1461 μέρες μοριακής δημιουργίας στo «MoMix» του Κεραμεικού

Το βραβευμένο bar γιορτάζει τα τέταρτα γενέθλιά του το Σάββατο 26/11, κερνώντας A Bubbles αλλά και παρουσιάζοντας τον καινούργιο του κατάλογο.

1461 μέρες μοριακής δημιουργίας στo «MoMix» του Κεραμεικού

Το «MoMix» είναι το μοριακό bar που μεταξύ άλλων σφαιροποίησε cocktails, τα έβαλε σε σύριγγες και φιαλίδια, ή τα ακούμπησε σε καθρέφτες, δημιουργώντας θεαματικές αλκοολικές ιστορίες με επιστημονικό υπόβαθρο και pop αναφορές που έπαιζαν με τη συμβατική αντίληψη για το cocktail. Δημιουργία του bartender Άρη Χατζηαντωνίου και του Θοδωρή Κουτσόβουλου, το «MoMix» ξεκίνησε ως στοίχημα το 2012 φέρνοντας στην Αθήνα την τάση του molecular mixology, αργότερα απέκτησε αδερφάκι στη Γλυφάδα και βραβεύτηκε στα Αθηνόραμα Bar Awards.

1461 μέρες μοριακής δημιουργίας στo «MoMix» του Κεραμεικού - εικόνα 1

Το Σάββατο 26/11 το «MoMix» του Κεραμεικού γιορτάζει τα τέταρτα γενέθλιά του με πολλή μουσική, κερνώντας A Bubbles σε τρεις νέες γεύσεις (με βάση του ρούμι, τη βότκα και το Metaxa), αλλά και παρουσιάζοντας τον καινούργιο κατάλογο, που ξεκινάει ένα νέο γύρο παιχνιδιού με τις γεύσεις και τις υφές. Σε αυτόν υπάρχουν 10 νέα «βρώσιμα» cocktails, όπως μια New Molecular Palette, ιδανική για να μυηθείτε στη φιλοσοφία αυτού του bar, και 14 νέα «πόσιμα», όπως το Seven Heaven με Metaxa 7 Αστέρων, μανταρίνι, μαρέγκα, μέλι και μαστίχα, ενώ παραμένουν κάποια best sellers όπως το Blitz-Art και το Hugo’s Brunch – εμείς ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε τα «μακαρόν» όπου αναδημιουργείται η γεύση του Pornstar Martini και του Mojito.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Οι Giolì & Assia συναντούν για πρώτη φορά το κοινό της Αθήνα στο Bolivar

Για τις δύο Ιταλίδες, "ανοίγει" ο ανερχόμενος Γάλλος καλλιτέχνης Leblanc.

09/09/2025

Κορυφαία μπαρ και bartenders της Ελλάδας δίνουν ραντεβού στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Το The Great Sunday Pool Club επιστρέφει στο Avra Bar του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens.

O Dave Seaman πρωταγωνιστεί στο επόμενο Mayans event

To Bolivar Beach Club υποδέχεται έναν από τους σημαντικότερους DJs και παραγωγούς της παγκόσμιας ηλεκτρονικής σκηνής.

Kiosko Mercado Tapas: Μια φιέστα για όλο τον Σεπτέμβριο στο 'Walk In Athens'

Στο δημοφιλές σποτ της οδού Μαυρομιχάλη παίζουν guest chefs, ωραία κρασιά και αλεγρία.

Η νέα φουρνιά των αθηναϊκών μπαρ

Άνοιξαν τους τελευταίους μήνες, με μπάρες, ποτά και μουσικές που έχουν κάτι να πουν.

Nick Warren και Trym δίνουν ραντεβού στο Bolivar

Το Bolivar Beach Club αποχαιρετά το καλοκαίρι με δύο μοναδικές βραδιές.

Χαβανέζικο πάρτι στον Πύργο Πειραιά, αν σου λείπει ήδη το καλοκαίρι

Ο Σεπτέμβριος στην Αθήνα εξακολουθεί να είναι δροσερός, χρωματιστός και με πολλή μουσική σε αυτό το 00s throwback party.