Γάμος αλά Ελληνικά 3

0,5

Το κιτσάτο φολκλόρ χτυπάει κόκκινο σε μια άτσαλη, χρυσοβατομουράτη φάρσα ξέχειλη από greeklish κλισέ και χωρίς μισό επιτυχημένο αστείο.

Γάμος Αλά Ελληνικά 3 έρχονται

Εφτά χρόνια πέρασαν από την τελευταία σινε-επίσκεψη των Πορτοκάλος και η Ελληνοκαναδέζα Νία Βαρντάλος, απασχολημένη κυρίως με τηλεοπτικές δουλειές όλο αυτό το διάστημα, αποφάσισε να ξαναθυμηθεί την τεράστια κινηματογραφική επιτυχία του 2002 και τη χώρα καταγωγής της. Έτσι, η Τούλα και όλο της το σόι ταξιδεύουν στην Ελλάδα και στο χωριό του πατέρα της για την επανένωση των κατοίκων του, οι οποίοι έχουν σχεδόν όλοι μετοικήσει και μεταναστεύσει.

Ο δεύτερος "Γάμος αλά Ελληνικά" είχε ήδη ξεζουμίσει τη χαριτωμένη ιδέα της πρώτης ταινίας, η οποία δεν μπορεί να προσφέρει πια ούτε μισό επιτυχημένο αστείο. Στη Βαρντάλος, η οποία υπογράφει και τη σκηνοθεσία, δεν έχει απομείνει έμπνευση ούτε για μια έξυπνη ατάκα ή ένα χαρακτήρα που να μην είναι εκνευριστική καρικατούρα, με το κιτσάτο φολκλόρ να χτυπάει κόκκινο σε μια άτσαλη, χρυσοβατομουράτη φάρσα ξέχειλη από greeklish κλισέ – οι Πορτοκάλος βγαίνουν από τις αφίξεις του "Ελευθέριος Βενιζέλος" και αντικρίζουν μπροστά τους την Ακρόπολη! Και μετά έρχεται η χαριστική βολή με το Greek kefi σάουντρακ: Αργυρός, Κοντολάζος, Σχοινάς, Αλκαίος, Παντελίδης…

ΗΠΑ. 2023. Διάρκεια: 92΄. Διανομή: TANWEER.

Περισσότερες πληροφορίες

Γάμος αλά Ελληνικά 3

My Big Fat Greek Wedding 3
0,5
  • Κωμωδία
  • 2023
  • Διάρκεια: 92 '
  • Νία Βαρντάλος

Η Τούλα και όλο το σόι των Πορτοκάλος ταξιδεύουν στην Ελλάδα και στο χωριό του πατέρα της για την επανένωση των κατοίκων του, οι οποίοι έχουν σχεδόν όλοι μετοικήσει και μεταναστεύσει.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ο Μάικλ Γκάμπον πέρα από το "Χάρι Πότερ"

Θυμόμαστε τους έτερους εμβληματικούς ρόλους που ενσάρκωσε ο ηθοποιός ο οποίος πέθανε σε ηλικία 82 ετών.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
28/09/2023

Φεστιβάλ Καρδαμύλης: Ένας κινηματογραφικός θεσμός γεννιέται

Ξεκίνημα με το δεξί για ένα φεστιβάλ - μπουτίκ στη μεσσηνιακή Μάνη με αντικείμενο ελληνικά και ξένα ντοκιμαντέρ για την τέχνη.

"Crew United Day": Masterclass και δωρεάν προβολές στο πλαίσιο των 29ων Νυχτών Πρεμιέρας

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την παρουσίαση της Crew United Greece από τη Βένια Βέργου.

Είδαμε το "Χάος" στη Β’ Εθνική Ποδοσφαίρου

Το αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστών Ποδοσφαιριστριών δεν αφήνει περιθώρια άγνοιας για το τι συμβαίνει στην επαγγελματική κατηγορία.

Το "Eras Tour" της Τέιλορ Σουίφτ έρχεται στα Village

Η μεγάλη οθόνη του πολυκινηματογράφου φιλοξενεί τη συναυλιακή ταινία από την πρόσφατη τουρνέ της ποπ σταρ.

Σεμινάρια ιστορίας του κινηματογράφου από τον Χρήστο Μήτση

Μάθετε τα πάντα για το παρελθόν και το παρόν της έβδομης τέχνης από τον πολύπειρο κριτικό κινηματογράφου του "α".

Τα μουσικά ντοκιμαντέρ που "δονούν" τις 29ες Νύχτες Πρεμιέρας

Χαρτογραφούμε τα φιλμ τεκμηρίωσης που μας συστήνουν από την αρχή αγαπημένες μπάντες και καλλιτέχνες στη διαχρονικά πιο μαζικά αγαπημένη ενότητα του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας.