«Βarrio» με Μαντή και Κυρίτση

Μερικούς μήνες προτού γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια, το bar-restaurant του Γκαζιού αναβαθμίζει την πρότασή του ποντάροντας τόσο στην κουζίνα όσο και στo μπαρ.

«Βarrio» με Μαντή και Κυρίτση

Το «Barrio», μερικούς μήνες προτού γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια, αναβαθμίζει την πρότασή του ποντάροντας τόσο στην κουζίνα όσο και στo μπαρ. Έτσι λοιπόν στο τριεπίπεδο, βιομηχανικής αισθητικής bar-restaurant του Γκαζιού ο σεφ της χρυσοσκουφάτης «Hytra» Τάσος Μαντής έχει επιμεληθεί το καινούργιο μεσογειακό, με comfort food αποχρώσεις μενού, στις σελίδες του οποίου θα συναντήσετε πιάτα όπως λιγκουίνι με μοσχαράκι ραγού και κρητική ξινομυζήθρα, ψάρι ημέρας με πουρέ κολοκύθι, σπαράγγια και σάλτσα από μάραθο και βανίλια ή κόκορα με πουρέ σελινόριζας, άγρια μανιτάρια και λαχανικά, και τη λίστα των κοκτέιλ υπογράφει πάντα ο πολύ καλός Βασίλης Κυρίτσης του «Τhe Clumsies» –στο εκεί τερέν σας περιμένουν Hazelnut Mojito, Paloma με Earl Grey και όχι μόνο.

«Βarrio» με Μαντή και Κυρίτση - εικόνα 1

Δεδομένου ότι οι τιμές είναι βατές, κι ότι για το Γκάζι μια ενίσχυση σε γευστικές προτάσεις κι εναλλακτικές μόνο κακή δεν είναι, το δίπτυχο φαγητού-ποτού, που μοιράζονται στο ισόγειο και το roof garden, το οποίο το χειμώνα κλείνει με τζάμι, δείχνει ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Προτού επανέλθουμε με ανταπόκριση, να σας πούμε επίσης ότι στο ενδιάμεσο επίπεδο έχει προστεθεί ένα καινούριο πριβέ dining room, κι ότι οι θεατρόφιλοι του κέντρου θα βρουν στο «Βarrio» ένα ειδικό μενού.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Hype, DJ sets και μωβ φως στο Ανκόρ Μπαρ των Εξαρχείων

Το Ανκόρ κλείνει έναν χρόνο ζωής και το γιορτάζει με μουσική, κοκτέιλ και urban ατμόσφαιρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΛΕΝΑ ΓΚΟΒΑΡΗ
16/12/2025

Ένα στέκι-θρύλος επιστέφει πιο oldschool από ποτέ στα Βόρεια Προάστια

Αν μπορούμε να συνοψίσουμε τα "SOS θέματα" για το 2025 αυτά θα είναι η επιστροφή του Bronco εκεί που ανήκει, στα ΒΠ. Χωρίς φανταχτερά concepts και περιττές πόζες.

Ντισκόμπαλα ... Χορεύουμε;

Χορός μέχρι τελικής πτώσης με retro ήχους στο hot spot του Κολωνακίου.

Villa Grigio 46 : Holiday drinking

Αperitivo, signature, classics cocktails με γιορτινή διάθεση και στυλ στο στέκι του Παλαιού Φαλήρου.

"Άγιος" : Holy night, after night!

Γνωρίστε το κλασσικό αφτερ-άδικο που συχνάζουν τα party animals της Αθήνας.

Σε ένα πανέμορφο αθηναϊκό νεοκλασικό, δοκιμάζεις σήμερα και αύριο premium ουίσκι και ρούμι

Για δύο ημέρες, οι τρεις όροφοι του Amalias 36 γεμίζουν αρώματα, γεύσεις και εμπειρίες, χάρη στο Athens Rum & Whisky Festival.

Γιατί το μπαρ 'Quinn's' στα Ιλίσια είναι τόσο δημοφιλές;

Υπάρχουν κάποιοι πολύ συγκεκριμένοι λόγοι που το μαγαζί του Ηλία Μαρινάκη ξεχωρίζει και έχει χτίσει πιστό κοινό.