Old Dog

Ξεπέρασε τον ένα χρόνο το αυθεντικό cocktail μπαρ, που ξεσήκωσε την πιάτσα της Νέας Φιλαδέλφειας και την έβαλε στους ρυθμούς του shaker.

Old Dog

Ξεπέρασε τον ένα χρόνο το αυθεντικό cocktail μπαρ, που ξεσήκωσε την πιάτσα της Νέας Φιλαδέλφειας και την έβαλε στους ρυθμούς του shaker. To Old dog, με την εντυπωσιακή βιομηχανική του διακόσμηση, βρίσκεται στην καλύτερη φάση του. Η νέα cocktail κολεξιόν του εμπνέεται, όπως και η επιτυχημένη πρώτη, από ένα γνωστό κυνηγόσκυλο και είναι φανταστική, καλύπτοντας τα γούστα των cocktail lovers.

Τα cocktails βασίζονται σε εξαιρετικές πρώτες ύλες και πετυχαίνουν με το παραπάνω τον στόχο της δημιουργικότητας και της πρωτοτυπίας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το σύνθετο Jackal, που μας τραβάει από τη μύτη με νότες κόκκινων φρούτων, ροδόνερου και τριαντάφυλλου. Γι' αυτούς που θέλουν κάτι γλυκόξινο, εξαιρετική περίπτωση είναι το Old Drum, που συνδυάζει τα τροπικά φρούτα με πικάντικες και καπνιστές νύξεις. Στο στόμα είναι πληθωρικό και αφήνει μια υπέροχη επίγευση. Στα αγαπημένα είναι το Goodman, με σαγηνευτικά αρώματα μπαχαρικών και σοκολάτας και απρόσμενες νότες σφένδαμου. Το στόμα είναι πλούσιο και παίζει ανάμεσα στις γλυκές και ξινές νότες.

Σε όλα αυτά, να προσθέσουμε τα έξυπνα και νόστιμα τσιμπολογήματα, που κουμπώνουν με τα μιξαρίσματα και ολοκληρώνουν την εμπειρία. Συμβουλή, να επισκεφτείτε το Old Dog για brunch: σερβίρουν από τα καλύτερα pancakes της πόλης! Αξίζει, επίσης, να δοκιμάσετε το ζουμερό burger με μελάνι σουπιάς. Βέβαια, υπάρχει και ειδική λίστα με πιο ελαφριά cocktails, που έχουν όμως και αυτά πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα. Στα συν του μαγαζιού είναι η φιλική ατμόσφαιρα, η ομάδα των ταλαντούχων παλιόφιλων που βρίσκεται στη μπάρα και οι μουσικές επιλογές.

Περισσότερες πληροφορίες

Old Dog

Σαρδέων 6, Ν. Φιλαδέλφεια
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.