Τα καλύτερα parties των γιορτών

House και techno από locals και ξένους guests, ένοχες μουσικές απολαύσεις, αλλά και... ζευγαρώματα της τελευταίας στιγμής φτιάχνουν το χάρτη του clubbing των φετινών γιορτών. 

Τα καλύτερα parties των γιορτών

Clubs και ομάδες φορτσάρουν για να μας οδηγήσουν μέχρι τη νέα χρονιά με την καλύτερη house και techno, ενώ άλλα parties της γιορτινής περιόδου μας θυμίζουν ένοχες μουσικές (αλλά και τηλεοπτικές) απολαύσεις ή προσπαθούν να μας βρουν ταίρι στην εκπνοή του 2016!

Τα καλύτερα parties των γιορτών - εικόνα 1
O Cristian Valera, ο σημαντικότερος εκπρόσωπος της ισπανικής techno σκηνής, στο party της Electric Colony

Electric Colony presents Cristian Varela
(Παρασκευή 23/12, «MODU»)
Με 25 χρόνια στα decks, ο βραβευμένος Cristian Varela δεν είναι απλώς ο πρεσβευτής της ισπανικής techno, αλλά και ένας σκεπτόμενος DJ/παραγωγός, που εμπλέκεται σε κοινωφελείς σκοπούς και έχει ηχογραφήσει πρόσφατα το «Varela Concept» για να ευαισθητοποιήσει το κοινό για τα οικολογικά προβλήματα. Στο party της Electric Colony θα πλαισιωθεί από τους V.Rox, Hush και Olga. (προπώληση € 8 και € 12 από το δίκτυο του Viva)

Disco Barbarella: Dancing with the 80s Superstars
(Παρασκευή 23/12, Λεωφόρος Συγγρού 137)
Η δεκαετία που αγαπάμε να μισούμε αναβιώνει από την ομάδα της θρυλικής «Barbarella», με επικεφαλής τον Πέτρο Μπρατάκο, σε μια βραδιά κάτω από ντισκομπάλες, ψεύτικο χιόνι και χριστουγεννιάτικα μοτίβα σχηματισμένα από λέιζερ, με διαγωνισμό χορού και καλεσμένους που σημάδεψαν τη δεκαετία του ’80. (είσοδος με ποτό € 10, φιάλη € 80/6 άτομα, κρατήσεις στα 6932652600 & 6989829640)

#athenstechno w/ Endlec
(Παρασκευή 23/12, «Six D.O.G.S.»)
Με σύνθημα «Support your local players», τo side project της πλατφόρμας Analogue, #athenstechno, φιλοξενεί τον Endlec από τη Θεσσαλονίκη, έναν DJ/παραγωγό που έχει ανοίξει τα φτερά του στο εξωτερικό και πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε στην Analogue το ωμό EP «Born From Chaos». Support από τους residents της Analogue, αλλά και εμπνευστές του #athenstechno, Jerm, a.metz & Mr.M. (€ 6)

So Fridays Xmas Edition
(Παρασκευή 23/12, «Sodade2»)
Deep house και techno από ένα κορίτσι από τη Σεβίλλη που έκανε πρόσφατα τα πρώτα της δισκογραφικά βήματα με τις καλύτερες προοπτικές. Θα παίξει στο BackStage, όπου, κλασικά, το ζέσταμα θα κάνει η Φώφη Τσεσμελή. (είσοδος € 7 με ποτό)

Blend w/Hito
(Σάββατο 24/12, «Six D.O.G.S.»)
Βραδιά Περεστρόικα, με το Blend να προσκαλεί τη Γιαπωνέζα Hito, μέλος της dream team του Richie Hawtin (€ 17, πληροφορίες: 6938527901, 2112215122).

TRASHATHON Χmas Eve
(Σάββατο 24/12, «BIOS.Tesla»)
Ο αγαπημένος σκουπιδο-μαραθώνιος με τον Ηλία Φραγκούλη, ο οποίος προτείνει για το dresscode λαμπιόνια ή... μια φάτνη στο μούσι (είσοδος ελεύθερη).

Playground pres. A Xmas Night Special
(Κυριακή 25/12, «Wild!»)
Στη νέα της στέγη στη στοά της Πανεπιστημίου 10 η Playground φιλοξενεί τον Ισπανό Dennis Cruz (είσοδος € 10, κρατήσεις τραπεζιών: 6985883875).

Βest Radio 92.6: The Christmas Party
(Κυριακή 25/12, «Estate»)
Από τα decks θα περάσει ολόκληρο το team του αγαπημένου ραδιοφωνικού σταθμού. (προπώληση € 8 στο δίκτυο του Viva, € 10 στο ταμείο)

Τα καλύτερα parties των γιορτών - εικόνα 2

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΤύΦΛΑ
(Τρίτη 27/12, «Six D.O.G.S.»)
Γούτσου γούτσου πάρτι από το Luben, όπου πρέπει να ακολουθήσεις τρεις απλούς κανόνες: «Έρχεσαι, μεθάς και ανεβαίνεις στο stage για να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου» (είσοδος € 3).

Vault88 2 Year Anniversary
(Παρασκευή 30/12, «Six D.O.G.S.»)
Τα δύο χρόνια της γιορτάζει η ομάδα Vault88, με καλεσμένο τον DVS1, ο οποίος έχει να επιδείξει κυκλοφορίες στην ιστορική Transmat αλλά και μια συλλογή 30.000 βινιλίων (προπώληση € 10 στο δίκτυο του Viva και € 15 στο ταμείο).

Giant NYE Party
(Σάββατο 31/12, «Ρομάντσο»)
Φρεσκάρισε ατάκες από τη «Λάμψη», διότι θα τις χρειαστείς σε αυτό το λαμπερό και ιντριγκαδόρικο πάρτι σε δύο stages, που εμπνέεται από τη σειρά του Νίκου Φώσκολου (είσοδος με open bar € 25).

Blend NYE w/Marco Bailey
(Σάββατο 31/12, «Steam»)
Το Blend κάνει ποδαρικό στη νέα χρονιά με τον Βέλγο Marco Bailey, που αποτελεί εγγύηση για τους φίλους της techno (πληροφορίες: 6938527901, 2112215122).

Playground pres. NYE Celebration
(Σάββατο 31/12, «Wild!»)
Οι Ιταλοί Neverdogs με την groovy, σέξι και χαρούμενη house είναι οι καλεσμένοι της Playground γι’ ακόμη μία φορά (πληροφορίες-κρατήσεις: 6985883875).

NYE 2017 by Alexandros Christopoulos
(Σάββατο 31/12, «Galaxy Bar and Restaurant» στο «Hilton»)
Κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, φανταστική θέα και ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος στα decks, στο ρεβεγιόν που προσελκύει ένα όμορφο κοινό (είσοδος € 35 με ποτό, κρατήσεις τραπεζιών: 2107281351).

Bright Night
(Σάββατο 31/12, «Above Rooftop Bar Restaurant» στο «Wyndham»)
Στην ταράτσα αυτού του ολοκαίνουργιου ξενοδοχείου στην Πλατεία Καραϊσκάκη, μετά το εορταστικό μενού ακολουθεί πάρτι με uptempo μουσικές από την Εύα Θεοτοκάτου (€ 20 με ποτό, κρατήσεις: 2168009900).

New Year’s Eve @ Second Skin Club
(Σάββατο 31/12)
Εδώ θα αλλάξεις χρόνο χορεύοντας με τις dark και goth μουσικές των George Fakinos, John Mantonanakis, George P, Dr D και Rammlied (είσοδος ελεύθερη).

Show Me Love NYE 2017
(Σάββατο 31/12, «Gazi Music Hall»)
Glam ατμόσφαιρα, λέιζερ, χορευτές και πολλά εφέ, με τους Ace2Ace και τον Agent Greg σε ολονύχτιο back2back set (από € 20 στο δίκτυο του Viva).

NYE Extravaganza Party
(Σάββατο 31/12, «Six D.O.G.S.»)
Παραδοσιακή αλλαγή της χρονιάς με εκπροσώπους της local σκηνής στα decks (είσοδος € 10).

Περισσότερες πληροφορίες

Six D.O.G.S.

Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.