Λέιντι Μπαγκ & Κατ Νουάρ: Το Ξεκινήμα

2

Οι νοερές νότες αυθεντικότητας εγκλωβίζονται σε μια κλισεδιάρικη πλοκή και στις αταίριαστες μιούζικαλ σκηνές.

Λέιντι Μπαγκ & Κατ Νουάρ: Το Ξεκίνημα κριτική

Δημοφιλείς ήρωες στη Γαλλία, όπου πρωταγωνιστούν στη δική τους τηλεοπτική σειρά, η Λέιντι Μπαγκ και ο Κατ Νουάρ περνούν ύστερα από πέντε σεζόν στη μεγάλη οθόνη. Πρόκειται για δύο Παριζιάνους εφήβους, οι οποίοι αποκτούν μαγικές υπερδυνάμεις, με τις οποίες καλούνται να προστατεύσουν την Πόλη του Φωτός από τις απειλητικές διαθέσεις ενός επικίνδυνου άντρα.

Οι κινηματογραφικές περιπέτειες των ηρώων εκτυλίσσονται σε ένα αναποφάσιστο animation, το οποίο επιδιώκει να λειτουργεί ταυτόχρονα ως μιούζικαλ της Disney, αλλά και ως μαρβελικό υπερηρωικό έπος. Το αναπόφευκτα άνισο αποτέλεσμα έρχεται να συμπληρωθεί από την κλισεδιάρικη πλοκή, ένα φορσέ love story και τα άνοστα τραγούδια, δίχως να σκαλίζεται παρά η επιφάνεια της αληθινής γοητείας που υπάρχει στον κόσμο της Λέιντι Μπαγκ και του Κατ Νουάρ.

Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Γαλλία. 2023. Διάρκεια: 105΄. Διανομή: TANWEER.

Περισσότερες πληροφορίες

Λέϊντι Μπαγκ & Κατ Νουάρ: Το Ξεκίνημα

Miraculous - Le Film / Miraculous: Ladybug & Cat Noir, the Movie
2
  • Animation
  • 2023
  • Διάρκεια: 105 '
  • Ζερεμί Ζαγκ

Δύο Παριζιάνοι έφηβοι αποκτούν μαγικές υπερδυνάμεις και καλούνται να σώσουν την Πόλη του Φωτός από τις απειλητικές προθέσεις ενός επικίνδυνου άνδρα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας

Τζόντι Φόστερ α λα γαλλικά, μία επίθεση ζόμπι και ένα μουσικό ντοκιμαντέρ έρχονται στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΝΤΥ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ
29/12/2025

Οι ταινίες που έρχονται την Πέμπτη 1/1

Τζόντι Φόστερ α λα γαλλικά, μία ζόμπι επίθεση και ένα μουσικό ντοκιμαντέρ έρχονται στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Για όσους δεν χόρτασαν οικογένεια, αυτές είναι οι ταινίες που παίζονται στις αίθουσες

Κινηματογραφικές επιλογές που φέρνουν στο προσκήνιο περίπλοκους ή αστείους οικογενειακούς δεσμούς από τις 25-31/12.

Οι νέες ταινίες που βλέπουμε στα σινεμά το ΠΣΚ

Αυτές είναι όλες οι ταινίες που θα δούμε στις κινηματογραφικές αίθουσες από τις 25 έως τις 31/12.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (25-31/12)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Γιάννης Σμαραγδής για τον "Καποδίστρια": "Δεν επιλέγουμε εμείς τα πρόσωπα, αλλά αυτά εμάς"

Με αφορμή την πρεμιέρα της ιστορικής βιογραφίας "Καποδίστριας", το "α" συναντήθηκε με τον σκηνοθέτη στο ανακαινισμένο Athinaion Experience για μια κουβέντα εφ’ όλης της ύλης.

"Ο Έρωτας Γράφεται": Ο Βασίλης Μυριανθόπουλος μας μιλάει για τη νέα ρομαντική κομεντί

Φωτογραφίες από τα παρασκήνια και ένα ημερολόγιο γυρισμάτων μας δίνουν μία γεύση από την ταινία, η οποία κυκλοφορεί στους κινηματογράφους σήμερα.