«Απλά Ελληνικά» επί δύο

Mπορεί τα νυχτερινά spots στη Γλυφάδα να ανοίγουν (και στη συνέχεια να κλείνουν) το ένα μετά το άλλο, όμως υπάρχει...

«Απλά Ελληνικά» επί δύο

Mπορεί τα νυχτερινά spots στη Γλυφάδα να ανοίγουν (και στη συνέχεια να κλείνουν) το ένα μετά το άλλο, όμως υπάρχει ένα μαγαζί στο οποίο επικρατεί καθημερινά το αδιαχώρητο. Δεν είναι άλλο από το «Απλά Ελληνικά», στο οποίο συρρέουν –σχεδόν– όλοι για ένα τελευταίο ποτό μετά την τσάρκα στα μπαρ της περιοχής. Μόνο που καμιά φορά ο χώρος δεν είναι αρκετός. Γι’ αυτό η ομάδα του διάσημου ελληνάδικου των νοτίων προαστίων αποφάσισε να ανοίξει κι ένα δεύτερο λίγο πιο μικρό stage, το «Απλά Ελληνικά Plus». Βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα παραπέρα (στο χώρο όπου… κοντοημέρευσαν τα dance clubs «Housaki» και «Lenny») και θα λειτουργήσει ως μια πιο πριβέ εκδοχή του κεφάτου… μεγάλου αδερφού. (Λεωφ. Ποσειδώνος 81, Γλυφάδα, 6986998060, 6958050226)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Για πολύ καλό καφέ, θα πας στον Κορυδαλλό

Da Sotto, Malt και Loup Garou σε υποδέχονται, βάζοντας στο ποτήρι εξαιρετικά ποιοτικό καφέ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
05/05/2025

Για pinchos και βερμούτ στο Via Maris

To cool bar - restaurant/βερμουτερία στου Ψυρρή ετοιμάζει μια διαφορετικά νόστιμη βραδιά.

Τα events που μεταμορφώνουν την Αθήνα σε open-air club

Τα Reverb Street Parties, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ του Δήμου Αθηναίων, αναδεικνύουν την αυθεντική εναλλακτική κουλτούρα της πόλης.

Ο Παντελής Αργύρης είναι και ψυχολόγος και μπάρμαν

Μιλά στο 'α' και απαντά αν τελικά ισχύουν τα κλισέ και για τις δύο επαγγελματικές του ιδιότητες.

Πρωτομαγιά με τον Coeus στα decks

Κάθε Πέμπτη, το "Bolivar Beach Club" γίνεται το σημείο συνάντησης για τους λάτρεις της μελωδικής techno, με τη δημοφιλή σειρά events "Mayans" να επιστρέφει δυναμικά.

Τα DJ sets της Flo Real είναι μια μουσική αγκαλιά για να βυθιστείς

Η Βιεννέζα DJ που πλαισιώνει τον κορυφαίο Moodymann από το Ντιτρόιτ στο party του MOVE Project αυτό το Σάββατο 3/5 στο Enteka Athens, μιλάει αποκλειστικά στο "α".

Το Broken Tiles είναι το νέο χιτ της Σοφοκλέους

Ακολούθησε τα σπασμένα πλακάκια και θα βρεις ένα instant hit μπαρ στο πλάι του Παλαιού Χρηματιστηρίου Αθηνών.