Pere Ubu

Pere Ubu

Και να που το όνομα ενός ροκ γκρουπ χωρίζεται στα δύο! Στο πρώτο μισό, το Pere, είναι που παίζεται το παιχνίδι. Μιλάμε για ένα από τα πιο δυνατά hot spot της Γλυφάδας, εδώ και χρόνια. Γεμάτο κάθε βράδυ, τα καλοκαίρια ξεχύνεται στον πεζοδρόμιο της οδού Κύπρου, μοδάτο, λιτό, ντιζαϊνάτο και χαλαρό. Δυνατή μπάρα και ψαγμένα κοκτέιλ, αλλά και κουζίνα που τα burger της είναι διάσημα. Χειροποίητες σάλτσες, burger σολομού και άλλα μικρές bio-προτάσεις συμπληρώνουν ένα μενού με νεανικό και healthy προσανατολισμό.

Δίπλα στο Pere, το Ubu ακολουθεί με healthy δυνατό προφίλ, all day χώρος με χυμούς, υλικά χωρίς γλουτένη και ζάχαρη και δύο πετρόφουρνους για ψωμιά, αρτοσκευάσματα και πιάτα, όλα κάτω από τη γευστική εποπτεία του Κώστα Τσίγκα.

Όμως, πέρα από τις νοστιμότατες γευστικές προτάσεις, το Pere είναι ένα ζωντανό μπαράκι, με φανατικούς θαμώνες, που ξέρει να μιξάρει εκτός από τις μουσικές και τα αλκοόλ. Το Gi-Gi του, φτιαγμένο από Beefeater, ginger,vanilla, lime και passion fruit, είναι ένα πολύπλοκο γευστικά και αρωματικά κοκτέιλ, με βοτανικές νότες σε πικάντικο φόντο, πλούσια αρώματα φρούτων και μπαχαριών, ενώ η δροσιά του Moscow Mule Pere, που του δίνουν η σόδα, το αγγούρι και το lychee, δένει άψογα με τη βότκα και το εξωτικό τζίντζερ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Τίτλοι τέλους για το 'Αμερικάνικο', το εμβληματικό μπαρ του Πειραιά

Σημείο αναφοράς για τον Πειραιά από το 1990, κλείνει οριστικά τις πόρτες του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
11/09/2025

Οι Giolì & Assia συναντούν για πρώτη φορά το κοινό της Αθήνα στο Bolivar

Για τις δύο Ιταλίδες, "ανοίγει" ο ανερχόμενος Γάλλος καλλιτέχνης Leblanc.

Κορυφαία μπαρ και bartenders της Ελλάδας δίνουν ραντεβού στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Το The Great Sunday Pool Club επιστρέφει στο Avra Bar του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens.

O Dave Seaman πρωταγωνιστεί στο επόμενο Mayans event

To Bolivar Beach Club υποδέχεται έναν από τους σημαντικότερους DJs και παραγωγούς της παγκόσμιας ηλεκτρονικής σκηνής.

Kiosko Mercado Tapas: Μια φιέστα για όλο τον Σεπτέμβριο στο 'Walk In Athens'

Στο δημοφιλές σποτ της οδού Μαυρομιχάλη παίζουν guest chefs, ωραία κρασιά και αλεγρία.

Η νέα φουρνιά των αθηναϊκών μπαρ

Άνοιξαν τους τελευταίους μήνες, με μπάρες, ποτά και μουσικές που έχουν κάτι να πουν.

Nick Warren και Trym δίνουν ραντεβού στο Bolivar

Το Bolivar Beach Club αποχαιρετά το καλοκαίρι με δύο μοναδικές βραδιές.