Δύο καψουρο-πάρτι για τον Βαλεντίνο

Με έξι μικρές Βαλεντίνες και «Πριόνια» θα εορταστεί ο άγιος των ερωτευμένων στο «Bios.Tesla» και στο «Shamone».

Δύο καψουρο-πάρτι για τον Βαλεντίνο

Πώς να περιμένεις τα συνηθισμένα από ένα party για τον άγιο Βαλεντίνο όπου παίζουν η Σίστερζ οφ μέρσι και η Τζαστ λαικ καντι (sic) και ένα άλλο που ονομάζεται «Πριόνια», αλλά δεν θα βαράει με hard techno και trance;

Δύο καψουρο-πάρτι για τον Βαλεντίνο - εικόνα 1

Όχι ότι θα λείπουν τα τυπικά σύμβολα της γιορτής των ερωτευμένων... Στο «Okcupid! A Valentine’s Day Massacre» με την αναφορά στο γνωστό dating app, θα σερβίρονται cocktails με καρδούλες, ενώ το προτεινόμενο dress code είναι το κόκκινο χρώμα, γιατί «όποιος φοράει κάτι κόκκινο δηλώνει relationship status single». Μουσική «για όλα τα στάδια της καψούρας» θα παίζουν οι Σίστερζ οφ μέρσι, Κόκτο τουίνς, Σίζορ σίστερζ, DJ Lovage και Τζαστ λαικ καντι, τις οποίες δεν γνωρίζουμε, αλλά θα το επιδιώξουμ αν πρόκειται να δώσουν πόνο με Jesus and Mary Chain και «Blue Bell Knoll». (Σάββατο 13/2 στο «Bios.Tesla», από τις 22:30, με ελεύθερη είσοδο)

Δύο καψουρο-πάρτι για τον Βαλεντίνο - εικόνα 2

Στα «Πριόνια» του Ηλία Φραγκούλη, η φάση γίνεται πιο hardcore... Ο γνωστός κριτικός κινηματογράφου δεν θέλει ερωτευμένους («Να πάτε αλλού!») σε αυτό το «party λαϊκο-pop σπαραγμού, με επική μελούρα και τις πιο σάπιες power ballads όλων των εποχών», το οποίο μάλιστα έρχεται με οδηγίες χρήσης: να κρατάς αναπτήρα για ενεργή συμμετοχή (αλλά και το κινητό σου γιατί θα υπάρχει άφθονο υλικό για εκβιασμούς), να τσιρίζεις όσο θες, να χορέψεις μπλουζ και να ζητήσεις το αγαπημένο σου μελό hit στην event page στο Facebook, γιατί ο DJ δεν θα δέχεται επί τόπου παραγγελιές. (Κυριακή 14/2 στο «Shamone», από τις 20:00, με ελεύθερη είσοδο)

Περισσότερες πληροφορίες

Shamone

Κωνσταντινουπόλεως 46, Γκάζι
  • Clubs

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Μα τι είναι πάλι αυτά τα dining bars;

Ένα, περίπου, νέο trend δείχνει να κερδίζει έδαφος στις μπάρες της πόλης και θέλει το μπαρ να κοιτάζει ολοένα και πιο πολύ προς την κουζίνα του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
03/02/2026

O Αλέξανδρος Χριστόπουλος στο πρώτο esthete event της νέας σεζόν

Στο Rock n Roll Athens επιστρέφει ο DJ την Παρασκευή 6 Φεβρουρίου στις 11 το βράδυ, με τον Stark να επιμελείται το Intro DJ Set.

Το κρασί της Αρχαίας Ελλάδας, σε δύο μοναδικές οινικές βραδιές στο 'Τανίνη Αγάπη μου'

Τις Τετάρτες 4 και 18 Φεβρουαρίου 2026, στα Εξάρχεια και το Τανίνη Αγάπη μου έχεις την ευκαιρία να μάθεις τις συνήθειες οινοποσίας της Αρχαίας Ελλάδας.

Η Méthe φέρνει ένα πολύ νόστιμο τρίπτυχο στον Πειραιά

Μία νέα άφιξη στο μεγάλο λιμάνι και την ακτή Μιαούλη, πατά δυνατά στο τερέν του κρασιού, του σπριτζ και της εξαιρετικά φροντισμένης κουζίνας.

Second Child: Ένα dining μπαρ στο Ψυχικό

Μία ιδιαίτερη πρόταση έχει κάνει εδώ και μερικές εβδομάδες την εμφάνισή της στις όχθες της Λεωφόρου Κηφισίας, παίζοντας στο τρίπτυχο ποτό-κρασί-φαγητό και γαρνίροντάς το με ωραίες μουσικές.

Κι αν το 2026 είναι η χρονιά του Cuba Libre;

Πώς και γιατί τους επόμενους μήνες θα πίνεις, κατά πάσα πιθανότητα, ρούμι-κόλα.

Γιατί η Αθήνα αγαπά τόσο πολύ τις spritzerίες και τα aperitivo μπαρ

Αλλά και ποια μέρη αποθεώνουν τη συνήθεια του early drinking στην πόλη, σερβίροντας φροντισμένα ποτά και νόστιμα σνακ.