The Underdog

Μόλις μπαίνεις σ' αυτό το μαγαζί εισπράττεις την άνεση, την άπλα και τη ζεστασιά. Χαλαρό, μοντέρνο, ντιζαϊνάτο χωρίς να είναι ψυχρό, με τη χρήση του ανοιχτόχρωμου ξύλου και της πέτρας του παλιού κτιρίου να δίνουν τον τόνο

The Underdog

Μόλις μπαίνεις σ' αυτό το μαγαζί εισπράττεις την άνεση, την άπλα και τη ζεστασιά. Χαλαρό, μοντέρνο, ντιζαϊνάτο χωρίς να είναι ψυχρό, με τη χρήση του ανοιχτόχρωμου ξύλου και της πέτρας του παλιού κτιρίου να δίνουν τον τόνο. Η ξύλινη στέγη του και οι φωταγωγοί της, φωτίζουν όχι μόνο τον χώρο αλλά και την ψυχή σου.

Κάποιοι θα το θυμούνται ως Berlin, εκεί στην πολύβουη Ηρακλειδών της μαγικής γειτονιάς του Θησείου, τώρα ανατρεπτικό και εναλλακτικό Underdog. Τη σφραγίδα τη βάζει ο ιδιοκτήτης του, Τάσος Δεληχρήστος, πρώην συνεταίρος στο Tailor Made της Αγίας Ειρήνης, που έπαιξε πολύ δυνατά με τον καφέ. Το ίδιο μεράκι και την αναζήτηση της τελειότητας ψάχνει και στον δικό του χώρο. Ο καφές εδώ είναι επιστήμη σαν micro-roastery, coffee shop και alternative bar και γιαυτό έχει και τη δική του «χαμηλή» μπάρα, όπου παρακολουθείς την κατασκευή του ή ακόμη μπορείς να τον πιεις επιτόπου. Είπαμε όμως ότι είναι και alternative bar, γι' αυτό και η άλλη μπάρα, η κανονική, με τα tools της και φυσικά με τα ποτά της και τα signature cocktails. Και εδώ η αναζήτηση της τελειότητας.

Υπογεγραμμένα από τον γκουρού του ψαγμένου κοκτέιλ στη χώρα, τον Χρήστο Χουσέα του «42», αποτελούν εγγύηση για το τι θα απολαύσεις. Αν και το φιλί του καουμπόι (Cowboy's Kisses) σε πάει αλλού, παρ' όλα αυτά έρχεται ένα τζιντζεράτο, πικάντικο και πολυεπίπεδο κοκτέιλ που εντυπωσιάζει, ενώ το Bad News Bear εντυπωσιάζει με την ελληνικότητά του και την ισορροπία του ανάμεσα στη μαστίχα, το δενδρολίβανο, το λεμόνι και το σιρόπι από μέλι και θυμάρι.

Περισσότερες πληροφορίες

Underdog (The)

Ηρακλειδών 8, Θησείο
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Μα τι είναι πάλι αυτά τα dining bars;

Ένα, περίπου, νέο trend δείχνει να κερδίζει έδαφος στις μπάρες της πόλης και θέλει το μπαρ να κοιτάζει ολοένα και πιο πολύ προς την κουζίνα του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
03/02/2026

O Αλέξανδρος Χριστόπουλος στο πρώτο esthete event της νέας σεζόν

Στο Rock n Roll Athens επιστρέφει ο DJ την Παρασκευή 6 Φεβρουρίου στις 11 το βράδυ, με τον Stark να επιμελείται το Intro DJ Set.

Το κρασί της Αρχαίας Ελλάδας, σε δύο μοναδικές οινικές βραδιές στο 'Τανίνη Αγάπη μου'

Τις Τετάρτες 4 και 18 Φεβρουαρίου 2026, στα Εξάρχεια και το Τανίνη Αγάπη μου έχεις την ευκαιρία να μάθεις τις συνήθειες οινοποσίας της Αρχαίας Ελλάδας.

Η Méthe φέρνει ένα πολύ νόστιμο τρίπτυχο στον Πειραιά

Μία νέα άφιξη στο μεγάλο λιμάνι και την ακτή Μιαούλη, πατά δυνατά στο τερέν του κρασιού, του σπριτζ και της εξαιρετικά φροντισμένης κουζίνας.

Second Child: Ένα dining μπαρ στο Ψυχικό

Μία ιδιαίτερη πρόταση έχει κάνει εδώ και μερικές εβδομάδες την εμφάνισή της στις όχθες της Λεωφόρου Κηφισίας, παίζοντας στο τρίπτυχο ποτό-κρασί-φαγητό και γαρνίροντάς το με ωραίες μουσικές.

Κι αν το 2026 είναι η χρονιά του Cuba Libre;

Πώς και γιατί τους επόμενους μήνες θα πίνεις, κατά πάσα πιθανότητα, ρούμι-κόλα.

Γιατί η Αθήνα αγαπά τόσο πολύ τις spritzerίες και τα aperitivo μπαρ

Αλλά και ποια μέρη αποθεώνουν τη συνήθεια του early drinking στην πόλη, σερβίροντας φροντισμένα ποτά και νόστιμα σνακ.