Φετιχιστική απογείωση στο Venus in Furs

Η εναέρια performance της Empress Stah είναι το highlight του προσεγμένου fetish event, το Σάββατο 20/2 στο «Second Skin».

Φετιχιστική απογείωση στο Venus in Furs

Αυτό το Σάββατο 20/2 στο δημοφιλές fetish event του «Second Skin», η aerial artist Empress Stah, η οποία έχει εμφανιστεί από τα clubs της Ίμπιζα και το Glastonbury μέχρι στο βίντεο για το «Light in Places» της Peaches και, φυσικά, στα Torture Garden, θα πετάξει πάνω από τους επισκέπτες του Venus in Furs παρουσιάζοντας δύο εναέριες performances – μία απ’ αυτές είναι το The Laser. Εκτός από τη Βρετανίδα aerial asrtist, η Amarantha LaBlanche από την Ολλανδία θα παρουσιάσει ένα medical show, ενώ οι Rope Studies θα εφαρμόσουν τις τεχνικές του shibari bondage σε τρία μοντέλα.

Στο Main Floor, όπου θα παρουσιαστούν τα φετιχιστικά αυτά shows, μουσική θα παίζουν ο Γιώργος Φακίνος, ο Rammlied και ο Graham Sugarlump Power. Στο Red Room του πάνω ορόφου, kinky παιχνίδι θα κάνουν η Domina Lola και η Paola Halita, με soundtrack το set του Dr. D.

Η τιμή εισόδου στο Venus in Furs του «Second Skin» είναι 5€ (με μπίρα ή energy drink).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Τίτλοι τέλους για το 'Αμερικάνικο', το εμβληματικό μπαρ του Πειραιά

Σημείο αναφοράς για τον Πειραιά από το 1990, κλείνει οριστικά τις πόρτες του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
11/09/2025

Οι Giolì & Assia συναντούν για πρώτη φορά το κοινό της Αθήνα στο Bolivar

Για τις δύο Ιταλίδες, "ανοίγει" ο ανερχόμενος Γάλλος καλλιτέχνης Leblanc.

Κορυφαία μπαρ και bartenders της Ελλάδας δίνουν ραντεβού στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Το The Great Sunday Pool Club επιστρέφει στο Avra Bar του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens.

O Dave Seaman πρωταγωνιστεί στο επόμενο Mayans event

To Bolivar Beach Club υποδέχεται έναν από τους σημαντικότερους DJs και παραγωγούς της παγκόσμιας ηλεκτρονικής σκηνής.

Kiosko Mercado Tapas: Μια φιέστα για όλο τον Σεπτέμβριο στο 'Walk In Athens'

Στο δημοφιλές σποτ της οδού Μαυρομιχάλη παίζουν guest chefs, ωραία κρασιά και αλεγρία.

Η νέα φουρνιά των αθηναϊκών μπαρ

Άνοιξαν τους τελευταίους μήνες, με μπάρες, ποτά και μουσικές που έχουν κάτι να πουν.

Nick Warren και Trym δίνουν ραντεβού στο Bolivar

Το Bolivar Beach Club αποχαιρετά το καλοκαίρι με δύο μοναδικές βραδιές.