Swing for Hope! Μουσική και χορός για το "Χαμόγελο του Παιδιού"

Οι Athens Swing Cats και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών ενώνουν φέτος τις δυνάμεις τους και διοργανώνουν το ετήσιο φιλανθρωπικό μουσικοχορευτικό φεστιβάλ Swing For Hope 2015, το Σάββατο 3/10.

Swing for Hope! Μουσική και χορός για το "Χαμόγελο του Παιδιού"

Οι Athens Swing Cats και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών ενώνουν φέτος τις δυνάμεις τους και διοργανώνουν το ετήσιο φιλανθρωπικό μουσικοχορευτικό φεστιβάλ Swing For Hope 2015, το Σάββατο 3 Οκτωβρίου στις 19:30 το βράδυ, για να ενισχύσουν το έργο του «Χαμόγελου του παιδιού».

Swing for Hope! Μουσική και χορός για το "Χαμόγελο του Παιδιού" - εικόνα 1

Μια αιώνια μόδα είναι το swing και εδώ και αρκετά χρόνια έχει επικρατήσει διεθνώς σαν μουσικό είδος και τάση διασκέδασης κάνοντας ένα άλμα από τη δεκαετία του ’30 στις μέρες μας. Μπορεί να λείπουν οι λουσάτες μεγάλες ορχήστρες και οι πολυτελείς αίθουσες χορού, ωστόσο το «αρχέγονο» feeling δεν αλλάζει! Μικρά ή μεσαία ευέλικτα μουσικά σχήματα και δεινοί swinging performers και χορευτές, όπως οι Athens Swing Cats που στήνουν στο Μέγαρο Μουσικής (3/10) μια παράσταση με τίτλο «Swing for Hope» για το «Χαμόγελο του παιδιού». Ο Μπέν Λιμπρόζο, η Ζοζεφίν Γιαννακοπούλου και οι μαθητές τους καλούν το κοινό και τα σπουδαιότερα swinging γκρουπ της σκηνής μας: Diminuita, Γιώργη Χριστοδούλου, Johnny Vavouras, Nastazia & the Jazzuars, Ilias & the Notorious Troupe, Vanila Swing, Xenia & Plastelini MusikLab, Les Enfants de Pigalle και JazzMatazz.

Περισσότερες πληροφορίες

Swing for Hope 2015

  • Jazz-Blues-Ethnic

Οι Athens Swing Cats και το Μέγαρο Μουσικής ενώνουν τις δυνάμεις τους στο ετήσιο φιλανθρωπικό μουσικοχορευτικό φεστιβάλ για να ενισχύσουν το Χαμόγελο του Παιδιού. Συμμετέχουν οι Diminuita Le Petit Big Band, Γιώργης Χριστοδούλου, Johnny Vavouras & The Cadillacs, Nastazia & the Jazzuars, Ilias & the Notorious Troupe, Vanila Swing, Xenia & Plastelini MusikLab, Les Enfants de Pigalle και JazzMatazz

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/04/2024

'Paradiso': Sustainability σε ένα από τα καλύτερα μπαρ του κόσμου

Το εμβληματικό σποτ της Βαρκελώνης βλέπει σε μια πιο βιώσιμη μπάρα μέσω (και) του Paradiso Sustainability Summit.

Ο DJ Ravin για ένα τελευταίο ανοιξιάτικο session στο "Athenee"

Ο διάσημος DJ από το Παρίσι αναμένεται να μάς ταξιδέψει ξανά με τις μουσικές του επιλογές στα κορυφαία μπαρ για τα οποία η πόλη φημίζεται.

Οι KAS:ST ξανά στην Αθήνα με ένα εντυπωσιακό audio-visual πρότζεκτ

Το SEDS Lifestyle παρουσιάζει ένα εκρηκτικό lineup στο "Universe Warehouse".

5.475 ημέρες 'Baba Au Rum': Ένα μπαρ για τον κόσμο

Δημιουργικότητα και fun, ρούμια και κοκτέιλ, προσωπικότητα και έξω καρδιά. Ένα από τα πιο επιδραστικά μπαρ της χώρας και ένα από τα σημαντικότερα της παγκόσμιας μπάρας, κλείνει μία δεκαπενταετία ζωής.

Στις αθηναϊκές παμπ πριν και μετά την St. Patrick's Day

Το αντίστοιχο του ιταλικού εστιατορίου σε μπαρ, είναι η παμπ. Ευτυχώς, υπάρχουν και στην πόλη αρκετά από εκείνα ακριβώς τα μέρη με τη χαλαρή ατμόσφαιρα, τις ένοχα απολαυστικές λιχουδιές και τη μονίμως ρέουσα μπύρα.

Μετά το 'Line', έρχεται το 'Walk In Athens'

Η ομάδα του πρωτοποριακού αθηναϊκού μπαρ παρουσιάζει προσεχώς ένα ακόμη πολύ ιδιαίτερο ολοήμερο κόνσεπτ.