α_tape #5: Αποκλειστικό mix από τον Danny Serrano

Ο Ισπανός DJ/παραγωγός θα εμφανιστεί στο γενέθλιο party της Evolution, το Σάββατο 1/10 στο «Βυρσοδεψείο».

α_tape #5: Αποκλειστικό mix από τον Danny Serrano

Ο Ισπανός Danny Serrano ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική παίζοντας μικρός πιάνο και φτιάχνοντας αργότερα ένα hip hop σχήμα. Τα πρώτα σοβαρά βήματα ως DJ τα έκανε από το 2004, παίζοντας δίπλα σε ονόματα όπως ο Satoshi Tomiie, ο Laurent Garnier και ο Nic Fanciulli. Το αστραφτερά ρυθμικό στιλ της μουσικής του έχει κερδίσει την εκτίμηση των Luciano, Loco Dice, Steve Lawler και Richie Hawtin, ενώ του εξασφαλίζει σταθερά εμφανίσεις στα clubs της Ίμπιζα. Σημαντική στιγμή στην πορεία του ήταν η περσινή κυκλοφορία του άλμπουμ «Transitions», μιας συναισθηματικά φορτισμένης δουλειάς όπως μας αναφέρει, στο οποίο ξέφυγε εντελώς από το ύφος των κυκλοφοριών σε εταιρείες όπως η Suara και η Kling Klong.

Ο Danny Serrano είναι headliner στο Open Air Stage του μεγάλου party για τα 4 χρόνια της Evolution, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1/10 στο «Βυρσοδεψείο». Μ’ αυτή την αφορμή μας έφτιαξε ένα αποκλειστικό mix και απάντησε σε ερωτήσεις για τις εμφανίσεις του στην Ελλάδα, την τιμητική πρόσκληση για να παίξει στο αποχαιρετιστήριο party του «Space» στην Ίμπιζα και τις επόμενες δουλειές του.

Σ’ ευχαριστούμε πολύ για το αποκλειστικό set. Τι έχεις βάλει σ’ αυτό;
Ευχαριστώ κι εγώ πολύ που με φιλοξενείτε. Περιέχει νέα κομμάτια καλλιτεχνών των οποίων θαυμάζω τη δουλειά.

Επισκέπτεσαι συχνά την Αθήνα. Πώς σου φαίνεται η πόλη μας;
Την αγαπώ. Είναι μαγική! Λατρεύω την πόλη, τα clubs, το φαγητό. Μου αρέσει να παίζω στην Αθήνα, γιατί η σύνδεση με το κοινό είναι πνευματική.

Μία μέρα μετά το party της Evolution θα παίξεις στην αποχαιρετιστήρια φιέστα του «Space». Παραμένει η Ίμπιζα καθοριστική για το παγκόσμιο clubbing;
Ναι, παραμένει σημείο αναφοράς. Είναι πολύ σημαντικό να εμφανίζομαι σ’ αυτό το νησί, γιατί όλοι είναι εδώ, οι promoters, οι DJs. Το «Space» έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου, γιατί ήταν το πρώτο club της Ίμπιζα που με φιλοξένησε, που υποστήριξε τη μουσική και τη δουλειά μου. Το ότι με προσκάλεσαν στο αποχαιρετιστήριο party είναι πολύ τιμητικό και με κάνει να νιώθω περήφανος που με θεωρούν μέλος της οικογένειάς τους. Θα είναι μια μεγάλη στιγμή της καριέρας μου.

Πώς θα περιέγραφες τον ήχο σου;
Δεν θα ήθελα να του κολλήσω την ταμπέλα ενός μουσικού είδους, ας πούμε house, techno ή tech house. Έχει πάντα έναν καλό ρυθμό!

Στο «Transitions» είχες την ευκαιρία να πειραματιστείς. Ποια ήταν η πρόκληση της δημιουργίας αυτού του άλμπουμ;
Το «Transitions» μου έδωσε την ευκαιρία να εκφράσω τη διάθεσή μου, που ήταν κακή εξαιτίας της ασθένειας των γονιών μου. Κάθε κομμάτι έχει ξεχωριστή σημασία. Είναι μια δουλειά εντελώς προσωπική και διαφορετική από ό,τι είχα κάνει ως τότε. Σχεδιάζω να φτιάξω ένα καινούργιο άλμπουμ μέσα στο 2017 που να είναι επικεντρωμένο στο μουσικό μου στιλ.

Ποια άλλα σχέδια έχεις;
Θα βρίσκομαι συνεχώς στο στούντιο. Ήδη έχουν προγραμματιστεί κυκλοφορίες στα labels Suara, Clarisse, Smiley Fingers, My Favourite Freaks Music, Wow! Recordings και Resonance Records, καθώς και μια μεγάλη συνεργασία με τον Alexander Aurel. Έχω κλείσει επίσης μια σειρά gigs στην Αμερική. Με περιμένει σκληρή δουλειά τους επόμενους μήνες!

Το αποκλειστικό mix του Danny Serrano με αφορμή το party της Evolution:



Το 4-Year Anniversary Warehouse Party της Evolution θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1/10 στο «Βυρσοδεψείο», με headliner τον Umek. Εισιτήρια διατίθενται από το δίκτυο του Viva.gr. Αναλυτικά το lineup:

Upper Stage:
Umek
Industrialyzer (live)
Secret Cinema
Christian Cambas
Dimitri Motofunk

Open Air Stage (hosted by Electric Colony)
Danny Serrano
Ramon Tapia
Zoo Roo
Fragk & Gi
Dallux

Ground Stage (Evolution Records)
Landmark
D.R.N.D.Y
LFCs
Nuel
Olga

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Οι Giolì & Assia συναντούν για πρώτη φορά το κοινό της Αθήνα στο Bolivar

Για τις δύο Ιταλίδες, "ανοίγει" ο ανερχόμενος Γάλλος καλλιτέχνης Leblanc.

09/09/2025

Κορυφαία μπαρ και bartenders της Ελλάδας δίνουν ραντεβού στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Το The Great Sunday Pool Club επιστρέφει στο Avra Bar του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens.

O Dave Seaman πρωταγωνιστεί στο επόμενο Mayans event

To Bolivar Beach Club υποδέχεται έναν από τους σημαντικότερους DJs και παραγωγούς της παγκόσμιας ηλεκτρονικής σκηνής.

Kiosko Mercado Tapas: Μια φιέστα για όλο τον Σεπτέμβριο στο 'Walk In Athens'

Στο δημοφιλές σποτ της οδού Μαυρομιχάλη παίζουν guest chefs, ωραία κρασιά και αλεγρία.

Η νέα φουρνιά των αθηναϊκών μπαρ

Άνοιξαν τους τελευταίους μήνες, με μπάρες, ποτά και μουσικές που έχουν κάτι να πουν.

Nick Warren και Trym δίνουν ραντεβού στο Bolivar

Το Bolivar Beach Club αποχαιρετά το καλοκαίρι με δύο μοναδικές βραδιές.

Χαβανέζικο πάρτι στον Πύργο Πειραιά, αν σου λείπει ήδη το καλοκαίρι

Ο Σεπτέμβριος στην Αθήνα εξακολουθεί να είναι δροσερός, χρωματιστός και με πολλή μουσική σε αυτό το 00s throwback party.