Ένας «Άγιος» στο Κολωνάκι

Vintage λαϊκό τραγούδι, ανεπιτήδευτη ατμόσφαιρα και διάθεση για ξενύχτι, σε ένα αμαρτωλά διασκεδαστικό νέο μπαρ.

Ένας «Άγιος» στο Κολωνάκι

Αν έχετε διάθεση για νυχτερινές εξομολογήσεις (σε γνωστούς και αγνώστους), υπάρχει ένας «Άγιος» στη γωνία Διδότου και Ιπποκράτους που διανυκτερεύει από Τρίτη έως και Κυριακή. Στο νεοκλασικό που έχει φιλοξενήσει γνωστά μαγαζιά σε παλιότερες εποχές, δύο άνθρωποι με προϋπηρεσία στο ραδιόφωνο και τη δισκογραφία (πόσα θυμηθήκαμε μαζί τους από τις χρυσές εποχές και στα δύο!) δημιούργησαν ένα κλασικό μπαρ-ποτάδικο, που ανακινεί πάθη παλιά και νέα με vintage soundtrack.

Στον «Άγιο», οι DJs, που βρίσκονται πίσω από τα decks κάθε βράδυ, αγαπούν το ελληνικό τραγούδι των δεκαετιών από το ’50 έως το ’80, δηλαδή τον Διονυσίου, τη Μοσχολιού, τον Καζαντζίδη, τον Μητροπάνο, τη Βάνου, τον Κόκοτα και τη Μαρινέλλα, ενώ μπορεί να κάνουν κάποια… παρασπονδία τις πρώτες πρωινές ώρες – τότε είναι κάτι παραπάνω από καλοδεχούμενο ένα «Φωτιά στα σαββατόβραδα», ας πούμε.

Η ανάπτυξη του χώρου σε τρία δωμάτια, που σχηματίζουν «Γ», ευνοεί τόσο την απομόνωση όσο και την αλληλεπίδραση, ο φωτισμός είναι σωστός, τα χρώματα ζεστά (κυριαρχεί το πετρόλ), ενώ η διακόσμηση με ρετρό αντικείμενα (εξώφυλλα δίσκων, περιοδικών, διαφημίσεις, τηλεφωνικές συσκευές κ.λπ.) δεν το παρακάνει – τα φαγωμένα από το χρόνο ταβάνια έχουν φυσικά παραμείνει απείραχτα.

Σημειώστε ότι μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα ο «Άγιος» θα παραμείνει ανοιχτός όλα τα βράδια... και αμαρτίαν ουκ έχομεν.

Ένας «Άγιος» στο Κολωνάκι - εικόνα 1

Περισσότερες πληροφορίες

Άγιος

Διδότου 33 & Ιπποκράτους, κέντρο
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/04/2024

'Paradiso': Sustainability σε ένα από τα καλύτερα μπαρ του κόσμου

Το εμβληματικό σποτ της Βαρκελώνης βλέπει σε μια πιο βιώσιμη μπάρα μέσω (και) του Paradiso Sustainability Summit.

Ο DJ Ravin για ένα τελευταίο ανοιξιάτικο session στο "Athenee"

Ο διάσημος DJ από το Παρίσι αναμένεται να μάς ταξιδέψει ξανά με τις μουσικές του επιλογές στα κορυφαία μπαρ για τα οποία η πόλη φημίζεται.

Οι KAS:ST ξανά στην Αθήνα με ένα εντυπωσιακό audio-visual πρότζεκτ

Το SEDS Lifestyle παρουσιάζει ένα εκρηκτικό lineup στο "Universe Warehouse".

5.475 ημέρες 'Baba Au Rum': Ένα μπαρ για τον κόσμο

Δημιουργικότητα και fun, ρούμια και κοκτέιλ, προσωπικότητα και έξω καρδιά. Ένα από τα πιο επιδραστικά μπαρ της χώρας και ένα από τα σημαντικότερα της παγκόσμιας μπάρας, κλείνει μία δεκαπενταετία ζωής.

Στις αθηναϊκές παμπ πριν και μετά την St. Patrick's Day

Το αντίστοιχο του ιταλικού εστιατορίου σε μπαρ, είναι η παμπ. Ευτυχώς, υπάρχουν και στην πόλη αρκετά από εκείνα ακριβώς τα μέρη με τη χαλαρή ατμόσφαιρα, τις ένοχα απολαυστικές λιχουδιές και τη μονίμως ρέουσα μπύρα.

Μετά το 'Line', έρχεται το 'Walk In Athens'

Η ομάδα του πρωτοποριακού αθηναϊκού μπαρ παρουσιάζει προσεχώς ένα ακόμη πολύ ιδιαίτερο ολοήμερο κόνσεπτ.