Λέιντι Μπαγκ & Κατ Νουάρ: Το Ξεκινήμα

2

Οι νοερές νότες αυθεντικότητας εγκλωβίζονται σε μια κλισεδιάρικη πλοκή και στις αταίριαστες μιούζικαλ σκηνές.

Λέιντι Μπαγκ & Κατ Νουάρ: Το Ξεκίνημα κριτική

Δημοφιλείς ήρωες στη Γαλλία, όπου πρωταγωνιστούν στη δική τους τηλεοπτική σειρά, η Λέιντι Μπαγκ και ο Κατ Νουάρ περνούν ύστερα από πέντε σεζόν στη μεγάλη οθόνη. Πρόκειται για δύο Παριζιάνους εφήβους, οι οποίοι αποκτούν μαγικές υπερδυνάμεις, με τις οποίες καλούνται να προστατεύσουν την Πόλη του Φωτός από τις απειλητικές διαθέσεις ενός επικίνδυνου άντρα.

Οι κινηματογραφικές περιπέτειες των ηρώων εκτυλίσσονται σε ένα αναποφάσιστο animation, το οποίο επιδιώκει να λειτουργεί ταυτόχρονα ως μιούζικαλ της Disney, αλλά και ως μαρβελικό υπερηρωικό έπος. Το αναπόφευκτα άνισο αποτέλεσμα έρχεται να συμπληρωθεί από την κλισεδιάρικη πλοκή, ένα φορσέ love story και τα άνοστα τραγούδια, δίχως να σκαλίζεται παρά η επιφάνεια της αληθινής γοητείας που υπάρχει στον κόσμο της Λέιντι Μπαγκ και του Κατ Νουάρ.

Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Γαλλία. 2023. Διάρκεια: 105΄. Διανομή: TANWEER.

Περισσότερες πληροφορίες

Λέϊντι Μπαγκ & Κατ Νουάρ: Το Ξεκίνημα

Miraculous - Le Film / Miraculous: Ladybug & Cat Noir, the Movie
2
  • Animation
  • 2023
  • Διάρκεια: 105 '
  • Ζερεμί Ζαγκ

Δύο Παριζιάνοι έφηβοι αποκτούν μαγικές υπερδυνάμεις και καλούνται να σώσουν την Πόλη του Φωτός από τις απειλητικές προθέσεις ενός επικίνδυνου άνδρα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Γάμοι σε κρίση που βλέπουμε στους κινηματογράφους αυτή την εβδομάδα

Διαβάστε για όλες τις ταινίες γύρω από γάμους στα όρια της κατάρρευσης που μπορείτε να δείτε στα σινεμά αυτή την εβδομάδα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
18/04/2026

Cine Paris: Πότε ανοίγει τις πόρτες του το ωραιότερο θερινό σινεμά στον κόσμο

Το εμβληματικό θερινό της Πλάκας, εγκαινιάζει το φετινό του πρόγραμμα με κλασικά έργα και σύγχρονες κινηματογραφικές επιτυχίες

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελλορίζου Beyond Borders κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για αναστολή της λειτουργίας του

Η διοργάνωση κάνει στην επιστολή της λόγω για απουσία χορηγών, θεσμικών και ιδιωτικών υποστηρικτών, τονίζοντας ότι το ζήτημα είναι βαθιά πολιτικό.

Ένα διήμερο προβολών για τις προεκλογικές εκστρατείες έρχεται στην Ταινιοθήκη

Τέσσερα ντοκιμαντέρ (μεταξύ των οποίων το φετινό Όσκαρ) γύρω από την μετεξέλιξη των προεκλογικών εκστρατειών έρχονται για δύο μέρες στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος.

Οι νέες ταινίες που βλέπουμε το ΠΣΚ στις αίθουσες

Όλες οι νέες ταινίες που παίζονται στους κινηματογράφους από τις 16 Απριλίου.

Η Μούμια στη μεγάλη οθόνη: Το franchise που δεν μένει ποτέ ίδιο

Με αφορμή την κυκλοφορία της ταινίας "Η Μούμια από τον Λι Κρόνιν", ανατρέχουμε σε όλες τις κινηματογραφικές μούμιες που διαρκώς αλλάζουν όνομα, μορφή και σκοπό.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (16-22/04)

Όλες οι κορυφαίες ταινίες που δεν θέλετε να χάσετε στη μεγάλη οθόνη αυτή την εβδομάδα.