3 πάρτι για την μπλε πανσέληνο του Σαββάτου

DJs, special cocktails και κοσμικότητα για την τελευταία πανσέληνο της άνοιξης.

3 πάρτι για την μπλε πανσέληνο του Σαββάτου

Για τους αστρολόγους, η πανσέληνος του Σαββάτου 21/5 θα φέρει εντάσεις, έριδες και καβγάδες – το αναφέρει ο πρώτος που πετύχαμε ψάχνοντας στο Internet και δεν το διασταυρώσαμε γιατί... δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος. Για τους αστρονόμους από την άλλη, αυτή η πανσέληνος είναι «μπλε»: σύμφωνα με έναν παλιό ορισμό, η «μπλε πανσέληνος» είναι η τρίτη από τις τέσσερις πανσελήνους που συμβαίνουν στη διάρκεια μιας εποχής. Έπειτα από αυτήν τη σύντομη ενημέρωση, ας επιλέξουμε σε ποιο πάρτι θα απολαύσουμε τη θέα στο ολόγιομο φεγγάρι.

Νιρβάνα Full Moon Party στην ταράτσα του «Bios»
Οι άνθρωποι του «Bios» το πάνε αλλού το θέμα, αναφέροντας ότι η πανσέληνος του Μαΐου συμπίπτει με τα γενέθλια του Βούδα και την ημέρα που γιορτάζεται η φώτισή του, δηλαδή η νιρβάνα. Δεν είμαστε σίγουροι ότι σε αυτό το πάρτι θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από κάθε επιθυμία, όπως συμβαίνει στην κατάσταση της νιρβάνα, καθώς το μπαρ θα έχει φτιάξει ένα cocktail εμπνευσμένο από τον βουδιστικό όρο, ενώ από τις 18:00 μέχρι τις 21:00 θα υπάρχει happy hour. (είσοδος ελεύθερη)

Full Moon Party στο «Galaxy Bar» του «Hilton»
Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος ανεβαίνει για το 50ό του event στο «Hilton» στο αγαπημένο μας hotel rooftop bar, που εκτός από την απρόσκοπτη θέα στην κανονική πανσέληνο θα έχετε και πάνω από το κεφάλι σας τους φωτεινούς δίσκους του εκπληκτικού lighting system. To warm-up θα κάνει ο Τάσος Φιλίππου. Η είσοδος κοστίζει 15€ με ένα ποτό ή ένα signature Full Moon cocktail, ενώ μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την προσφορά για διαμονή στο ξενοδοχείο την ίδια βραδιά με 99€.

Ο Kiko Navarro στο «Bolivar Beach Bar»
Αγαπητός στο ελληνικό κοινό, ο Ισπανός DJ και παραγωγός έχει έναν old school house ήχο με latin, afro, disco και tribal στοιχεία, που θα μας μεταφέρει από την παραλία του «Bolivar» στις Βαλεαρίδες νήσους. Support από τους DJ Fo και Steph. Είσοδος 10€ με ποτό ή μπίρα και κρατήσεις τραπεζιών στο 6970367684. Ακούστε ένα set του Kiko Navarro:

Περισσότερες πληροφορίες

Bolivar Beach Bar

Ακτή του Ήλιου, Άλιμος
  • Clubs

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Hype, DJ sets και μωβ φως στο Ανκόρ Μπαρ των Εξαρχείων

Το Ανκόρ κλείνει έναν χρόνο ζωής και το γιορτάζει με μουσική, κοκτέιλ και urban ατμόσφαιρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΛΕΝΑ ΓΚΟΒΑΡΗ
16/12/2025

Ένα στέκι-θρύλος επιστέφει πιο oldschool από ποτέ στα Βόρεια Προάστια

Αν μπορούμε να συνοψίσουμε τα "SOS θέματα" για το 2025 αυτά θα είναι η επιστροφή του Bronco εκεί που ανήκει, στα ΒΠ. Χωρίς φανταχτερά concepts και περιττές πόζες.

Ντισκόμπαλα ... Χορεύουμε;

Χορός μέχρι τελικής πτώσης με retro ήχους στο hot spot του Κολωνακίου.

Villa Grigio 46 : Holiday drinking

Αperitivo, signature, classics cocktails με γιορτινή διάθεση και στυλ στο στέκι του Παλαιού Φαλήρου.

"Άγιος" : Holy night, after night!

Γνωρίστε το κλασσικό αφτερ-άδικο που συχνάζουν τα party animals της Αθήνας.

Σε ένα πανέμορφο αθηναϊκό νεοκλασικό, δοκιμάζεις σήμερα και αύριο premium ουίσκι και ρούμι

Για δύο ημέρες, οι τρεις όροφοι του Amalias 36 γεμίζουν αρώματα, γεύσεις και εμπειρίες, χάρη στο Athens Rum & Whisky Festival.

Γιατί το μπαρ 'Quinn's' στα Ιλίσια είναι τόσο δημοφιλές;

Υπάρχουν κάποιοι πολύ συγκεκριμένοι λόγοι που το μαγαζί του Ηλία Μαρινάκη ξεχωρίζει και έχει χτίσει πιστό κοινό.