Lemon Tree… και πάμε Παιανία

Το Lemon Tree είναι «όλα σε ένα» και το υποστηρίζει σωστά: ένα ολοκληρωμένο καφέ, ένα μπαρ με ωραία ποτά και δουλεμένα cocktails, ένα προσεγμένο εστιατόριο με όλα τα καλά. Τα events με live είναι συχνά, οι μουσικές κάθε μέρα φτιάχνουν ατμόσφαιρα.

Lemon Tree… και πάμε Παιανία

Το Lemon Tree έχει φανατικούς φίλους, που έχουν κάθε λόγο να το επισκέπτονται συχνά, για ένα κοκτέιλ, για ένα σνακ και, βέβαια, για ένα ενδιαφέρον γεύμα για όλα τα γούστα. Το ψηλοτάβανο, στυλ loft εσωτερικό, με modern classic στοιχεία, είναι πλέον καθιερωμένο meeting point της Παιανίας. Όταν ο καιρός ανοίγει, ο άνετος έξω χώρος, έχει κάθε λόγο να αρέσει: ωραία στημένος, με καναπέδες και πολύ πράσινο, είναι στα ατού του Lemon Tree.

Lemon Tree… και πάμε Παιανία - εικόνα 1

Στα του μπαρ, η λίστα με τα πάνω από 40 κοκτέιλς -χώρια τα straight, ικανοποιεί τους πάντες. Δoκιμάστε το εξωτικό κι ευχάριστο Rum but not Run, με Havana Club, τζίντζερ, λάιμ, σιρόπι κανέλας και μέλι ή το πλούσιο Jazzy Crustα με blend brandy, ρούμι, λικέρ εσπεριδοειδών και λεμόνι αλλά και η πιο απλή Thai Tommy's Margarita είναι δροσερή και πικάντικη. Στο Pepper Skinha, πάλι, η μαστίχα Χίου δένει με λεμόνι, φρέσκο πιπέρι και μέλι και αρέσει πολύ.

Lemon Tree… και πάμε Παιανία - εικόνα 2

Το Lemon Tree δίνει βάρος στη γεύση, με μια λίστα που δεν της λείπει τίποτα. Από μια σειρά σνακ για να συνοδεύσεις το ποτό σου, μέχρι έναν πλήρη κατάλογο φαγητών, που περιλαμβάνει από ριζότι και ζυμαρικά μέχρι burgers, ψάρι και ψητά σχάρας -τα τελευταία από εκλεκτά κρέατα της περιοχής. Δοκιμάσαμε καλοφτιαγμένες φλογέρες τυριών, ένα english burger με σωστό μπιφτέκι, αβγό, pickle sauce, πλούσια και νόστιμη πάστα με λαχανικά και φέτα. Ξεχωρίζουν τα καλά υλικά και η σπιτική άποψη της κουζίνας.Μετά από αυτά, καταλαβαίνεις γιατί το "περιφερειακό" Lemon Tree μαζεύει πολύ κόσμο, ιδιαίτερα το καλοκαίρι και από Αθήνα και όλη την γύρω περιοχή. Άλλωστε, η Παιανία δεν πέφτει και τόσο μακριά…

Lemon Tree… και πάμε Παιανία - εικόνα 3

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Η Etiquette έχει τη δική της κοσμοθεωρία για τα μπαρ

Γεωργία Γεωργακοπούλου, Λευτέρης Πετρογεωργάκης και Νίκος Σουρμπάτης ενώνουν τις δυνάμεις τους με σκοπό να προσφέρουν υψηλές υπηρεσίες φιλοξενίας μέσω της μπάρας, φιλοδοξώντας παράλληλα να αναβαθμίσουν το παιχνίδι των hotel bars στη χώρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024