Walk this (rum) way με τους Alex Kratena και Ian Burrell

Δύο διεθνούς φήμης προσωπικότητες του ποτού παρουσιάζουν ένα σημαντικό εκπαιδευτικό event για το ρούμι την Πέμπτη 23/6 στο «360˚» και το «A for Athens». 

Walk this (rum) way με τους Alex Kratena και Ian Burrell

Ο Ian Burrell έχει υπάρξει και ράπερ προτού ξεκινήσει να προωθεί το ρούμι σε κάθε γωνιά του πλανήτη ως το πιο ευέλικτο απόσταγμα και γίνει ο global ambassador του. Γι’ αυτό προφανώς το εκπαιδευτικό event για το ρούμι που θα παρουσιάσουν με τον φημισμένο bartender Alex Kratena ονομάζεται RUM DnC! Ο ιδρυτής του Rumfest (και ο άνθρωπος που διοργάνωσε γευσιγνωσία ρουμιού στην Ανταρκτική για να έχει τον καλύτερο πάγο!), μαζί με τον bartender που άλλαξε την εικόνα του hotel bar με το «Artesian», περιοδεύουν στην Ευρώπη για να εξοικειώσουν τους λιγότερο μυημένους με το πολυπρόσωπο ρούμι αλλά και να μεταδώσουν τις γνώσεις τους γύρω από το απόσταγμα στους επαγγελματίες του χώρου.

Μία από τις δέκα ευρωπαϊκές πόλεις που επιλέχθηκαν για να παρουσιαστεί φέτος το RUM DnC είναι η Αθήνα. Σε συνεργασία με το «360˚» και το «A for Athens», οι δύο αυτές σημαντικότατες προσωπικότητες από την παγκόσμια βιομηχανία του ποτού θα βρεθούν στην πόλη μας την Πέμπτη 23/6. Το μεσημέρι θα παρουσιάσουν στο «360˚» ένα masterclass για το ρούμι (μετά γευσιγνωσίας) και το βράδυ θα δημιουργήσουν πίσω από την μπάρα του «A for Athens» μία –αντιπροσωπευτική της ευελιξίας του αποστάγματος– λίστα με τέσσερα cocktails.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Πέμπτης στις 13:00. Οι τιμές για να το παρακολουθήσετε είναι 50€ (απλή παρακολούθηση), 60€ (παρακολούθηση και δύο ποτά στο guest bartending στο «A for Athens») και 70€ (παρακολούθηση και τέσσερα ποτά). Οι θέσεις είναι περιορισμένες, γι’ αυτό φροντίστε έγκαιρα για κράτηση επικοινωνώντας με τον Αλέξανδρο Κεχαγιαδάκη του «360˚» (στο email alexkech1991@gmail.com ή στη σελίδα του στο Facebook). Το guest bartending στο «A for Athens» είναι ανοιχτό σε όλους.

Δείτε το promo για το RUM DnC και ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι από το Μοναστηράκι στην Καραϊβική με ξεναγούς τους δύο εξπέρ:

Περισσότερες πληροφορίες

A For Athens

Μιαούλη 2-4, Μοναστηράκι
  • Bars

360° Cocktail Bar

Ηφαίστου 2, Πλατεία Μοναστηρακίου
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.