Στο roller coaster του Skyeland Festival

Στο φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί 29 με 31/7 στο Allou! Fun Park πρωταγωνιστούν ο Darren Emerson και το label Global Underground.

Στο roller coaster του Skyeland Festival

Εκεί που γκρινιάζαμε τα περασμένα χρόνια για την έλλειψη φεστιβάλ ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής στην Αθήνα (και στην Ελλάδα), το φετινό καλοκαίρι παρατηρείται ελπιδοφόρα κινητικότητα. Το Skyeland Festival είναι μία ακόμα προσθήκη στην καλοκαιρινή ατζέντα των clubbers. Θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 29-31/7 στο Allou! Fun Park, συνδυάζοντας έτσι τη μουσική με τις ατραξιόν του μεγαλύτερου πάρκου ψυχαγωγίας της χώρας. Το βασικό μουσικό ατού του Skyeland είναι ο Darren Emerson, ο πάλαι ποτέ DJ των Underworld (εκείνος σμίλεψε τον ήχο της καλύτερης περιόδου τους), που κινείται στο χώρο της techno – ελπίζουμε στο set του να συμπεριλάβει το καινούργιο του track «Daschine».



Δεύτερο highlight του Skyeland είναι η συμμετοχή του label Global Underground με τρία ονόματά του. Την τρίτη μέρα του φεστιβάλ, η εταιρεία που γιορτάζει τα είκοσι χρόνια παρουσίας της και κυκλοφορεί υποδειγματικά mix albums, θα εκπροσωπηθεί από τους Just Her, Anii και Habischman.



Στο lineup συναντάμε επίσης τον Joe T Vanelli και τον Ben Delay, οι οποίοι έχοντας πολλά χρόνια στα decks υπόσχονται ποιοτική house, τον Luigi Rocca, ιδρυτή του ενδιαφέροντος label 303Lovers, καθώς και ονόματα της local σκηνής, όπως οι Steve Kis, Soulfellaz και Chris IDH.



Αναλυτικά το lineup του Skyeland Festival:

Παρασκευή 29/7: Darren Emerson, Ben Delay, Wehbba, Gabriel Russel, Maria Antwna, Anastasia Mantzari, George Vigopoulos
Σάββατο 30/7: Luigi Rocca, Ramiro Romero, Joe T Vanelli, John Revox, Steve Kis, George Chantzis, Luis Giann
Κυριακή 31/7: Just Her, Anii, Habischman, Soulfellaz, Chris Idh, Alex Czar

Το ημερήσιο εισιτήριο κοστίζει μόλις 10€ και η προπώληση έχει ξεκινήσει. Οι 200 πρώτοι που θα αγοράσουν το εισιτήριο τους για την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30/7 θα κερδίσουν ένα συλλεκτικό t-shirt του Skyeland Festival. Οι 400 πρώτοι που θα αγοράσουν το εισιτήριό τους για την Κυριακή 31 Ιουλίου θα κερδίσουν ένα συλλεκτικό CD της Global Underground.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.