2 λόγοι για να παγιδευτείς στο «The Trap»

Ένα «reunion» των φιναλίστ του Chivas Masters κι ένα απογευματινό house party θα σε οδηγήσουν αυτό το σαββατοκύριακο στη στοά της Όθωνος.

2 λόγοι για να παγιδευτείς στο «The Trap»

Πριν από λίγες μέρες, ο Στέφανος Δραγανιδάκης αναδείχθηκε νικητής στον ελληνικό τελικό του Chivas Masters και θα ταξιδέψει στα μέσα Ιουνίου στη Σανγκάη για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον παγκόσμιο τελικό: ο bartender του «The Trap» δημιούργησε το Symposium, το νικητήριο cocktail, με Chivas Regal 12yo, shrub αγουρίδας, χυμό λεμόνι, νερό ρεβυθιού, φράουλα, κρασί από δαμάσκηνο και αρωματικά Peychaud’s Bitters, κι εμείς θα έχουμε την ευκαιρία να το δοκιμάσουμε μαζί με εκείνα των φιναλίστ των περασμένων διαγωνισμών. Για το Chivas Masters – The Party που διοργανώνεται από το Chivas Regal την Παρασκευή 28/5, πίσω από την μπάρα του «The Trap» θα βρεθούν ο Δραγανιδάκης, ο Γιάννης Σαμαράς (φιναλίστ το 2014) και ο Θοδωρής Πύριλλος (φιναλίστ το 2015). Ο Σαμαράς («The Trap») θα φτιάξει το T.Q.R. The Quintessential Rose (Chivas Regal 12yo, κρέμα καρύδας, χυμός lime, χυμός πορτοκάλι, shrub ανανά, αφρός μαύρης μπύρας, αρωματικά bitters Creole), ενώ ο Πύριλλος το An Old Pal Named Bobby (από τα αγαπημένα μας στο «A for Athens») με Chivas Regal 12yo, σπιτικό απεριτίφ, μέλι, αρωματικά bitters από σέλερι κι ένα συνοδευτικό σφηνάκι Campari.

Την Κυριακή 29/5 το απόγευμα, από τις 18:00, ο Nick Jojo επιστρέφει για δεύτερη φορά στη στοά του «The Trap» για να μας απαλλάξει από τα Sunday blues παίζοντας house με (ακολουθεί το καλύτερο) βινύλια.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Μα τι είναι πάλι αυτά τα dining bars;

Ένα, περίπου, νέο trend δείχνει να κερδίζει έδαφος στις μπάρες της πόλης και θέλει το μπαρ να κοιτάζει ολοένα και πιο πολύ προς την κουζίνα του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
03/02/2026

O Αλέξανδρος Χριστόπουλος στο πρώτο esthete event της νέας σεζόν

Στο Rock n Roll Athens επιστρέφει ο DJ την Παρασκευή 6 Φεβρουρίου στις 11 το βράδυ, με τον Stark να επιμελείται το Intro DJ Set.

Το κρασί της Αρχαίας Ελλάδας, σε δύο μοναδικές οινικές βραδιές στο 'Τανίνη Αγάπη μου'

Τις Τετάρτες 4 και 18 Φεβρουαρίου 2026, στα Εξάρχεια και το Τανίνη Αγάπη μου έχεις την ευκαιρία να μάθεις τις συνήθειες οινοποσίας της Αρχαίας Ελλάδας.

Η Méthe φέρνει ένα πολύ νόστιμο τρίπτυχο στον Πειραιά

Μία νέα άφιξη στο μεγάλο λιμάνι και την ακτή Μιαούλη, πατά δυνατά στο τερέν του κρασιού, του σπριτζ και της εξαιρετικά φροντισμένης κουζίνας.

Second Child: Ένα dining μπαρ στο Ψυχικό

Μία ιδιαίτερη πρόταση έχει κάνει εδώ και μερικές εβδομάδες την εμφάνισή της στις όχθες της Λεωφόρου Κηφισίας, παίζοντας στο τρίπτυχο ποτό-κρασί-φαγητό και γαρνίροντάς το με ωραίες μουσικές.

Κι αν το 2026 είναι η χρονιά του Cuba Libre;

Πώς και γιατί τους επόμενους μήνες θα πίνεις, κατά πάσα πιθανότητα, ρούμι-κόλα.

Γιατί η Αθήνα αγαπά τόσο πολύ τις spritzerίες και τα aperitivo μπαρ

Αλλά και ποια μέρη αποθεώνουν τη συνήθεια του early drinking στην πόλη, σερβίροντας φροντισμένα ποτά και νόστιμα σνακ.