»), στον οποίο ανήκει η παραπάνω συνταγή, εκείνα της επόμενης Τετάρτης 22/2 θα έχουν την υπογραφή του Λευτέρη Δημητρακόπουλου και του Κωνσταντίνου Θεοδωρακόπουλου («Pere» στη Γλυφάδα) κι έπεται συνέχεια: στο ίδιο whisky trail, που στόχο έχει να αναδείξει διαφορετικές όψεις ενός ποτού που μπορεί να σολάρει εξαιρετικά, λειτουργεί όμως και συνδυαστικά με πολύ ενδιαφέροντα αποτελέσματα, θα αναλάβουν ρόλο οδηγού ο Γιάννης Πέτρος Πετρής, ο Ανέστης Ζαμανόπουλος, ο Νίκος Πουζμπούρης, ο Γιώργος Καβακλής κι ο Mario Basso. Αναμείνατε σκοτσέζικα, ιρλανδικά και ιαπωνικά ουίσκι και αμερικάνικα μπέρμπον σε πρωτότυπα μιξάζ, κάποια από τα οποία θα πατάνε πάνω στα classics και κάποια όχι. Τη γευστική συνοδεία έχει αναλάβει ο σεφ του εστιατορίου Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Οι βραδιές θα ξεκινάνε στις 7 μ.μ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Dybbuk, η -με no photo policy- επιστροφή

Με νέο policy επιστρέφει για την 17η σεζόν του το Dybbuk, έχοντας σκοπό να κάνει τους clubbers να ζήσουν τη στιγμή.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
24/10/2025

Η μεγάλη στιγμή των μικρών ποτών;

Κομψή και συνειδητή ευ πίνειν λύση, εναλλακτική στο σφηνάκι, ευκαιρία περαιτέρω εξερεύνησης ενός μενού ή απλά μια ευχάριστη ανάπαυλα. Τα mini cocktails είναι εδώ.

Three Cents: Η ελληνική μπουρμπουλήθρα στα καλύτερα μπαρ του κόσμου

Από την πρώτη Pink Grapefruit Soda που άλλαξε τους κανόνες του παιχνιδιού μέχρι τη Fig Leaf Soda που έγινε trend, τα Three Cents δεν έπαψαν ποτέ να καινοτομούν. Πλέον ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον σημαντικό διεθνή θεσμό των The World’s 50 Best Bars, για τα επόμενα τρία χρόνια.

'Maggie Cassidy': Το νέο μπαρ της Πανόρμου έχει κάτι από '7 Jokers'

Οι Αρμελίνα Αντωναροπούλου, Μικαέλα Τσικουδάκη και Σπύρος Αναγνώστου παρουσιάζουν ένα ολόφρεσκο μπαρ γειτονιάς στους Αμπελόκηπους.

Altos x The World's 50 Best Bars: Όταν ένας μοναδικός θεσμός συναντά μια κορυφαία τεκίλα

Κάθε χρόνο, τα The World’s 50 Best Bars συγκεντρώνουν όλο το bar & spirits industry σε μια μοναδική γιορτή. Ως Official Tequila Partner, η Altos προσφέρει γεύση αλλά δίνει παράλληλα την ευκαιρία στους bartenders να ψηφίσουν για τους συναδέλφους τους.

Lorenzo Antinori, τι σημαίνει να 'τρέχεις' το κορυφαίο μπαρ του πλανήτη;

Μία κουβέντα με τον Ιταλό γευσιπλάστη, με αφορμή τον θρίαμβο του Bar Leone στα The World's 50 Best Bars 2025.

Ένα Halloween πάρτυ βγαλμένο από τα 80s στο A Liar Man

Η Angelika Dusk επιστρέφει δυναμικά στη σκηνή και μας προσκαλεί σε μια φθινοπωρινή, γεμάτη ρυθμό και ενέργεια βραδιά.