«Borsalino»: με… φεντόρα και κοκτέιλ

Τους άρεσε η ομώνυμη ταινία, τους άρεσε η εποχή, και κάπως έτσι προέκυψε το όνομα του νέου all-day bar της οδού Κολοκοτρώνη.

«Borsalino»: με… φεντόρα και κοκτέιλ

Τους άρεσε η ομώνυμη ταινία με τον Ντελόν και τον Μπελμοντό, τους άρεσε η εποχή, και κάπως έτσι προέκυψε το όνομα. Μικρό, με διακοσμητικές αναφορές στην Ιταλία των ’50s και των ’60s, το all-day bar «Borsalino» που ανοίγουν όπου να΄ναι στην οδό Κολοκοτρώνη οι Γιάννης Κοροβέσης, Μάκης Παπαδάτος, Άρης Βασιλόπουλος και Νικόλας Τασαμπρός θα στηρίζει τις προτάσεις του στην εντοπιότητα και την εποχικότητα. Τα τάπας που θα παίζουν σε ελληνικό-ιταλικό-ισπανικό ταμπλό επιμελείται ο Μιχάλης Νουρλόγλου, τη λίστα κρασιών η Γιοβάνα Λύκου, το soundtrack θα κινείται ανάμεσα σε soul, jazz και μουσικές του κόσμου, ενώ το μπαρ έχουν αναλάβει οι Σίμος Ταγαράς και Σταμάτης Σταματιάδης, υπό την εποπτεία του Κοροβέση, που θα δίνει κι εκείνος το «παρών» πίσω από τη μπάρα. Από ό,τι έμαθα, κάθε λίστα κοκτέιλ θα έχει ένα πρωταγωνιστικό συστατικό. Πρώτο τη στάμπα του βάζει το πορτοκάλι, με διαφορετικές ποικιλίες και καταγωγές, δίνοντας άρωμα και γεύση σε τρία από τα signature cocktails.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Γιατί τα μπαρ πάνε για... σκι

Σημαντικές μπάρες του μάταιου τούτου κόσμου πιάνουν πόστο σε δημοφιλή χιονοδρομικά κέντρα και ski resorts, σε μια τάση που -αν μη τι άλλο- είναι cool.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
13/01/2026

Στου Γκύζη για το Argentina Social Club, το νέο μπαρ της πόλης

Στην πλατεία Αργεντινής, ένα καινούριο σημείο κάνει re-introduce την αστική γοητεία της πρωτεύουσας, επενδύοντας σε κλασικές αξίες σε κάθε έκφρασή του.

Γιατί αξίζει να κάνεις Dry January και φέτος

Όχι, αυτό δεν αφορά μόνο τα αλκοτέστ.

Κάπως έτσι θα πίνουμε στα μπαρ τη νέα χρονιά

Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, οι προβλέψεις μας για το τι θα παίξει σε ποτήρια και μπάρες του μάταιου τούτου κόσμου, για τις επόμενες 365 ημέρες.

Στα μπαρ της Αθήνας, την πρώτη ημέρα του 2026

Μερικές αφορμές festive εξόδο κατά την πρεμιέρα του νέου έτους.

Πρωτοχρονιά στην πιο παλιά παμπ της Αθήνας

Ρεβεγιόν με μπύρα και καλή παρέα στο Κόκκινο Λιοντάρι; Γιατί όχι.

Τα νέα μπαρ της Αθήνας που μας απασχόλησαν το 2025

Άνοιξαν μέσα στο έτος που μας αφήνει πολύ σύντομα και έχουν κάτι να μας πουν.