Copshop

2

Περιπετειώδες θρίλερ με κλειστοφοβική αίσθηση και παλιομοδίτικο ύφος, το οποίο εκβιάζει μια παρωδιακή υπερβολή κι ένα εξυπνακίστικο χιούμορ ταραντινικής κοπής.

Copshop1

Έγινε γνωστός με το "Narc", κέρδισε οπαδούς με το "Άσος στο Μανίκι" και υπέγραψε την υποτιμημένη, μα σπουδαία περιπέτεια επιβίωσης "The Grey". Ο Τζο Κάρναχαν έχει κοφτερό μάτι και σεναριακό ταλέντο, τα οποία όμως συχνά χαραμίζει σε εξυπνακίστικα παιχνίδια με τα κλισέ ("The A-Team"). Σε μεγάλο, ευτυχώς όμως όχι ασυγχώρητο βαθμό, το ίδιο κάνει και στο "Copshop". Την ιστορία ενός άντρα μπλεγμένου σε μια βρόμικη κομπίνα, ο οποίος προσπαθεί να ξεφύγει από έναν επαγγελματία δολοφόνο. Επιτίθεται λοιπόν σε έναν αστυνόμο, συλλαμβάνεται και οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα μιας κωμόπολης της Νεβάδα, νιώθοντας ασφαλής. Όταν, όμως, ο δολοφόνος καταλήγει στο διπλανό κελί, μια νεαρή αστυνομικός αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά και βρίσκεται παγιδευμένη ανάμεσα σε "διασταυρούμενα πυρά".


Περιπετειώδες θρίλερ με κλειστοφοβική αίσθηση και παλιομοδίτικο ύφος, το "Copshop" θα μπορούσε να εξελιχθεί σε ένα καινούργιο "Ο Σταθμός 13 Δέχεται Επίθεση". Αντ’ αυτού, εκβιάζει μια παρωδιακή υπερβολή κι ένα τραβηγμένο χιούμορ ταραντινικής κοπής, μετέωρο ανάμεσα στη σκληροτράχηλη αυθεντικότητα και την αιματολάγνα αμερικανιά.

ΗΠΑ. 2021. Διάρκεια: 107΄. Διανομή: ODEON

Περισσότερες πληροφορίες

Copshop

2
  • Περιπέτεια
  • 2021
  • Διάρκεια: 107 '
  • Τζο Κάρναχαν

Προσπαθώντας να ξεφύγει από έναν επαγγελματία δολοφόνο, ένας άντρας μπλεγμένος σε μια βρόμικη κομπίνα επιτίθεται σε έναν αστυνόμο, συλλαμβάνεται και οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα μιας κωμόπολης της Νεβάδα. Όταν, όμως, ο δολοφόνος καταλήγει στο διπλανό κελί, μια νεαρή αστυνομικός βρίσκεται ανάμεσα σε «διασταυρούμενα πυρά».

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Η αβεβαιότητα για την Ίριδα παραμένει

Τα μέλη του ΠΟΦΠΑ καταγγέλλουν την παντελή αδιαφορία της διοίκησης του ΕΚΠΑ τόσο για το μέλλον της ιστορικής αίθουσας όσο και για τις δράσεις του Ομίλου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
26/04/2024

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ μάς συστήνεται ως ο "Κασκαντέρ"

Δείτε αποκλειστικά στο "α" ένα απόσπασμα από τα παρασκήνια της νέας ταινίας του διάσημου ηθοποιού.

"Stop Making Sense": Στον κόσμο ενός κεφαλιού

Τίποτα δεν έχει νόημα. Αλλά το "Stop Making Sense" έχει.

Η "Φόνισσα" υποψήφια για 16 βραβεία Ίρις

Δείτε αναλυτικά της υποψηφιότητες για την επετειακή 15η απονομή της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Συνεχίζονται οι προβολές του ντοκιμαντέρ "Χρήστος, το Τελευταίο Παίδι"

Η βραβευμένη ταινία της Τζούλια Αμάτι παίζεται για δεύτερη εβδομάδα στους κινηματογράφους.

Αγγελική Παπούλια πώς βρέθηκες στη Σλοβενία για τον "Τελευταίο Ήρωα";

Η καταξιωμένη Ελληνίδα ηθοποιός μιλά στο "α" για τη συμμετοχή της στη σπιρτόζικη δραμεντί όπου υποδύεται μια εκπρόσωπο πολυεθνικής που αναστατώνει μια μικρή φτωχή κοινωνία.

Επαγγελματίας Υπνοβάτης

Ενδιαφέρουσα ιδέα που μένει απλά υποσχόμενη, μιας και υλοποιείται με σεναριακή χοντροκοπιά, ερμηνευτική ανεπάρκεια και αφηγηματική προχειρότητα.