Thea Terrace: Τετ-α-τετ με την πόλη

Δεν είναι μόνο που το βλέμμα σου «αγκαλιάζει» την Ακρόπολη σε ένα απροσδόκητο τετ-α-τετ, είναι και το Ερεχθείο, τα Αναφιώτικα και η Πλάκα χαμηλά, προς τα πίσω ο Λυκαβηττός και στο βάθος η θάλασσα.

Thea Terrace: Τετ-α-τετ με την πόλη

Δεν είναι μόνο που το βλέμμα σου «αγκαλιάζει» την Ακρόπολη σε ένα απροσδόκητο τετ-α-τετ, είναι και το Ερεχθείο, ο ναός του Ηφαίστου στο Θησείο, το Αστεροσκοπείο, τα Αναφιώτικα και η Πλάκα χαμηλά, προς τα πίσω ο Λυκαβηττός και στο βάθος του ορίζοντα η θάλασσα.

Thea Terrace: Τετ-α-τετ με την πόλη - εικόνα 1

Ένα κρυμμένο διαμαντάκι πολιτισμού, καλαισθησίας και απίστευτης θέας είναι το «Thea Terrace» στον 7ο όροφο του «Central Hotel», μιαν ανάσα δρόμο από το Σύνταγμα. Από τις 11 το πρωί μέχρι τη μία το βράδυ, προσφέρει άνεση, αίσθηση ιδιωτικότητας, δροσιά, ησυχία –ο θόρυβος του κέντρου δεν φτάνει εύκολα μέχρι εδώ πάνω–, και φυσικά καφέ, γλυκά, 15 εμφιαλωμένα κρασιά (6 με το ποτήρι), παγωμένα κοκτέιλ και ουζάκι ή μπίρα με ελληνικά μεζεδάκια. Δωρεάν wi-fi και… ξενάγηση από το ευγενέστατο προσωπικό σε όλα τα σπουδαία μνημεία της Αθήνας που κοσμούν το κάδρο της εξόδου σας.

«Central Hotel», Απόλλωνος 21, Σύνταγμα, 2103234350, www.centralhotel.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Τίτλοι τέλους για το 'Αμερικάνικο', το εμβληματικό μπαρ του Πειραιά

Σημείο αναφοράς για τον Πειραιά από το 1990, κλείνει οριστικά τις πόρτες του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
11/09/2025

Οι Giolì & Assia συναντούν για πρώτη φορά το κοινό της Αθήνα στο Bolivar

Για τις δύο Ιταλίδες, "ανοίγει" ο ανερχόμενος Γάλλος καλλιτέχνης Leblanc.

Κορυφαία μπαρ και bartenders της Ελλάδας δίνουν ραντεβού στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Το The Great Sunday Pool Club επιστρέφει στο Avra Bar του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens.

O Dave Seaman πρωταγωνιστεί στο επόμενο Mayans event

To Bolivar Beach Club υποδέχεται έναν από τους σημαντικότερους DJs και παραγωγούς της παγκόσμιας ηλεκτρονικής σκηνής.

Kiosko Mercado Tapas: Μια φιέστα για όλο τον Σεπτέμβριο στο 'Walk In Athens'

Στο δημοφιλές σποτ της οδού Μαυρομιχάλη παίζουν guest chefs, ωραία κρασιά και αλεγρία.

Η νέα φουρνιά των αθηναϊκών μπαρ

Άνοιξαν τους τελευταίους μήνες, με μπάρες, ποτά και μουσικές που έχουν κάτι να πουν.

Nick Warren και Trym δίνουν ραντεβού στο Bolivar

Το Bolivar Beach Club αποχαιρετά το καλοκαίρι με δύο μοναδικές βραδιές.